onkentesek africaban
Elküldve: 2009. március 14. - 12:56:47
Elküldve: 2008. május 12. - 16:58:59
Lentebb olvashatsz a CICD munkájáról. Elkezdtem én is a programot,szóval örülnék minden emailnek,bármilyen kérdésed-akár a felkészítéssel, akár a munkával kapcsolatban van-esetleg hozzászólás,írj!
onkentesseg@citromail.hu
Elküldve: 2008. május 12. - 16:58:58
Lentebb olvashatsz a CICD munkájáról. Elkezdtem én is a programot,szóval örülnék minden emailnek,bármilyen kérdésed-akár a felkészítéssel, akár a munkával kapcsolatban van-esetleg hozzászólás,írj!
onkentesseg@citromail.hu
Elküldve: 2008. május 12. - 16:58:58
onkentesseg@citromail.hu
Elküldve: 2008. május 12. - 16:58:54
onkentesseg@citromail.hu
Elküldve: 2007. szeptember 09. - 19:12:19
Amivel a Planet Alapítvány hozzájárul a projekt sikeréhez: önkéntes képzés, kommunikációs tréning, mentorálás a tevékenység előtt, közben és után, pszichológiai, kulturális antropológiai támogatás, szállás, ellátás az önkéntes tevékenység idejére, biztosítás az önkéntes tevékenység idejére, vízum, oltás, kiutazási költségek 70% -ának előre, a fennmaradó rész utólagos támogatása (a hazai tapasztalatmegosztó, tudássokszorosító projektek megvalósítása után).
Amit elvárunk a jelentkezőtől: 20-30 év közötti életkor, magyar állampolgárság, jó fizikai és pszichikai kondíció, önállóság, jó problémamegoldó és kommunikációs készség, energia befektetés a projekt teljes időtartama alatt, azaz hazautazás után is (fényképes, filmes, írott anyag készítése, tapasztalatátadás hazai projekt keretén belül).
Részletek: www.planetclub.hu
A jelentkező támogatásában a Zöld Fiatalok is részt vesz küldő szervezetként, ezért a jelentkezésen tüntesd fel, hogy ZöFi.
A programmal kapcsolatos kérdésekkel a Planet munkatársaihoz lehet fordulni az info@planetclub.hu e-mail címen, vagy a 268 9856-os telefonszámon.
Kapcsolattartó a Zöld Fiatalok részéről: Borsfay Krisztina (kriszta@zofi.hu 06-70-774-8822)
Elküldve: 2007. május 06. - 19:13:28
NEm tud valaki valami nyári munkát állatorvostan hallgatók számára?
Elküldve: 2007. február 27. - 20:36:57
én Gambában voltam egy évig önkéntes tavaly. Szívesen válaszolok, ha van kérdésed neked is, meg bárkinek. Csak kérlek az e-mailomra írj: fidelisnover@freemail.hu
Udv, Fidelis
Elküldve: 2007. február 11. - 17:44:48
remélem valaki válaszol! köszi
Elküldve: 2006. november 03. - 07:23:31
En Mozambikban voltam ugyanazzal a szervezettel, mint Kata (2003-ban). A felkeszulest (6 honap) tobb iskolaban is meg lehet ejteni, en Kaliforniaban voltam (cctg.org). Akinek van kerdese ezzel kapcsolatban, nekem is nyugodtan irhat.
nagylev@freemail.hu
Udv, Levente
Elküldve: 2006. október 15. - 11:13:21
Engem érdekelne az önkéntes munka! Szeretném megtudni, milyen szintű nyelvtudás szükséges hozzá? /gondolom angol/ Milyen feltételei vannak? A képzésnek van ára?
A tréning alatt az adott országban kell élni? A lakhatást saját magamnak kell-e megoldani? És még lenne egy csomó kérdésem.
Ha lehetőséged van rá küldj nekem tájékoztatást!
Előre is köszönöm: Nagy- Szakál Bernadett
Elküldve: 2006. július 30. - 19:06:32
tudnál bövebb információt küldeni.
Elküldve: 2005. december 02. - 13:13:04
Akarsz nyelvet tanulni?Szeretnel sokat utazni, vilagot latni? A CICD es a Humana Peolple to People mind ezt biztositja szamodra. Es hogy mit kell tenned? Te is hozza tudsz jarulni az AIDS es a nyomor elleni harcnak, azzal hogy csatlakozol egy fejlodest oktato programhoz.
Ez egy eletre szolo kaland lesz!!
A CICD es a Humana People to People mozgalom onkenteseket keres Afrikaba.
Ezeken a teruleteken dolgozhatsz :
v Gyermeksegélyezés
v Gyermekfoglalkozások
v HIV/AIDS program
v Természetvédelem, erdőtelepítés
v Szociális munkák
v Oktatás, képzés
Szakkepzettseget nem igenyel, csak motivaciot, rugalmassagot es hogy betoltotted a 18. eletevedet.
A program 14 honapos:
6 honap trening(tanfolyam) Angliaban vagy Daniaban
6 honap altalad valasztott munka Africaban
2 honap informacio megosztas, kiertekeles es elmenybeszamolok
Bovebb informacioert irj emilt vagy telefonalj
College for International Co-operation and Development (CICD), Hull, England
Tel. (+44) 07813 854 298 and (+44) 01964 631 826
Emai> marie@cicd-volunteerinafrica.org (angol)
www.cicd-volunteerinafrica.org www.humana.org
www.drh-movement.org
ha barmi kerdesed lenne ezzel kapcsolatban nyugottan irhatsz nekem is:
simenyikataOnkentesek Afrikaban!
Akarsz nyelvet tanulni?Szeretnel sokat utazni, vilagot latni? A CICD es a Humana Peolple to People mind ezt biztositja szamodra. Es hogy mit kell tenned? Te is hozza tudsz jarulni az AIDS es a nyomor elleni harcnak, azzal hogy csatlakozol egy fejlodest oktato programhoz.
v Gyermeksegélyezés
v Gyermekfoglalkozások
v HIV/AIDS program
v Szociális munkák
v Oktatás, képzés
Szakkepzettseget nem igenyel, csak motivaciot, rugalmassagot es hogy betoltotted a 18. eletevedet.
A program 14 honapos:
www.drh-movement.org
simenyikata@yahoo.co.uk
Elküldve: 2005. szeptember 30. - 12:45:55
v Gyermeksegélyezés
v Gyermekfoglalkozások
v HIV/AIDS program
v Szociális munkák
v Oktatás, képzés
A program 14 honapos:
www.drh-movement.org
gergoinafrica@yahoo.co.uk

Súgó