Oldal 1 / 1
Kenya
Elküldve: 2009. február 06. - 13:20:19
Folytatódik az AFRIKAI-MAGYAR EGYESÜLET és az AFRIKAI-MAGYAR KERESKEDELMI KAMARA támogatásával elindított AFRIMAGE filmklub!
A második alkalom 2009. február 11-én, szerdán, délután 18:00-kor kerül megrendezésre, az Afrikai-Magyar Egyesület székházának előadótermében (1132 Budapest Visegrádi utca 9.).
A második alkalom témája a Budapest-Bamako Rally (érintett afrikai országok: Marokkó, Nyugat-Szahara, Mauritánia, Mali)!
Vetített filmek:
Budapest-Bamako Rally Fókusz Plusz rövidfilm (20 perc, 2008.) - Jász Zoltán filmje
Budapest-Bamako 2008. útifilm (66 perc, 2008). - az Afrikai-Magyar Egyesület filmje (operatőr-vágó: Reisinger Dávid)
Vetítés előtt és után beszélgetés a filmek alkotóival!
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
*A belépés díjtalan!*
A második alkalom 2009. február 11-én, szerdán, délután 18:00-kor kerül megrendezésre, az Afrikai-Magyar Egyesület székházának előadótermében (1132 Budapest Visegrádi utca 9.).
A második alkalom témája a Budapest-Bamako Rally (érintett afrikai országok: Marokkó, Nyugat-Szahara, Mauritánia, Mali)!
Vetített filmek:
Budapest-Bamako Rally Fókusz Plusz rövidfilm (20 perc, 2008.) - Jász Zoltán filmje
Budapest-Bamako 2008. útifilm (66 perc, 2008). - az Afrikai-Magyar Egyesület filmje (operatőr-vágó: Reisinger Dávid)
Vetítés előtt és után beszélgetés a filmek alkotóival!
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
*A belépés díjtalan!*
Elküldve: 2007. január 17. - 13:16:11
Szia "malomsokia" Anikó!
Ne haragudj,de nagyon régen nem léptem be erre a fórumra,csak a "kenyában nyaralni" fórumára.....,sajnos,látom most már késő a válasz,mivel 10-én elmentetek Kenyába!
Kicsit irigyellek is érte,de remélem az infók nélkül is jól érzitek magatokat!
Ha haza érsz,válaszolhatnál,milyen volt?
Köszönettel...mamaafrica
Ne haragudj,de nagyon régen nem léptem be erre a fórumra,csak a "kenyában nyaralni" fórumára.....,sajnos,látom most már késő a válasz,mivel 10-én elmentetek Kenyába!
Kicsit irigyellek is érte,de remélem az infók nélkül is jól érzitek magatokat!
Ha haza érsz,válaszolhatnál,milyen volt?
Köszönettel...mamaafrica
Elküldve: 2006. október 26. - 16:36:23
Szia Mamaafrica!
Január 10-én megyünk Kenyába, és semmit nem tudunk róla. Nagyon hálás lennnék, ha ellátnál fontosabb információkkal, amiket érdemes tudni. Mik azok amikre oda kell figyelni stb...
Válaszod előre köszönöm!
Anikó
Január 10-én megyünk Kenyába, és semmit nem tudunk róla. Nagyon hálás lennnék, ha ellátnál fontosabb információkkal, amiket érdemes tudni. Mik azok amikre oda kell figyelni stb...
Válaszod előre köszönöm!
Anikó
Elküldve: 2006. július 08. - 09:03:23
Én jártam többször Kenyában,ha érdekel,akkor kérdezz!Szívesen válaszolok,amire tudok!
Elküldve: 2005. december 11. - 08:51:13
Kenyai utazók jelntkezzetek! Minden infó és tapasztalat érdekel Kenyáról.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó