Startlap fórum:: Kérdések indulás előtt - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kérdések indulás előtt

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. június 05. - 20:05:00

Wellner:
Ha SJPDP-ból akarsz indulni Párizsig repülővel onnan
Bayonig TGV-vel majd helyi vonattal tudsz SJPDP-be
eljitni.
A Spanyol oldalról nagyon nehéz ill. taxival vagy
stoppal lehet oda jutni.
0

Elküldve: 2008. június 04. - 21:59:39

gergeliz: nekem azt mondták, hogy már nincs ilyen kedvezmény. De ezt nem az irodában, a többi zarándok.
0

Elküldve: 2008. június 02. - 12:16:48

Kedves Mindenki,

Ezúton szeretném kérni a segítségeteket, július 25-én indulok az útra. Most intézném a kiutazásom van-e valakinek valami jó ötlete mivel és hogyan érdemes kimenni?
SJPDP-ről indulnék és arra gondoltam előtte elmennék Lourdesbe.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Veronika
0

Elküldve: 2008. május 26. - 10:33:28

John Brierley könyvében olvastam, hogy a Compostelanum birtokában menetjegykedvezményt adnak, ez 2004-ben 50 % volt az Iberia esetében. A belföldi közlekedésre szóló jegyeket a katedrális közelében levő zarándokhivatal földszintjén lehet megvásárolni. Engem is érdekelne, hogy idén mire érvényes és mennyi a kedvezmény, de azt hiszem ennél többet csak a helyszínen fogunk megtudni és persze előbb meg kell szerezni az oklevelet.
0

Elküldve: 2008. május 22. - 09:26:14

Sziasztok!

Én júni végén indulok egyedül a Caminora és kérdésem elsősorban azokhoz szól, akik
már megtették az utat. Állítólag a credencial bemutatásával a spanyol állam belföldi utazásra ad kedvezményeket. Ezt olvastam valahol, csak azt nem találtam sehol, hogy mire vonatkozik...(vonat, repcsi?) és mennyi ez a kedvezmény??
Aki erről tud valamit, írjon!
köszi:-)
0

#46 Felhasználó nem aktív   Mary 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 53

Elküldve: 2008. május 09. - 09:16:28

Útitársat keresek július közepei indulással!
0

#47 Felhasználó nem aktív   Mary 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 53

Elküldve: 2008. május 09. - 09:15:38

Sziasztok!

Ha van kedvetek,jelöljétek be az El Caminot az iwiw-en!:)
Gondoltam egy helyre gyűjtöm azokat akik már voltak,illetve komolyan tervezik,hogy mennek.
0

Elküldve: 2008. május 09. - 06:26:22

Szia, szeretnék néhány dolgot megkérdezni a Caminoddal kapcsolatosan.
0

Elküldve: 2008. május 09. - 06:24:59

Nézegeti még valaki ezt a fórumot?
0

Elküldve: 2008. május 07. - 14:20:12

Nem tom, június közepén jön-e még innen vki, én 11-én indulok, először Párizs -Beauvais, Párizsból TGV éjszaka /fekvőkocsi/, 35 e. volt, Bayonne-ig, onnan SJPDP-ig 8,2 e. a személyvonatjegy, ja , Párizsig Wizzair, kb 13,5oo ft, a transzfer be a városba 13 e. És van két fölösleges transzferjegyem Párizs-Beauvais-ból Párizsba, véletlen hármat rendeltünk, niem dátumhoz kötött, nem kellett megadni, időpontot se, csak vonalkódok. Szegedi vagyok, ha kell vkinek, szóljon!
0

Elküldve: 2008. május 03. - 10:25:13

Szia Viki!

Én is társat keresek,hasonló feltételekkel mint te.Igazából egyedül terveztem végigjárni,de engem is megnyugtatna ha lenne a közelemben valaki.
Te már megvetted a jegyed?Én július elejére terveztem az utat.Én július végén ünnepelem a 32. szülinapom.
Esetleg mehetnénk együtt.
Anna
0

Elküldve: 2008. április 29. - 19:32:50

Liza,mi is júliusban megyünk,úgy kb.első hétvégén indulunk autóval.Talán összefutunk...
0

Elküldve: 2008. április 28. - 07:12:31

Sziasztok!Mi május 17-én indulunk Pamplonába, még lehet csatlakozni!Üdv.mindenkinek!
0

Elküldve: 2008. április 26. - 18:47:08

Sziasztok,

Én nyáron szeretnék indulni a francia úton,július környékén.Remélem addigra találok jo társakat magam mellé.
Ha lenne kedved együtt menni:
shaolino@vipmail.hu

Üdv:Liza
0

Elküldve: 2008. április 10. - 19:02:57

Sziasztok!

Megtaláltam az utitársam, pont ennek a fórumnak köszönhetően.

Köszi! Fru
0

Elküldve: 2008. április 09. - 20:28:02

A vonatút 35 euró,nem a repülő!Valami ilyesmi a buszjegy ára is.
0

Elküldve: 2008. április 09. - 20:26:21

Zsedi,Én csak azt tudom írni,amit innen-onnan olvastam:ha repülővel mész Barcelonába és onnan vonattal Pamplonába az kb.35 euróba kerül. Én végigpásztáztam az összes szálláslehetőséget,és úgy láttam,hogy átlagnak 5 eurót lehet venni,mert van drágább is és van donativo-s is,ha 3 eurót "illik" minimum otthagyni.Kajára viszont nagyon igényfüggő,amit költenek az emberek.Aki rendszeresen eszik zarándokmenűt,annak minimum 1o-15 euró elmegy naponta.De aki főz magának az talán 5-1o euróból is kijön.Aki már megjárta az utat,az szóljon hozzá,megkérem,mert én ezeket az infókat a blogok-naplók-beszámolók alapján állítottam össze magamnak s lehetnek hibák benne.
0

Elküldve: 2008. április 09. - 14:27:55

Szia Edit!

Egy másik Caminós fórum informácíóiból tudom, hogy az utazás Legkevesebb 40- 50 e. ft. A felszerelés kb ugyanannyi. Maga az út kb:15-25Eu/nap. Jó készülődést!
0

Elküldve: 2008. április 09. - 08:39:56

Kedves Zarándokok!
Bennem még csak most körvonalazódik a zarándokút gondolata, most kezdtem el gyűjtögetni az infókat. Meg tudná -e valaki mondani nekem,hogy körübelül mennibe kerül az út összességében (repülőjegy, napi költségek, felszerelés megvétele stb.).
Előre is köszönöm szépen!
Edit
0

Elküldve: 2008. április 06. - 22:15:29

Sziasztok!

A Brierley könyvet a Mammutban lehet kapni, a második emeleten, az átjáróban lévő túraboltban. A múlt héten vettem meg, 4900 Ft volt, és hihetetlen praktikusnak tűnik. Amióta olvasom, a jeges rémület izgatott várakozássá transzfolmálódott bennem. Mindenkinek szívből ajánlom.
Fru
0

Topik megosztása:

• 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.