Startlap fórum:: utitárs - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

utitárs

#1 Felhasználó nem aktív   biciklivel! szhkovacsattila@freemail.hu 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 22. - 00:03:22

...Aki esetleg bizonytalan... Voltam mar spanyoloban marciusban es poloban viribultem.
0

#2 Felhasználó nem aktív   biciklivel! szhkovacsattila@freemail.hu 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 21. - 23:44:32

Bicajosok! En marcius vegen szeretnek indulni. (Azert mert irtozom a hosegtol.) Mikrobusszal mennenk, 6 szemelyes. Gyalogos vandorok is jelentkezhetnek,akik az autos utat reszesitik elonyben.
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. december 29. - 22:24:50

üdv! én még semmit nem terveztem meg, de augusztusban szeretnék elindulni a Caminora. nekem július 31-én még programom van, ami igen fárasztó, de nem sokkal utána jó lenne elindulni. nagyon fontos lenne számomra az út. azonban egyetemista vagyok és valószínűleg szeptember 5-én kezdődik a tanév (de ez a legkevesebb, biztos megtudom oldani, hogy valaki segítsen a félév előtti bejelentkezésben). 2009-ben a barátommal stoppoltam el Párizsig, így nem zárom ki, hogy Franciaországba ismét így jussak el (mivel a pénzem sem túl sok). mi kb 3 nap alatt Párizsban voltunk, kis szerencsével. nincs útitársam még. már nincs meg az akkori barátom, s így már nem valószínű, hogy eljönne velem, de azért megkérdezem őt is. plusz még egy-két embert, de az eddigi tapasztalataim alapján szerintem nemet fognak mondani...:( pedig. társra mindenképpen szükségem lenne... akinek nincs ellenére, az írhat. aki pedig a stoppolásban is benne lenne, az mindenképpen.
e-mail: drsenorita@totalcar.hu
0

Elküldve: 2010. december 26. - 14:37:11

Ja igen Myway :)
email: lanternamagica42@gmail.com
0

Elküldve: 2010. december 26. - 14:36:17

Kedves Myway!

Én július 30-31. körül indulnék, és várhatóan szept. 4-5-én érnék vissza. A repjegyet január elején szeretném megvenni, hogy olcsó legyen. Addig én is útitársat keresek...

Ha még Te is, akkor talán fussunk össze. Szép ünnepet!
0

Elküldve: 2010. november 28. - 15:53:53

sziasztok!
nem tudom van-e itt még valaki...? én jövö nyáron, július végén indulok az útra. elolvastam sok beszámolót, és igyekszem a fennmaradó idöt hasznosan tölteni. meditálok és "testedzek". úgy tervezem egyedül vágok neki. de ha valaki szintén ezidötájt indul, talán jó lenne megismerkedni.
üdvözlet mindenkinek!
0

Elküldve: 2010. november 11. - 14:16:58

....szeretnék...
0

Elküldve: 2010. november 11. - 14:15:54

Májusban szeretnél végig menni az ezüst úton ha kedve lenne valakinek csatlakozni szívesen veszem.
0

Elküldve: 2010. július 09. - 10:41:21

Kedves Évi!

Szeptember 10-én indulok a Caminora, de Burgosban kezdem az utat. Megvan a repülőjegyem Madridba. Társam sajnos nem tud jönni. Szívesen vennék egy fiatal útitársat.
Üdvözlettel
Erika
0

Elküldve: 2010. június 20. - 17:58:57

Sziasztok!
Szeptember elején szeretném végigjárni a Francia utat és ehhez keresek útitársat.
Nem szeretném még publikussá tenni az email címemet, de érdeklődés eseten megtaláljuk a kapcsolatfelvétel módját.
Üdv,
Évi
0

Elküldve: 2010. május 29. - 17:20:34

Kedves Caminos társak.
Nagyon szerettem volna én is végigjárni a zarándok út egy részét, de közben kismama lettem, és így már nem tudok részt venni az uton, viszont a jegyeimet már korábban megvettem.
Szeretném eladni a jegyeket, az odaút július 10. a visszaút július 27. (3 jegyről van szó.) A jegyek ára megközelítőleg 55 ezer Ft + az átíratás költsége (100 EUR/jegy)
Ha érdekel, írj az emilcímemre (eva.lorincz@citromail.hu), és a jegy részleteit leírom.
Nagyon várom az érdeklődő méleket. :)
Üdv.: Évi
0

Elküldve: 2010. május 17. - 12:18:25

Július 10 és 15 között indulnánk megtenni az utat a francia oldalró. Ha lenne valaki, aki csatlakozna hozzánk, vagy akihez csatlakozhatnánk jelentkezzen!
0

Elküldve: 2010. április 22. - 21:19:58

Sziasztok!
Aniko vagyok es utitarsat keresek junius kozepe vege fele.Ha valaki hozzam csapodna az szuper lenne mert egyedul kicsit felek belevagni.
Email cimem:pancsedla@gmail.com.Az emailemre irj letszi.
Koszi
0

Elküldve: 2010. április 20. - 20:46:41

Szia Zita!
A szupert nem tudom garantálni, de mi megyünk :-) Írj, és megbeszéljük, egyeznek-e a terveink!
janakkinga kukac citromail pont hu
0

Elküldve: 2010. április 20. - 19:08:45

Sziasztok!
Én nyáron szeretnék kimenni valamikor Caminoba.
Van olyan társaság esetleg, akikhez tudnék csatlakozni??:)
Egyedül nem indulnék el, de ha lenne egy szuper kis csapat..
0

Elküldve: 2010. április 09. - 00:03:21

Sziasztok! Júni 26-án indulunk. Szeretne valaki csatlakozni?
0

Elküldve: 2010. március 24. - 09:25:08

Sziasztok!
Május 19-én indulok a francia útra. Ha valaki szeretne csatlakozni a kiutazáshoz, örülnék!
Üdv. Jutka
0

Elküldve: 2010. március 09. - 22:08:14

Szia Zsike!

Nagyon jó lett volna együtt indulni /A CAMINON/ Én 2010.05.03.án megyek Bpestről repülővel Barselonába
onnan busszal tovább. Csak a repjegyem van meg
oda-vissza a többi majd alakul.Én is a Francia oldalról
szeretnék indulni. Még találkozhatunk.Jó utat kívánok
Baler.
0

Elküldve: 2010. március 08. - 21:11:18

Kedves Anyádó!
Most láttam a hozzászólásod. Hol tart az utad szervezése, lehet csatlakozni? Én 2010 júl 2. felében mennék a rövid, Camino Primitivo útra, ami bő 2 hét, szívesen csatlakozom kisebb csoporthoz.
0

Elküldve: 2010. március 08. - 21:07:15

Szervusztok,
2010 júl közepe és aug közepe közötti időszakban mennék a Camino Primitivo-ra (kb. 15 nap), útitársa(ka)t keresek vagy csatlakoznék kisebb csoporthoz. Bp-i vagyok.
Szandra
(A Primitivo: link )
0

Topik megosztása:

• 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.