Startlap fórum:: Camino szimbólumok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Camino szimbólumok

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. március 03. - 20:09:04

Sziasztok! 20-án indulok, és szeretnék segítséget kérni, hogy honnan tudnék beszerezni fésűkagylós felvarrót, vagy ilyesmit :)
Köszönöm!
0

Elküldve: 2009. március 01. - 08:33:35

Kedves volt Zarándoktársak! Májusban indulok és keresem megvételre, vagy csak kölcsön John Brierley Zarándok útikalauzát, ha tudtok segítsetek! Köszönöm Brigi
0

Elküldve: 2009. február 26. - 09:18:00

Ezt most találtam, mindenki figyelmébe ajánlom;
A Budapesti Camino de Santiago Klub 2009.02.28-án (szombat) 15;00
Újra teret ad, a leendő Zarándokok felkészítésének, és informálásának. Gyere el, és beszélgessünk egy jót az Útról.
Cím; XI.-ker. Lágymányosi utca 7. Teaerdő Teaház

Kérlek, jelezd részvételed a megadott elérhetőségen!

Kiss Péter „Petrusz”
Tel; 06-70-317-3594
e-mail;caminoklub@gmail.com
0

Elküldve: 2008. július 26. - 13:43:27

Köszi! Én is a kagylóra tippeltem...akkor ezek szerint az OK. Egyébként az öcsém azóta megérkezett Santiagoba( 20 nap alatt tette meg a 806 km-t, maga sem érti hogyan). Tegnap indult tovább a tengerhez...Aztán aug 5-én ér haza! Már nagyon várjuk:))
0

Elküldve: 2008. július 11. - 16:31:18

Szia!
A Camino jelképe a Szent-Jakab kagyló.
link
link
Kicsit húsbavágó poén lenne, ha azt főznél neki, illetve több helyen is eljátszott, de talán nem teljesen lerágott poén szerint a kagyló fölé odaírhatnád:
"Megjártam a Szent Utat, nappal és éjjel, verítékben, fájdalomban, de megváltásként csak ez a póló jutott."
Elnézést, ha ízetlennek találod a tréfát. :)
0

Elküldve: 2008. július 11. - 14:14:22

Sziasztok!
A segítségetelket szeretném kérni. A legidősebb öcsém most járja a Caminot. Arra gondoltam, mikor hazaérkezik egy kis meglepetéssel várnánk. Az ötletem: pólóra ráfestenék valamit, ami a Caminora emlékezteti. Tudtok mondani valami szimbólumot vagy jelképet ami az úttal kapcsolatos(logo vagy ilyesmi)?Előre is köszönöm!(e-mail: bcickany@freemail.hu)
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó