Startlap fórum:: Mit is vigyek, mit is vigyek... - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Mit is vigyek, mit is vigyek...

#1 Felhasználó nem aktív   Petrusz 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2011. július 27. - 11:28:31

Kedve Leendő Zarándoktársak!

Figyelmetekbe szeretném ajánlani a Budapesti El Camino de Santiago Klubbot!

A Klubba lehetőség van informálódásra az Úttal kapcsolatban. Zarándok Útlevél kiváltására és Útitárs keresésre!

Budapesti El Camino de Santiago Klub

Budapesti El Camino de Santiago Klub

www.elcamino.eoldal.hu
0

#2 Felhasználó nem aktív   Zsófi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2011. május 09. - 18:50:30

Sziasztok Caminora készülők, vagy már megjártak!

Ajánlom figyelmetekbe a május 1-én indult www.urcamino.com információs és közösségi oldalt, amelyen aktuális, friss, angol és magyar nyelvű adatokat találtok a különböző utakkal kapcsolatban, megtervezhetitek utatokat, választ kaphattok kérdéseitekre, valamint megkereshetitek kedves Caminos ismerőseiteket!

Buen Camino!
Zsófi
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 09. - 21:51:02

Szia Zsike!

Nagyon jó lett volna együtt indulni /A CAMINON/.Én 2010.05.03.án indulok Bpestről repülővel Barszelónába
onnan busszal tovább. Csak a repjegyem van meg oda-vissza
a többi majd alakul.Én is a Francia oldalról szeretnék
indulni.Jó lett volna együtt menni,de még találkozhatunk
az úton. Jó utat Baler.
0

Elküldve: 2010. március 08. - 16:22:14

Szia Janakkinga ! Májusban indulok, 12-én. Megküldenéd nekem is . Az e-mailem: scolajuris@freemail.hu
köszi Zsike
0

Elküldve: 2010. március 03. - 14:24:59

Szia!
Nekem scannelve megvan, kinyomtattam, és összefűzettem.Ha így megfelel, küldöm. a mail-címemre írj!
janakkinga@citromail.hu
0

Elküldve: 2009. március 01. - 08:38:50

Kedves Zarándoktársak! Májusban indulok és keresem John Brierley Zarándok útikalauzát megvételre, vagy csak kölcsön. Segítségeteket előre is köszönöm Brigi
0

Elküldve: 2009. február 26. - 09:16:55

Ezt most találtam, mindenki figyelmébe ajánlom;
A Budapesti Camino de Santiago Klub 2009.02.28-án (szombat) 15;00
Újra teret ad, a leendő Zarándokok felkészítésének, és informálásának. Gyere el, és beszélgessünk egy jót az Útról.
Cím; XI.-ker. Lágymányosi utca 7. Teaerdő Teaház

Kérlek, jelezd részvételed a megadott elérhetőségen!

Kiss Péter „Petrusz”
Tel; 06-70-317-3594
e-mail;caminoklub@gmail.com
0

Elküldve: 2008. szeptember 25. - 08:11:55

Cia Zoli!

Igen valószínüleg egyről beszélünk a vaxal kapcsolatban. Azt azért jó tudni, hogy csodákat ez a szpré sem fog művelni a cipővel. Jobb lesz tőle, de nem vízhatlan sajnos. Ami tényleg bosszantó, hogy nagyon drága a gorás félcipő. Szóval a költséghatékony megoldás sem rossz, sőt biztos nem ártassz a cipőnek az impregnálóval.
0

Elküldve: 2008. szeptember 23. - 19:38:03

Hahó Duck5!

Nikwax néven találtam az RP honlapján, valószínűleg arra gondoltál. A cipő nem Gore-tex. Van egy Gore-tex bakancsom, de fáj tőle a térdem, a vízálló félcipő meg min. 20.000Ft. Ezért impregnálnám hó-eső ellen a meglévőt.
Köszi: Zoli
0

Elküldve: 2008. szeptember 23. - 14:51:23

Szia Zoli!
Abban az esetben ha nem Goratexes akkor én a Vikvaxot szoktam javasolni/lehet nem jól írtem bocsi/. Ezt a montexben tudsz venni, és van kifejezetten gyöngyvászon-nubuk bőr párosításra való. Több kiszerelése is van, van spray és ecsetelős. Én az utóbbit kedvelem jobban, könnyebb kezelni. Az ára kicsit borsos, de jó sokáig elég lesz! Ha goratexes anyaga van, akkor viszont csak olyan ipnegrálót használj, amire fel van tüntetve a goratex alkalmazási lehetőség. Ez azért fontos, mert ha nem javasolják könnyen tönkreteheted a cipőt vele, nem fog lélegezni. Én egyébként kipróbáltam a gorás cipőmre a Novadri sprayt, és ugyanazt értem el vele. Vízhatlanított, de lélegzett tovább. Mért azt használtam? Mert a gora spray 3000 pénz, míg a Novadry csak 1200!Egy szó mint száz, szerintem Vikvax az igazi! Sok sikert kívánok!
0

Elküldve: 2008. szeptember 22. - 17:39:05

Szia duck5!

Van egy Merrell Moab Ventilator túra félcipőm, amit nagyon szeretek. Február 27-én megyek a Francia útra. Ez a cipő jól szellőző szövet és nubuk bőr keverék.
Kérdés: Hogyan lehet impregnálni.
Kösz: szabozoli
0

Elküldve: 2008. szeptember 22. - 12:10:10

Sziasztok!
Rengeteg tapasztalatokkal még nem rendelkező túrázó megálmodta magának a saját útját. Az utat melyen érzi, hogy végig KELL mennie. Nem tudja mi vár rá, nem tudja mit is vigyen, és abban sem biztos mire van szüksége. Nos ezeknek az embereknek szeretnék segíteni. Túraruházatban és felszerelésben nagy tapasztalatom van, mivel magam is több mint 20 éve járom a saját útjaimat. Ezek mellett egy Dunakeszi mellett található sportáruház hegyvidék részlegének eladója is vagyok, így nagy segítséget tudok nyújtani szakmai szemmel is. Sokat tudunk közösen spórolni, és ez is fontos dolog szerintem.Ha rászántad magad, hogy végigjárd ezt a csodákkal teli utat szívesen segítek, csak írjatok:)!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó