Startlap fórum:: Vendégkönyv - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vendégkönyv

#1

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. május 11. - 07:42:46

Fordítás külföldi munkához és tanuláshoz !!!

Külföldi munkavállaláshoz és tanulmányokhoz szükséges dokumentumok, orvosi igazolások, diplomák, bizonyítványok, leckekönyvek, jogosítványok, erkölcsi bizonyítványok, önéletrajzok stb. tanúsítással ellátott fordítása minden Európai Uniós tagország nyelvén. Gyors, precíz, kedvező árú fordítás. EU Fordítóközpont - Fordítóiroda. Tel.: 788-3323 Weboldal: www.euforditas.hu vagy www.euforditas.hu/irodankrol.php
0

#2

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 11. - 19:17:39

Szia!

Ocsovai László vagyok és szeretném igénybe venni a segítséged ha már felajánlottad. A barátnőmmel szeretnénk Londonban tölteni 4-5 napot ápr. végén de nem tudom milyen szállás lenne megfelelő. Mit ajánlanál?

Segítséged előre is köszönöm.
Laci
ocsovai@hotmail.com
0

#3

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 02. - 15:14:06

Sziasztok Londoni fórumosok. ÉN a barátnömmel szeretnék eljutni Londonba vagy Ír ország területére. most jelenleg Angolt tanulunk, de ahogy vége a tanfolyamnak, csomagolunk és neki indulunk a nagy világnak. Itthon sajna nem azt kaptuk amit elvárhat az ember a hazájátol. De nem baj nem fogunk magunkba zuhanni,és rágódni mijen jó is volna ha... Keményen össze spórolt kis pénzünket most egy lapra feltettük,nemsokára felfordítjuk a lapot és bízunk abban hogy JOLI JOKER lesz!!! Persze tisztában vagyunk vele hogy sehol sem fenékig tejfel minden. De nekünk nem büdös amunka és meg tudjuk fogni a pénzt. Mi nem azért megyünk ki hogy bulizzunk,persze azért körbe nézünk itt ott. Nagyon elszántak vagyunk, és remélem ennek meg lesz a gyümölcse oda kint. Szeretnénk családot alapítani és nyugott körülmények között élni, nem egyik napról a másikra élni, mindenféle banki tartozással. AKI tud segíteni külföldi munkák angol megfelelőjében(pl.:szórólapos,segédmunkás,gyárimelós....)nem tudományos munkatárs!!!!az segítsen!!!!!!!!!!!!Előre is köszi!!SOK SIKERT NEKTEK A KINTLÉTRE!!!
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó