Olcsón megúszta az embered, általában milliókat kérnek ma már minden apróságért és kezdhetsz alkudozni, helyi enber sem tudta volna lejjebb alkudni.
Oldal 1 / 1
Rendőri magatartás
Elküldve: 2005. szeptember 24. - 21:38:16
2005.09.22. én reggel 8óra körül a férjem (magyar állampolgár) Csíkszeredából kifele a sepsiszentgyörgyi úton megállította egy magyarul beszélő rendőr mert nem volt bítonsági öve.
Írt neki egy " büntető cédulát" amit román nyelven fel is olvasott a páromnak és helyszíni 250.000 lei büntetést szabot ki neki amit ki is fizetett.
Amikor elolvastam a papírt akkor láttam, hogy figyelmeztetőt "avertisment" kapott ami egyébként sem pénzbírságot jelent ( arról nem beszélve,hogy a helyszínen nem is vehettek volna el kp-t)
Nem a büntetés miatt vagyok felháborodva, hanem a módszeren ahogy hülyének nézik az embert!
M.
Írt neki egy " büntető cédulát" amit román nyelven fel is olvasott a páromnak és helyszíni 250.000 lei büntetést szabot ki neki amit ki is fizetett.
Amikor elolvastam a papírt akkor láttam, hogy figyelmeztetőt "avertisment" kapott ami egyébként sem pénzbírságot jelent ( arról nem beszélve,hogy a helyszínen nem is vehettek volna el kp-t)
Nem a büntetés miatt vagyok felháborodva, hanem a módszeren ahogy hülyének nézik az embert!
M.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó