Startlap fórum:: Startlap kincsvadászat - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 24 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Startlap kincsvadászat

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. augusztus 08. - 18:39:17

Hali! létszi kattints erre a linkre : link
0

Elküldve: 2007. július 13. - 18:19:10

link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
0

Elküldve: 2007. május 02. - 17:06:28

Hello Mindenki !

Bocsi hogy ide firkálok.. de lehet érdekel téged vagy valakit aki ezt a fórumot épp nézi.

Van egy lehetőség, ami úgy tűnik működik. Az Interneten
kóboroltam és találtam valamit. Ez működik és nem kerül semmibe. A
mellékelt használati utasítás pontos betartásával tudsz regisztrálni. Ez a reklámcég
fizet azért, ha beengeded a reklámjait a monitorod
felső vagy alsó 2-3 cm-ére, amit bármelyik pillanatban levehetsz onnan, és csak
akkor van ott, ha azt Te akarod! Ez egy jó kis program, ami keresi
neked a pénzt, ha fönt vagy az Interneten, nincs semmi dolgod vele,
egyedül dolgozik.

Hogyan?

Egy kis kalapos manó fog sétálni vagy pihenni a
monitorod felső 2-3 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti neked a pontokat,
amit egy számláló is jelez. A pontok pedig pénzt érnek. 1000 pont=1$.
Ha elérted az 50$-t, csekken megkapod a pénzt. 30 naponként fizet.
Ha eddig nem érted el az 50 USD-t nem veszik el, hanem átviszed a
következő hónapra.

Mit kell tenned?

Regisztráld magad itt:

link

Valós adatokat adj meg,mert oda jön a pénzed!!! Ékezet nélküli betűkkel sikeresebb leszel.

A következőket kell megadnod :

nLogin: a felhasználói neved
Password: jelszód
Verify passzword: mégegyszer a jelszód
First name: vezetéknéved
Last name: keresztnév ( néha nem fogadja el az ékezeteket, de inkább ne írj ékezetet. )
Street address: utca, hsz...stb
City: városod
Zip/Postal coda: irányítószám
State: hagyd üresen
Province: hagyd üresen
Counrty: Hungary
E-mail: add meg
Személyes adataid: Születési idő ,Iskola ,Nemed
Pipáld ki 50$ - ha elérted, akkor küldi a pénzt!
Referred by: Automatikussan ott lesz (devil1000 - ez lennék én)

Végül pipáld ki a két kockát, de előtte olvasd el a tájékoztatót - általánosságok - majd a Submit... -ra
klikkelj. Néhány perc múlva kapsz egy e-mailt, hogy regisztráltak, de az oldalon is megjelenik.
Ott küldenek egy linket, vagy már az oldalon lesz aminek segítségével lementheted /Download/ a
programot a gépedre. Kirak egy ikont az asztalra, ami egy zöld dollár
lesz. Ha bármi dolgod van az interneten, (tanulsz, e-mailezel, állást
keresel, vagy csak böngészel) közben a kis manó keresi neked a zsebpénzt.
(De előtte kattints a zöld dollára, hogy elinduljon a program ).

Fontos: 1 gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a
pénzed (ne kísérletezz más néven vagy címen.) Ha ismerőseidet is
regisztráltatod magad alá, az plusz pénz neked, ha a főoldalon a sok emberkére
kattintasz, láthatod mennyit kapsz utánuk.

A csekkek mindig rendesen megjönnek, mindössze 2-3$-t vonnak le ( no problem ) .

A programot bámikor DELETE-elheted a gépedről ha nem érdekel, bármikor bezárhatod stb... szóval semmi átverés csak néha "ba..ogasd" a kis emberkét hogy melózzon, mert kis barátunk szeret néha belustulni ilyenkor leül és "ba..ik" melózni :) majd pihen egy kicsit és megy tovább...de csinálja ő !! Tipp: Én azt szoktam csinálni ha nem melózok épp a gépen akkor az egér mutatót oda visszem rá és ott is hagyom... így kénytelen egyfolytában menni és keresni nekem a jó kis zsíros dollárokat !!!!

PRÓBÁLD KI .. ITT TÉNYLEG NEM VESZTESZ SEMMIT ...

Sok sikert :)

de látom más is megtalálta már...szerintem teljessen rendben van minden !!!!! én már ki is néztem egy kabátot amit meg fogok venni a pénzből :)))
0

Elküldve: 2007. április 19. - 22:44:22

Hello!Megtaláltam, és nekem már tényleg számolja a pontokat a kis mexikói, csak néha kell megbökni, ha lustálkodik! Ez a reklámcég fizet azért, ha beengeded a reklámjait a monitorod felsővagy alsó 2-3 cm-ére, amit bármelyik pillanatban levehetsz onnan, és csakakkor van ott, ha azt Te akarod! Ez egy jó kis program, ami keresi nekeda pénzt, ha fönt vagy az Interneten, nincs semmi dolgod vele,egyedül dolgozik.Hogyan? Egy kis manó fog sétálni vagy pihenni a monitorod felső 2-3 cm-én.Ha sétál, akkor gyűjti neked a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontokpedig pénzt érnek. 1000 pont=1.66$.Ha elérted az 50$-t, csekken megkapod a pénzt. 30 naponként fizet.Ha eddig nem érted el az 50 USD-t nem veszik el, hanem átviszed a következőhónapra. Mit kell tenned?
Regisztráld magad itt: link
Itt automatikusan a regisztrációs oldal nyílik meg.
---->Fontos hogy a regisztrációs lapon a referral-nál korchmaros legyen írva.
Ne töröld ki.
Valós adatokat adj meg, mert oda jön a pénz!
Ékezet nélküli betűkkel sikeresebb leszel.
Login: a felhasználói neved Password: jelszó Verify passzword: mégegyszer a jelszó First name: vezetéknév Last name: keresztnév ( néha nem fogadja el az ékezeteket) Street address: utca, hsz. City: városod Zip/Postal coda: irányítószám State: hagyd üresen Province: hagyd üresen Counrty: Hungary E-mail: add meg, Személyes adataid: Születési idő, Iskola, Nem Pipáld ki 50$ - ha elérted, akkor küldi a pénzt
Referred by: zeloka(ez lenék én) Pipáld ki Submit... -ra klikkelj .
Néhány perc múlva kapsz egy e-mailt, hogy regisztráltak. Ott küldenek egy linket, aminek segítségével lementheted /Download/ a programot a gépedre. Rak ki egy ikont az asztalra, ami egy zöld dollár lesz. Ha bármi dolgod van az interneten, (tanulsz, e - mailezel, állást keresel. vagyis szörfölsz)közben a kis manó keresi neked a zsebpénzt.(De előtte kattints a zöld dollárra, hogy elinduljon a program ).
Ha a regisztrációval bármi probléma van akkor vissza kell menni az elejére és ahol a hiba van ott piros üzenet jelzi hogy mit kell változtatni vagy kitölteni!!
Fontos: 1 gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezz más néven vagy címen.) Meg kell adnod a felhasználói nevedet és a jelszódat. Máris pontos képet kapsz, hogy éppen hol tartasz. Ha kéretlen e-mailekben keresel tagokat magad alá, kitilthatnak. Egy régebbi fiesztázó-tól kaptam egy e-mailt, amiben megírta, hogy a csekkek mindig rendesen megjönnek, mindössze 2-3$-t vonnak le. Neki már több jutalékot termel a hálózata, mint saját maga, pedig csupán 52direktje van és alattuk csak 32 személy és egyre csökken. Egyszemélyes számítgatás: 5 másodpercenként kapsz 1 pontot tehát kb 41 óra alatt megvan az 50 dollár.
ÜDV! Sok Sikert!
0

Elküldve: 2007. április 16. - 16:06:35

sziasztok!!! >>>ez tényleg fontos olvasd el!!!! >>>tudok egy tuti dolgot! van egy oldal, ott kell regizni és ha te >>>ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok lét kap! >>>és cserébe kapsz egy telót,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t,vagy ipod-ot >>>ilyeneket,tök ingyen!!! >>>hallod ez tuti, haverom már multhéten kapta meg az x-boxot!!! mutatta is!!! én is regiztem!!! >>>leírom hogy kell: te is regizz mindenképpen!!! nagyon megéri!! >>>pontosan ezt írd be mindenestõl!!! ez fontos!!! >>>link >>>az oldalon lesz három kép valamelyikre kattints!!! bejövõ oldal tetején ki lesz írva zöld betûkkel hogy SIGN UP! erre katt!!! >>>FIRST NAME: vezetékneved >>>LAST NAME: keresztneved >>>EMAIL: e-mail cím >>>PASSWORD: jelszavad >>>CONFIRM PASWORD: jelszó mégeccer! >>>ADRESS 1: utca, házszám >>>TOWN/city: város >>>CONUTY/state:megye >>>COUNTRY:ország >>>POST CODE:irányítószám >>>CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) >>>HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! >>>FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! >>>REFERRAL ID: 90435689 ez legyen mindenképp!!!másképp nem mükszik >>>TERMS AND CONDITIONS: a "View" legyen kipipálva!!!! >>>ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!! >>>utánna kapsz egy emailt ahol megkapod a referal számod!!!! >>>és küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket: www.xpango.com?ref=(ide jön majd a te referal számod!) >>> >>>minnél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!!! ha neked nem is kell semmi lécci regizzél akkor >>>is. Veszteni nem vesztesz vele. Előre is köszönöm.

Tehát itt: link
0

Elküldve: 2006. december 10. - 08:51:01

anikócska!
A 2.világ a széljárta sivatag ennek a 3.képének a kincse:
kismama.lap.hu
0

Elküldve: 2006. december 09. - 18:31:07

Sziasztok,

Már minden kicsem megvan kivéve a 2. világ 3. képének
nincsen meg, pedig már kiraktam a képet.

Tudna valaki segíteni nekem?
0

Elküldve: 2006. december 06. - 22:39:37

k.csaba!
A második kincset a www.london.lap alatt találod!
0

Elküldve: 2006. december 06. - 16:50:45

Hi Mindenki!

Tudja valaki, hogy a kincsestár második kincsét hol a fenébe lehet megtalálni?
Elhagytam valamelyik képrészletnél, s az összes lap.hu átnyálazása után sincs meg.....

Valaki..... Légyszi.....

Kösz! Kösz!

St.hubi: a mandalát én sem tudtam! KÖSZI!
0

Elküldve: 2006. november 30. - 15:00:55

st.hubi!

Kérdésedre a válasz: mandala.lap.hu
(bory53)
0

Elküldve: 2006. november 30. - 14:48:36

Már csak ez az egy hiányzik!

Meditációs ábra, amely színes nyíló virágra hasonlít?

Előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2006. november 29. - 10:42:57

szivi!
0

Elküldve: 2006. november 29. - 10:34:03

köszi!
0

Elküldve: 2006. november 29. - 10:25:59

Szia St. Hubi!

Azóta megváltoztatták ezt a lap.hu-kérdést! :-) Ez jó kérdés volt részükről. És a mostani kérdésre a válasz: EU.lap.hu
0

Elküldve: 2006. november 29. - 09:49:37

az első kérdésre is megvan a válasz: CAD.lap.hu
0

Elküldve: 2006. november 29. - 09:41:23

a harmadik kérdésre megtaláltam a választ! makrobiotika.lap.hu
0

Elküldve: 2006. november 29. - 09:36:19

Segítséget kérnék a következőkben:

1: Számítógéppel segített tervező rendszerek összefoglaló neve?
2: lapnév?
3: Mi a neve annak a táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, hogy az egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?

Előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2006. november 28. - 17:04:16

Zefike!
Én most próbáltam újra és megy!
A következőket tedd: Ne a kép kérdésére válaszolj ilyenkor, hanem a címmezőbe írd a következőt:

www.tao.lap.hu
igy rögtön bejön a lap is és a kis képmozaik is.
0

#19 Felhasználó nem aktív   zefike 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2006. november 28. - 16:39:20

oké. köszi. most a tao nem megy.
0

Elküldve: 2006. november 28. - 10:04:34

zefike!

Nekem is volt ilyen bajom az ezotériával. És úgy oldottam meg, hogy átültem egy másik számítógép elé. Ott minden gond nélkül berakta a képet a helyére. Próbáld meg ezt te is hátha bejön.
0

Topik megosztása:

• 24 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó