Startlap fórum:: Converse - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Converse

#1 Felhasználó nem aktív   gordon 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 943

Elküldve: 2012. február 16. - 01:54:43

Hosszú szőke

Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Divatos, vagy nem hétköznapi megoldások ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben (és a ruhánkban)

link
0

#2 Felhasználó nem aktív   gordon 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 11. - 03:52:24

Nempiti link

Napi viccek, humoros képek, kreatív ökörségek! Mindennapi oltások és okosságok, oltári baromságok, avagy munkában a Photoshop! Mindez egy csipetnyi erotikával vegyítve! A hétköznapi életünk aktuális témái feldolgozva, egy kicsit másképp! Nézz be hozzánk, hidd el, nem piti! :)

Nempite link

Aktuális viccek, hétköznapi poénok humoros képek formájában, avagy munkában a Photoshop! A mostanában oly népszerűvé vált, hasonló humoros oldalak jól bevált receptjét követve! Mindez ma már a Világ-Ökörség részét képezi, javaslom, te se maradj ki ebből, nézz be hozzánk, mert ez nem pite! :)
0

#3 Felhasználó nem aktív   gordon 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. augusztus 12. - 04:12:20

Egy blog a mindennapokról kicsit másképp.... lélekkel, érzelmekkel, valódi gondolatokkal, és egy csepp humorral. Remélem mindenki megtalálja majd a hasznos, kedves olvasni valót benne, és hamarosan visszatér ide.

link
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. október 12. - 15:13:15

Azért ennyire ne ragadtassuk el magunkat és szűküljünk be egy irányba, a converse mint a neve is mutatja egy egyszerű de megbízható márka azt kapod amit veszel, nem olyan eszméletlen drágán de divatosan és megbízhatón.
Ez az arenas dolog meg elég baráti lesz.. Főleg a burger king :D
0

Elküldve: 2009. október 12. - 12:28:22

éééletem!
Lehet h csak nem foglalkoztunk veled mert egy olyan topikba írtál ami téged bármiért is érint... pl én sem írok a nagyibugyi fórumba h nem szeretem, mert nem érint...
a szomszéd pistikéröl meg annyit h nem igazán ezt a márkát fogja hordani hanem ennél sokkal "menőbbeket.."
és h miért is jó?Sztem kevés olyan cipő van ami ennél kényelmesebb, ha 5 év mulva előveszed akkor sem látszik rajta h elhasználódott vna(nem úgy mint a menő márkák amiknek leesik a talpa) és ha ezeket végiggondolod akkor rájösz h ár érték arányban így egész jó a dolog..
0

Elküldve: 2009. október 12. - 12:24:51

Jaj de jó ez a link!
Én azt hittem csak a Conversekre lesz akció, de itt van minden, a Retrótol a Lacoste-ig!
Még jó hogy most kapom a fizum :)
0

Elküldve: 2009. október 12. - 12:22:43

Én pusztán kíváncsi voltam... hogy azok akik szeretik azok miért... de ti nem vagytok vmi meggyőzőek... itt lett volna az alkalom hogy meggyőzzetek egy embert, hogy a converse miért jó. Tehát semmi jó nincs benne? mert arról nem írtatok. Csak azért hordjátok mert a szomszéd pistike is.... na mind1
0

Elküldve: 2009. október 12. - 11:18:18

utánanéztem az aréna honlapján h hogy is van ez az akció.
szerdán lesz de itt a link : link
0

Elküldve: 2009. október 12. - 11:08:40

A Converse igenis egy nagyon jó cipő!
Ha te ezt nem látod, vagy nem érzed, akkor tényleg minek írsz ide??
Wáá, köszi a 20%-os tippet!:)
Pont jól jött, rámfér már egy új Convi!
0

Elküldve: 2009. október 12. - 10:45:36

Akkor minek írsz a converse topicba?..
A lényeg, asszem most lesz vmi 20%-os szerda az arenában, ott is van converse üzlet és oda is van akció.. tehát egy próbát megér..
0

Elküldve: 2009. október 12. - 09:44:59

Converse... az még alkoholból is csak a rosszabb gyengébb minőséget jelenti... a cipő pedig egy gagyi tornadorkó egy vasalt matricával. Csak tönkreteszi a lábad. Vki mondja meg hogy mit szeret benne mert számomra ez felfoghatatlan és a divatot nem ér írni.
0

Elküldve: 2009. október 12. - 08:37:39

nory!
sikerült már cipőt találnod a barátodnak?nemrég én is ilyet kerestem a barátomnak, szóval tudom milyen ez a helyzet:D de én szerintem a sima chuck taylor allstar core cipők a legjobbak (sima klasszikus) és egy egyszerü feket az 1ik legjobb... szerintem:D az h meg milyen anyag legyen az részlet kérdés... szerintem.
0

Elküldve: 2009. szeptember 25. - 15:36:43

Láttam:D
Jó kép lett nagyon.
Mi lehet nory-val? Még mindig válogat a cipők között????:P:P:P
0

Elküldve: 2009. szeptember 17. - 13:31:27

hali! a Community indítása után nemsokkal már fel is került az első képem!
folyamatosan töltöd?jaj, akkor bele kell húznom, az én képemet szeretném látni a kirakatban!!!!!:)
0

Elküldve: 2009. szeptember 14. - 14:41:59

Igen, én is beléptem a communitybe, kb 2 hete, azóta folyamatosan töltöm fel a képeket:) Te mikor csatlakoztál?
0

Elküldve: 2009. szeptember 09. - 11:34:35

Szia Zsofis! Te is community-s vagy? Nekem nagyon bejön, 3 képet is feltöltöttem már:) Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!
0

Elküldve: 2009. szeptember 07. - 14:36:15

szia nory19! sztem ha felmész a www.converse.hu oldalára, rengeteg info van, képek az új kollekcióról stb.
ha már ott jársz, érdemes a Community menüpontot is meglesni, sztem nagyon jópofa:)
0

Elküldve: 2009. szeptember 01. - 09:54:58

2ROCA 2ROCA 2ROCA
0

Elküldve: 2009. szeptember 01. - 09:29:42

Sziasztok! A barátom nagyon szereti a Converse cipőket, egy ilyennel szeretném meglepni szülinapjára! Tudnátok segíteni ebben, hogy hol lehet Converse cipőt vásárolni, illetve szerintetek melyik a legmenőbb most a fiúk körében?
0

Elküldve: 2009. szeptember 01. - 09:23:18

2ROCA 2ROCA 2ROCA 2ROCA 2ROCA 2ROCA 2ROCA 2ROCA 2ROCA

Hello konzerv (Converse :-))-kedvelők .
guglizzátok be a nevemet : 2ROCA , mert ott mindig van jó pár Converse ,képen is ,valóságban is .
A keresésre kijön a blogom , benne egy üzlet hirdetése,ahol mindig vannak Conversek , olyanok is ,amiket itthon nem forgalmaznak .
Magam is nagyon szeretem és hordom ezt a cipóformátumot !
Vidám napot Converse-esek !!!!!!
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó