Startlap fórum:: A belváros legjobb kozmetikája - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

A belváros legjobb kozmetikája

#1 Felhasználó nem aktív   sk999 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 67

Elküldve: 2011. április 26. - 15:53:15

Sziasztok!

Családi okok miatt eladó egy komplett szépségszalon berendezése /fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr/, vagy igény esetén a szalon tovább üzemeltethető. Miskolc, Mezőkövesd vonzáskörzete. Érd.: kiralysan@t-online.hu
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. november 18. - 20:20:28

"KOPOGTAT A KARÁCSONY!"Ha nem tudod mivel kedveskedj a közelgő ünnepeken szeretteidnek,tekintsd meg ajánlataimat!Ajándékutalvány is igényelhető!www.gotikakozmetika.lapunk.hu
Timák Barbara 0670 5018876
0

Elküldve: 2009. november 18. - 20:20:11

Ha igényes,szép környezetben szeretne szépülni válassza Miskolcon a Gótika Kozmetikát! Aktuális ajánlataim:gyümölcssavas hámlasztások,problémás,pigmentfoltos,ráncos bőrökre,3D műszempilla...természetes,szép,csábító tekintet,ultrahangos bőrfiatalítás,luxus hatóanyagos ampullák,(arany,kaviár,retinol),masszázsok...mindenki vágyik egy kis kényeztetésre,válassza a relaxáló masszázst!Ezen kívül keresse minden alap kozmetikai szolgáltatást kozmetikánkban!További információ:Timák Barbara 0670 5018876 keressen a weben:www.gotikakozmetika.lapunk.hu
0

Elküldve: 2009. október 31. - 22:38:00

Budapest legjobb kozmetikus szakembere

ERIKA COSMETICS a Nyugatinál

műköröm, manikűr, gyógypedikűr, gyógymasszázs, ayurvédikus masszázs, fodrászat,hajhosszabbítás,sminktetoválás, 3D tartós műszempilla,tetoválás eltávolítás,végleges szőrtelenítés, mezoterápia, smink

Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel
végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.

A kozmetikai szalonunkat felkereső hölgyek és urak igény szerint elkülönített helységben tudnak szépülni,
pihenni. Az elsődleges fontos szempont a helységek kialakításnál az volt, hogy a vendégek intimitását minél
jobban biztosítani tudjuk. Kizárólag egyszer használatos eszközöket használunk.

link
0

Elküldve: 2009. április 30. - 14:57:09

ERIKA COSMETICS

Hajhosszabbítás,Sminktetoválás,Műszempilla,Tetoválás eltávolítás,Végleges szőrtelenítés,Mezoterápia

Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel
végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.

A kozmetikai szalonunkat felkereső hölgyek és urak igény szerint elkülönített helységben tudnak szépülni,
pihenni. Az elsődleges fontos szempont a helységek kialakításnál az volt, hogy a vendégek intimitását minél
jobban biztosítani tudjuk. Kizárólag egyszer használatos eszközöket használunk.

link
0

Elküldve: 2008. május 09. - 13:10:44

Sziasztok.

Én Avon koordinátor vagyok, és tanácsadónőket keresek. Regisztráció inygenes, nincs kötelezettség, olcsóbban rendelhetsz magadnak, és csak pénzt kereshetsz vele. Mindenképp megéri megpróbálni, én imádom a kozmetikumokat, és nagyon élvezem, hogy ezzel foglalkozhatok.

Ha gondolod nézd meg a honlapomat (heniko08.gportal.hu), és megbeszéljük,minden kérdésedre válaszolok!! Amennyiben regisztrálsz az Avonnál, kapsz tőlem egy tusfürdőt vagy sampont ajándékba. Mivel nincs kötelezettség, sztem megéri kihasználni.

üdv. Enikő
0

Elküldve: 2008. május 09. - 10:10:46

Az én kozmetikusom is a belvárosban található, kb. másfél éve találtam rá, szintén a belvárosban. Nekem is sok negatív tapasztalatom volt, de Krisztina, mivel így hívják, magasan a legtapasztaltabb és legodafigyelőbb kozmetikus akivel valaha találkoztam.
Elérhetőségük itt megtalálható: link
0

Elküldve: 2008. április 22. - 21:17:54

Képzeljétek tegnap voltam egy kozmetikusnál. Bár nagyon rossz élményeim voltak (gondolom nektek is) De ez ninden képzeletem felül múlta!! Nagyon tudom ajánlani másoknak is nagyon szép a hely és nagyon aranyosak és ráadásul a úgy tisztítanak , hogy ma már semmi nyoma a nyominak...:-))) örülök hogy rájuk találtam...az Oktogonnál vannak...ezen lehet bejelentkezni: 321-1851 Ágit kell keresni...
Kriszti..
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó