Sziasztok!
Családi okok miatt eladó egy komplett szépségszalon berendezése /fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr/, vagy igény esetén a szalon tovább üzemeltethető. Miskolc, Mezőkövesd vonzáskörzete. Érd.: kiralysan@t-online.hu
Oldal 1 / 1
A belváros legjobb kozmetikája
Elküldve: 2009. november 18. - 20:20:28
"KOPOGTAT A KARÁCSONY!"Ha nem tudod mivel kedveskedj a közelgő ünnepeken szeretteidnek,tekintsd meg ajánlataimat!Ajándékutalvány is igényelhető!www.gotikakozmetika.lapunk.hu
Timák Barbara 0670 5018876
Timák Barbara 0670 5018876
Elküldve: 2009. november 18. - 20:20:11
Ha igényes,szép környezetben szeretne szépülni válassza Miskolcon a Gótika Kozmetikát! Aktuális ajánlataim:gyümölcssavas hámlasztások,problémás,pigmentfoltos,ráncos bőrökre,3D műszempilla...természetes,szép,csábító tekintet,ultrahangos bőrfiatalítás,luxus hatóanyagos ampullák,(arany,kaviár,retinol),masszázsok...mindenki vágyik egy kis kényeztetésre,válassza a relaxáló masszázst!Ezen kívül keresse minden alap kozmetikai szolgáltatást kozmetikánkban!További információ:Timák Barbara 0670 5018876 keressen a weben:www.gotikakozmetika.lapunk.hu
Elküldve: 2009. október 31. - 22:38:00
Budapest legjobb kozmetikus szakembere
ERIKA COSMETICS a Nyugatinál
műköröm, manikűr, gyógypedikűr, gyógymasszázs, ayurvédikus masszázs, fodrászat,hajhosszabbítás,sminktetoválás, 3D tartós műszempilla,tetoválás eltávolítás,végleges szőrtelenítés, mezoterápia, smink
Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel
végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.
A kozmetikai szalonunkat felkereső hölgyek és urak igény szerint elkülönített helységben tudnak szépülni,
pihenni. Az elsődleges fontos szempont a helységek kialakításnál az volt, hogy a vendégek intimitását minél
jobban biztosítani tudjuk. Kizárólag egyszer használatos eszközöket használunk.
link
ERIKA COSMETICS a Nyugatinál
műköröm, manikűr, gyógypedikűr, gyógymasszázs, ayurvédikus masszázs, fodrászat,hajhosszabbítás,sminktetoválás, 3D tartós műszempilla,tetoválás eltávolítás,végleges szőrtelenítés, mezoterápia, smink
Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel
végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.
A kozmetikai szalonunkat felkereső hölgyek és urak igény szerint elkülönített helységben tudnak szépülni,
pihenni. Az elsődleges fontos szempont a helységek kialakításnál az volt, hogy a vendégek intimitását minél
link
Elküldve: 2009. április 30. - 14:57:09
ERIKA COSMETICS
Hajhosszabbítás,Sminktetoválás,Műszempilla,Tetoválás eltávolítás,Végleges szőrtelenítés,Mezoterápia
link
Hajhosszabbítás,Sminktetoválás,Műszempilla,Tetoválás eltávolítás,Végleges szőrtelenítés,Mezoterápia
link
Elküldve: 2008. május 09. - 13:10:44
Sziasztok.
Én Avon koordinátor vagyok, és tanácsadónőket keresek. Regisztráció inygenes, nincs kötelezettség, olcsóbban rendelhetsz magadnak, és csak pénzt kereshetsz vele. Mindenképp megéri megpróbálni, én imádom a kozmetikumokat, és nagyon élvezem, hogy ezzel foglalkozhatok.
Ha gondolod nézd meg a honlapomat (heniko08.gportal.hu), és megbeszéljük,minden kérdésedre válaszolok!! Amennyiben regisztrálsz az Avonnál, kapsz tőlem egy tusfürdőt vagy sampont ajándékba. Mivel nincs kötelezettség, sztem megéri kihasználni.
üdv. Enikő
Én Avon koordinátor vagyok, és tanácsadónőket keresek. Regisztráció inygenes, nincs kötelezettség, olcsóbban rendelhetsz magadnak, és csak pénzt kereshetsz vele. Mindenképp megéri megpróbálni, én imádom a kozmetikumokat, és nagyon élvezem, hogy ezzel foglalkozhatok.
Ha gondolod nézd meg a honlapomat (heniko08.gportal.hu), és megbeszéljük,minden kérdésedre válaszolok!! Amennyiben regisztrálsz az Avonnál, kapsz tőlem egy tusfürdőt vagy sampont ajándékba. Mivel nincs kötelezettség, sztem megéri kihasználni.
üdv. Enikő
Elküldve: 2008. május 09. - 10:10:46
Az én kozmetikusom is a belvárosban található, kb. másfél éve találtam rá, szintén a belvárosban. Nekem is sok negatív tapasztalatom volt, de Krisztina, mivel így hívják, magasan a legtapasztaltabb és legodafigyelőbb kozmetikus akivel valaha találkoztam.
Elérhetőségük itt megtalálható: link
Elérhetőségük itt megtalálható: link
Elküldve: 2008. április 22. - 21:17:54
Képzeljétek tegnap voltam egy kozmetikusnál. Bár nagyon rossz élményeim voltak (gondolom nektek is) De ez ninden képzeletem felül múlta!! Nagyon tudom ajánlani másoknak is nagyon szép a hely és nagyon aranyosak és ráadásul a úgy tisztítanak , hogy ma már semmi nyoma a nyominak...:-))) örülök hogy rájuk találtam...az Oktogonnál vannak...ezen lehet bejelentkezni: 321-1851 Ágit kell keresni...
Kriszti..
Kriszti..
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó