Kedevező áron adok el egy:
Galvanic Spa System II arcvasaló 3 alap fejjel és egy narancsbőrre valóval 35 000Ft
Kép: link
Bővebb információval szolgálhatok email-en!
E-mail: m4rc33@citromail.hu
Miskolcon és vonzáskörzetében személyesen is megoldható az adás-vétel.
Oldal 1 / 1
Eladó Galvanic Spa System II arcvasaló
Elküldve: 2009. szeptember 28. - 12:55:12
Galvanic Spa II System - A világ legkisebb ráncvasalója
Fiatalítsa meg arcát, élénkítse fejbőrét és frissítse fel a testét.
Bemutatjuk a Nu Skin Galvanic Spa System II-t:
- Programozható készülék, szabadalmaztatott önbeállító galvanikus árammal és cserélhető kezelőfejekkel az arc, a test és a fejbőr kezelésére.
- Speciálisan kifejlesztett termékekkel együtt használva megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét a bőrbe, élénkítő, regeneráló és fiatalító hatással.
A cserélhető fejekkel az arcra, fejbőrre és testre, a Galvanic Spa™ II System a gyógyfürdők többféle élményében részesülhet — otthon.
- Arckezelő: az arckezelő fej rendelkezik mindazon előnyökkel, amikkel a Galvanic rögzített fej, viszont könnyedén kicserélhető más kezelőfejekre és többféleképpen alkalmazható.
- Testkezelő: Három legömbölyített kidudorodás teljessé teszi az érintkezést, a szélesebb fedés és a jobb masszírozó hatás érdekében.
- Fejbőr kezelő: ez a fésű-szerű kezelőfej könnyedén áthatol haján, miközben a kezelőfej a fejbőrrel érintkezik.
A termék csak szettekben vásárolható meg! Ár:75,000FT
Érd: fordxr3i@citromail.hu
Fiatalítsa meg arcát, élénkítse fejbőrét és frissítse fel a testét.
Bemutatjuk a Nu Skin Galvanic Spa System II-t:
- Programozható készülék, szabadalmaztatott önbeállító galvanikus árammal és cserélhető kezelőfejekkel az arc, a test és a fejbőr kezelésére.
- Speciálisan kifejlesztett termékekkel együtt használva megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét a bőrbe, élénkítő, regeneráló és fiatalító hatással.
A cserélhető fejekkel az arcra, fejbőrre és testre, a Galvanic Spa™ II System a gyógyfürdők többféle élményében részesülhet — otthon.
- Arckezelő: az arckezelő fej rendelkezik mindazon előnyökkel, amikkel a Galvanic rögzített fej, viszont könnyedén kicserélhető más kezelőfejekre és többféleképpen alkalmazható.
- Testkezelő: Három legömbölyített kidudorodás teljessé teszi az érintkezést, a szélesebb fedés és a jobb masszírozó hatás érdekében.
- Fejbőr kezelő: ez a fésű-szerű kezelőfej könnyedén áthatol haján, miközben a kezelőfej a fejbőrrel érintkezik.
A termék csak szettekben vásárolható meg! Ár:75,000FT
Érd: fordxr3i@citromail.hu
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó