Startlap fórum:: Vámpírok bálja - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 763 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vámpírok bálja

#41 Felhasználó nem aktív   Arippina 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 28. - 14:32:41

2011. júniusi előadások: 16, 17, 18 és 19-én.
0

#42 Felhasználó nem aktív   zsolti4 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 311

Elküldve: 2011. január 26. - 17:08:15

Február utolsó szerdáján indul a Zene.hu zenészportré beszélgetés sorozata a Károly körúti Alexandra Könyvesboltban. Az első vendéggel a musicalrajongóknak szeretnénk kedvezni. Kivel néznél meg egy egy órás beszélgetést? Kit hívjunk meg először? Írd meg ide.link
0

#43 Felhasználó nem aktív   szilvi72 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 26. - 14:18:38

Szia "cricep"!
Küldtem neked e-mailt is, engem érdekelne a jan.29-ei jegy.
0

#44 Felhasználó nem aktív   cricep 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 26. - 05:38:17

Szia!

ELADÓ jegyek:

Jan 28: földszint jobb 5. sor 12. szék
Jan 29: földszint jobb 5. sor 11. szék

Az eredeti ár 10900, de lehet alkudni.

email: thenwhenweretire@hotmail.com
0

#45 Felhasználó nem aktív   Jennii 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 63

Elküldve: 2011. január 25. - 22:32:08

eladó egy jegy a 29-ei vámpírok báljára!!!!
Az eredeti ár 6900, de lehet alkudni.
A földszint 14. sorának jobb oldalára az 5. székre szól.
emailcímem: bqw@freemail.h
0

#46 Felhasználó nem aktív   Afroka 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3.511

Elküldve: 2011. január 25. - 21:16:28

Nagyon meghatódtam...
0

#47 Felhasználó nem aktív   csbaby 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 25. - 21:07:02

Egyházi Géza topikjáról:
Requiem egy koncertért
Igazságtalan a PS-t elmarasztalni az elmaradt koncert miatt. Minden ütés amit kap Gézát is éri. A PS, ahogy néhányan mondják, a "szervezők" nem egy intézmény és nem szervezőiroda, hanem két ember,akik tulajdonosai a Vámpírok báljának, Póka Balázs művészeti vezető és Simon Edit producer, az utóbbi ember aki szinte az összes ma csúcson lévő musical énekest évekig menedzselte külföldön, a Rock Színház egyik alapító tagja, 7 éve elhatározta, hogy egy zseniális musicalt, amit 1997-ben látott, a Vámpírok bálját az eredetihez méltó színvonalon mutatja be Magyarországon. Egy, az országban addig ismeretlen metódust választottak.. Meghívták az eredeti darab alkotógárdáját Roman Polanski vezetésével, akik Kentaur kreatív díszletei közé egy vadonatúj Vámpírok bálja előadást varázsoltak a Magyar Színház színpadára. Ennek az előadásnak lett csodálatos felfedezettje Egyházi Géza. Géza a meghallgatáson még nem tudta, hogy mit jelent majd életében ez a fantasztikus szerep. Rá kellett beszélni, hogy foglalkozzon komolyabban a meghallgatás anyagával, mert ez a darab rakétaként fogja kilőni a magyar musicalvilág legmagasabb régióiba. Megfogadta a jó tanácsot és veretes sztárokat maga mögé utasítva, első szereposztásban kapta meg Krolock gróf szerepét. A PS-től kapott egy "vérvörös musical Ferrarit", amivel felrobogott a siker csúcsára. Musicaltörténeti találkozás volt ez Géza és a szerep között. Azóta világ legnagyobb Krolockjai között tartják számon. A PS a család, a szűk baráti kör és a sok áldozatot is vállaló rajongók segítségével, vámpírosan szólva, véres verítékkel építette fel Géza karrierjét. Hiába az isteni hang, a fergeteges állótapsos magyar-színházi előadások, rengeteget kellett dolgozni azon, hogy Géza tehetségét országosan is fel és elismerjék. Hihetetlen mennyiségű formális és informális próbálkozás. A sok promóció, akció. Se szeri se száma a leveleknek, telefonoknak, e-maileknek, beszélgetéseknek. Cikkeket elhelyezni olvasott újságokba, nézett TV adásokba. Megtörni a " kiazazegyházigéza" falat, Gézát tehetségének méltó helyzetbe hozni. Végül sikerült. Géza nevet szerzett, alakja összekapcsolódott a Vámpírok bálja sikerével. Erős katalizátora lett a darab továbbélésének. Géza karrierje tovább fejlődött. Póka személyes javaslatára kapta meg Old Csendbelenn szerepét a Macskákban. A PS kifejezetten Géza továbblépése miatt mutatta be a Sakkot, amiben újra fergeteges sikert aratott Anatoloijként. A PS és a család nagy szeretettel menedzselte Gézát a Nyomorultak felé. Megkapta negyedik nagyformátumú szerepét. Győzött a tehetség. A Edit és Balázs elhatározta, hogy lemezt készítenek Gézának. A Vámpírok dalok alapjai melyeket a 140. előadáson vettek fel és a rendelkezésre álló Sakk alapok tették lehetővé a CD elkészítését. Ehhez társítottak Gézával közösen kiválasztott musical számokat.Ez tette lehetővé a CD elkészültét. Megörökítették Géza csodálatos hangját egy CD-n. Géza is rengeteget vállalt a siker érdekében. Minden tőle telhetőt megtett hogy segítse a produkciót. Edit elhatározta, hogy a januári vámpír-szériában lemezbemutató koncertet csinál Gézának. Sokat gondolkodtak, hogy mi legyen a forma. Először szó volt egy kisebb költségvetésű koncertről, de rájöttek, hogy nem süllyedhetnek egy kultúrházi hakni színvonalára és egy nagyszabású, zenekaros, táncos látványos show-t készítenek, ami méltó Géza művészetéhez. Felkérték a szintén családtag Lukács Gabit, kiváló show és látványrendezőt, hogy csapatával, kiváló táncosokkal, (sokan kerültek be közülük már korábban is a Vámpírokba), Magyarország egyik legjobb videó stúdiójával, a legkiválóbb Videó DJ-vel,akik hetek óta készültek az animációval és klipekkel, egy hatalmas 24 négyzetméteres LED-falra vetítve azokat, igazi nagyszabású zenés táncos estét varázsoljanak Egyházi Géza lemezbemutató koncertjéhez. Hetek óta próbáltak a táncosok, énekesek. Köteles Géza szintén hetek óta dolgozott a hangszerelésen, Kovács Marianna a zenekari anyagot készítette elő. Halkovics Ági a Jazz and More kórussal tanulta a vámpírok nagy kórusszámait, az Öröklétet, a Teljes a sötétet, a Finálét, frissítették a Sakkot, tanulták a Notre Dame de Paris a Mamma Mia, és az Aspects of love számait. Sári Éva a Whistle down the Wind fergeteges Tyre tracks and brocken heart című számával tört volna szíveket. Török Anna az oly divatos Quimby számot énekelte volna. Zsaki egy Jackyll nótával lépett volna fel. Bot Gabi Krolockot, Szemenyei Fredet énekelt volna. Mindez persze a lemez duettjein kívül. Géza, Balázs javaslatára, egy csodálatos operaáriát énekelt volna megnyitáskén Köteles Géza zongorakíséretével. Ehhez kalkulálták a jegyárakat. Telt háznál is veszteséges lett volna a koncert, de az előadás minősége kárpótolta volna őket ahogy a Sakknál is így volt. Egyszóval a PS Géza vitathatatlanul legnagyobb rajongója és támogatója! Nem használja, hanem építi ezt a rendkívüli tehetséget.
Miért lett ebből a fantasztikus elképzelésből "volna" koncert? Egyik, a legkomolyabb ok Géza betegsége volt. A 16-i vasárnapi előadás lemondása után szinte óránként beszélt Edit és Géza telefonon. Gézának elmondása szerint 38,9 fokos láza, végtagfájdalmai, torokgyulladása volt. Orvosi tanácsokkal látták el. Hétfőn hajnalban indult volna a színpad átépítése a koncertre. Edit Gézával éjjel döntött az elhalasztás mellett. Kitűzték a 27-i időpontot, amit másnap jelentettek be. Megindult az átszervezés. Sokaknak kellett előadást lemondaniuk a résztvevők közül. A zenekar a főpróbát 26-án 6 órától vállalta, mert napközben dolgoznak, s csak ezen a napon értek rá, ebben az időpontban. Ekkor kapták a hírt, sajnos nem a Gézától, aki közben jobban lett, hogy Gézának a főpróba estjén előadása van. Felhívták Géza váltóját a Nyomorultakban, aki helyettesítette volna őt. A színház nem járult hozzá a cseréhez. Milyen érdekes, ők is a rajongókra hivatkoztak. Géza nélkül nincs főpróba. Géza koncertjére Géza nélkül főpróbát pedig nem lehet tartani..Az egészet felvették volna videóra. Lett volna belőle Egyházi Géza El nem múló vágy DVD és BLU-RAY lemez.
Indítani kellene a Facebook-on egy lehetséges eseményt, ami ezt az elmaradt koncertet valósítaná meg. Ha lenne elég jelentkező, a júniusi vámpír-szériában meg lehetne valósítani.
0

#48 Felhasználó nem aktív   Jennii 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 63

Elküldve: 2011. január 25. - 19:34:35

eladó egy jegy a 29-ei vámpírok báljára!!!!
Ára: 6900 Ft
A földszint 14. sorának jobb oldalára az 5. székre szól.
emailcímem: bqw@freemail.hu
0

#49 Felhasználó nem aktív   szilvi72 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 25. - 13:21:14

KERESEK
2 db jegyet a január 29-i Vámpírok bálja előadásra bárhová. Hátha valakinek közbejön valami...
takatsz@t-online.hu
0

#50 Felhasználó nem aktív   csbaby 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 24. - 21:54:26

Jópofa hír :)) még van mit feldolgozni... link
0

#51 Felhasználó nem aktív   Özönvíz 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2011. január 24. - 18:44:40

Amennyiben igaz, hogy a csütörtöki jegyeket csak Budapesten lehet visszaváltani - szeretnék választ kapni egy illetékestől, hogy a vidékiekkel mi lesz? A vásárlás helyén nem váltják vissza - Ibusz -, az pedig képtelenség, hogy majdnem egy jegy árát fizessem ki utiköltségre, hogy a másikat visszakapjam.
0

#52 Felhasználó nem aktív   st-art 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 23. - 10:39:32

Kedves Géza-rajongók!

Bár nem egy lemezbemutató koncert, de korlátozott számban még vannak jegyek rá:
február 13. 16.00 Eger, Hotel Flóra
Zenei Paletta Egyházi Gézával
Zongorán kísér: Neumark Zoltán

Dallamok - a szerepeken túl (is).

A rendezvényre - megfelelő igény esetén - Bp-ről buszt szerveznek, érd.: saskanita@gmail.com

Jegyrendelés: borosneandi@gmail.com, 30/4720-617
Szeretettel várunk!
0

#53 Felhasználó nem aktív   VLM Online 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 474

Elküldve: 2011. január 23. - 10:15:01

150. előadás, videóval
link
0

#54 Felhasználó nem aktív   Tina. 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 22. - 22:02:45

Elég savanyú a szőlő…
Szegényebb lettem valamivel, amit meg sem kaptam. Vártam a 20.-át, hogy tanúja legyek annak, amit Géza már rég megérdemelt. Aki hallotta énekelni, pontosan tudja, miről beszélek. Kicsit hezitáltam a jegyvásárlásnál, mert tényleg drágán mérték. Ám, jelen helyzet szerint nem fogom megtudni az okát (vendégművészek, zenekar, színházbérlés stb.). Megvettem a koncertjegyet és a CD-t is, mert ezzel is a támogatásomról szerettem volna biztosítani egy embert, hogy igenis van miért tovább…
Csalódott vagyok, mert szegényebb lettem valamivel, amit meg sem kaptam.
Bocsássa meg minden szervező és egyéb, de nem miattuk járunk rendezvényekre, hanem a fellépők miatt. A profitot és a járulékos hozzávalókat értem, de forog tőle a gyomrom. Hálás köszönetünk, amit tesznek, de ne a mi kárunkra.
Nem tudom, mi zajlik a háttérben, és nem is akarom megtudni, de üzenem minden érintettnek, ne felejtsék a publikumot…
Géza! Mi továbbra is hiszünk benned, melletted állunk. Ott leszünk a koncertpótlékon… miattad…

Egy szomorú rajongó, aki szegényebb lett valamivel, amit meg sem kapott
0

#55 Felhasználó nem aktív   Thália1 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 22. - 16:48:21

Mi már döntöttünk az ügyben. Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad a lemezbemutató koncert, ahol egyébként is a NEM Vámpíros dalokra lettünk volna kíváncsiak, mi visszaváltjuk a jegyeket, és ennyi pénzből két másik rendezvényre is el tudunk menni, megnézni Gézát. A PS kritikákkal teljesen egyetértek, sőt még tudnám fokozni... Irány tehát Kecskemét, Eger, Érd stb
0

#56 Felhasználó nem aktív   bluesite1 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 22. - 16:07:30

És Géza 26.án este van Kecskeméten. Próbálni lehetett volna napközben is! De én már akkor nem voltam biztos benne,hogy tényleg lesz koncert,amikor megláttam a jegyárakat. Az embereket nem lehet így megkopasztani.
0

#57 Felhasználó nem aktív   Rudolfné90 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 22. - 16:04:47

Sztem is inkább a jegyárak.. Én nagyon szeretem Gézát, de ennyi pénzt nem tudtam volna rá kiadni.. Nem mellesleg ennyi embert behintáztatni (elsősorban Gézát) elég visszatetsző egy dolog. Értem én, hogy PS, színvonalas, drága meg minden, de mégis... És Géza pedig megérdemelne egy nagykoncertet... :)
0

#58 Felhasználó nem aktív   bluesite1 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 22. - 16:03:00

A PS azt hiszi a saját tulajdona a Géza,így természetesnek vették,hogy bármikor ráér egy koncertre. Mert nincs annyi logikájuk,hogy utána nézzenek,hogy mikor hol játszik,vagy megkérdezzék tőle.
Bár azt se kérdezték meg tőle,hogy áttegyük-e a koncert időpontját vagy várjunk egy napot,hátha meggyógyulsz...
Én nem tudom más hogy van vele,még két Vámpírokra van jegyem,de egyikre sincs kedvem ezek után menni.
0

#59 Felhasználó nem aktív   Afroka 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3.511

Elküldve: 2011. január 22. - 15:57:56

Még ha Géza "miatt" van is ez a kavarodás, akkor is nevetséges és szánalmas az egész. Ja igen, és égő is. Teljesen mind1, közvetve, vagy nem közvetve ki a hibás, valaki ezt az egészet szervezte, és a végén nem lett megszervezve, mert...
Amúgy meg én továbbra is úgy gondolom, hogy nem vett meg ennyi ember ilyen drága jegyeket egy Géza koncertre. Szerintem ennyi pénzt csak egy rajongó ad ki. Ők meg szerintem nincsenek egy színháznyian.
0

#60 Felhasználó nem aktív   byZsu.. 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. január 22. - 14:36:42

Áhám igy már értem...Géza a hibás.Ez jó.
Kiirták az új időpontot úgy,hogy nem kérdezték meg azt az embert akinek a nagy napja lett volna..
..vagy ha nem zaklatják ilyen kérdésekkel (jessszusom!!)akkoris...nem nézték meg,hogy az est főszereplője vajon szabad-e egy összpróbára??
0

Topik megosztása:

• 763 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.