Kedvenc fotóim – de tényleg link
Kedvenc fotóim - nos, ez nem más, mint egy fotógaléria. Vannak itt égbolt-képek, felhőképek, viharos képek, naplementék...és egy fránya ufó, ami totál véletlenül került bele a képmezőbe, egy tavaszi, János-hegyi kiránduláskor. Tervezem, hogy egzotikus tájak, állatok fotóival töltöm fel, mivel könnyen bővíthető, szóval érdemes bekukkantani!
Teák - minden, amit a teáról tudni szeretnél link
Minden, ami a teával kapcsolatos: termesztése, termőterületei, fajtái, elkészítése, szertartások, fogyasztási szokások. Budapesti teaboltok és teaházak részletes leírását találod a "teaházak" menüpont alatt.
Divat, öltözködés, trendi... link
A folyton változó divatot, a trendeket követni nem könnyű feladat. Szeretném közelebb hozni a divat és az aktuális trendek világát a mindennapokhoz, hogy könnyebben eligazodhassunk benne. Hisz ki ne járt volna úgy, hogy épp időszerű volna beszerezni egy ruhadarabot, de teljesen tanácstalan a választék láttán? A szórakoztatáson, tájékoztatáson túl, talán nekik is segítségül szolgálhat ez a blog. Fogyasszátok egészséggel!
párkapcsolat, szerelem... link
Minden, ami a szerelemmel kapcsolatos: szakítás, féltékenység, párkapcsolati problémák. Miben különbözik a férfi és a nő? Melyik mit vár egy kapcsolattól? Mik vezetnek a válság kialakulásához? "Az vagy nekem, mi testnek a kenyér s tavaszi zápor fűszere a földnek..."
/Shakespeare/
Házi kedvenceinkről: kutya macska hörcsög papagáj link
Szeretem az állatokat és szívemen viselem a sorsukat. Magam is rendelkezem házi kedvencekkel. Szeretném ezt a blogot minél több fotóval és állat-történettel, hasznos tanácsokkal, tudnivalókkal feltölteni. Ahogy van időm, fejlesztem, így kialakul az arculata.
Az influenza, mint korunk pestise? link
Ez a blog avval a nem titkolt szándékkal jött létre, hogy objektívan bemutassa a "korunk pestisének" is nevezett H1N1, azaz sertés-influenza vírussal kapcsolatos legfrissebb anyagokat, kutatásokat, a terjedését és valós veszélyeit. Kell-e félnünk? Meddig fokozódhat ez a járványügyi helyzet?
Oldal 1 / 1
ne nézd meg
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó