Sziasztok!
Családi okok miatt eladó egy komplett szépségszalon berendezése /fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr/, vagy igény esetén a szalon tovább üzemeltethető. Miskolc, Mezőkövesd vonzáskörzete. Érd.: kiralysan@t-online.hu
Oldal 1 / 1
Eladnám-vennék
Elküldve: 2011. január 05. - 16:35:18
Sziasztok!
Eladó egy Ilcsi kispofozó, alig használt. Minden tartozék tökéletesen működik és megvan hozzá. Képet tudok küldeni. Érdeklődni: bogarka855@msn.com Ár: 20. 000Ft
Eladó egy Ilcsi kispofozó, alig használt. Minden tartozék tökéletesen működik és megvan hozzá. Képet tudok küldeni. Érdeklődni: bogarka855@msn.com Ár: 20. 000Ft
Elküldve: 2010. december 29. - 09:09:51
Sziasztok!
Eladó egy „8 in 1” kozmetikai gép.
1db gőzölő
1db ultrahang, galvánáram, vio egység
1db vákuummasszázs & spray, frimátor egység
1db nagyítós lámpa
1db üveg állvány
Jelenleg is használatban van (3éves), de jó állapotú, az Alveolánál vettem.
Irányár: 160000,- HUF
Továbbá még eladó egy gyémántfejes bőrcsiszoló, ilyet korábban a Profiderm forgalmazott
Irányár: 60000,- HUF
tel: 06-209653798, mail:hegedus.helen202@gmail.com
Eladó egy „8 in 1” kozmetikai gép.
1db gőzölő
1db ultrahang, galvánáram, vio egység
1db vákuummasszázs & spray, frimátor egység
1db nagyítós lámpa
1db üveg állvány
Jelenleg is használatban van (3éves), de jó állapotú, az Alveolánál vettem.
Irányár: 160000,- HUF
Továbbá még eladó egy gyémántfejes bőrcsiszoló, ilyet korábban a Profiderm forgalmazott
Irányár: 60000,- HUF
tel: 06-209653798, mail:hegedus.helen202@gmail.com
Elküldve: 2010. november 23. - 19:37:07
Sziasztok!
Bajban vagyok!!!!
Nagyon sürgős lenne valamilyen használt gép!
Ultrahang, vasaló, frimátor..
Nincs sok pénzem, meg esélyem is alig, hogy talpra tudjak állni!
DE ki tudja!
Előre is köszönöm a segítséget!
Bajban vagyok!!!!
Nagyon sürgős lenne valamilyen használt gép!
Ultrahang, vasaló, frimátor..
Nincs sok pénzem, meg esélyem is alig, hogy talpra tudjak állni!
DE ki tudja!
Előre is köszönöm a segítséget!
Elküldve: 2010. november 09. - 17:15:55
Sziasztok volna egy pár tökéletes állapotú használt kozmetikai gépem melyeket szeretnék eladni.
Akit érdekel asztrologia67@t-online.hu vagy www.piroskaszalon.hu
Akit érdekel asztrologia67@t-online.hu vagy www.piroskaszalon.hu
Elküldve: 2010. november 09. - 17:14:17
Szia nekem lenne egy pár gépem eladó mert most újítottam, Tetováló gépem is van, A weyergens Ridulizis gépét is szívesen odaadnám, hívj fel és megbeszéljük
üdv piroska 06209241145
üdv piroska 06209241145
Elküldve: 2010. október 20. - 17:21:07
SZiasztok! Használt kozmetikai gépeket vennék!( tetoválógép, iontoforézis, ultrahang stb...) inagyneszabo@freemail.hu
Elküldve: 2010. július 12. - 09:18:10
Sziasztok!
Eladó egy Guinot Multi-Zone testkezelőgép (lehetővé teszi az egész test formálását, a hatóanyagok mélyre juttatását, cellulit felszámolását: ionizáció, a kötőszöveti izmok megerősítését, rugalmasság, feszesség elérését, méregtelenítést, izomstimulációt. Használt, de jó állapotú gép, megvásárlás esetén ingyen adok hozzá 3 db 500 ml, nehezen beszerezhető, drága speciális Guinot gélt Ir.ár: 220.000 Ft.
Eladó még több, bontatlan lakossági Guinot termék is jelentős árkedvezménnyel, kérésre képet, leírásokat, anyagokat tudok küldeni.
Érd.:zekefruzsina@gmail.com
Eladó egy Guinot Multi-Zone testkezelőgép (lehetővé teszi az egész test formálását, a hatóanyagok mélyre juttatását, cellulit felszámolását: ionizáció, a kötőszöveti izmok megerősítését, rugalmasság, feszesség elérését, méregtelenítést, izomstimulációt. Használt, de jó állapotú gép, megvásárlás esetén ingyen adok hozzá 3 db 500 ml, nehezen beszerezhető, drága speciális Guinot gélt Ir.ár: 220.000 Ft.
Eladó még több, bontatlan lakossági Guinot termék is jelentős árkedvezménnyel, kérésre képet, leírásokat, anyagokat tudok küldeni.
Érd.:zekefruzsina@gmail.com
Elküldve: 2010. június 22. - 06:23:35
Garanciával rendelkező, 6 patronos, hőfokszabályzós gyantamelegítő gép eladó. Ha érdekel kérlek írja a giozsu@hotmail.com címre, képet tudok küldeni.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó