Miért lettél vegetáriánus?
Elküldve: 2006. június 04. - 10:47:03
én január óta vagyok vega. igaziból nem tudok konkrét okot mondani,hogy miért, egyszercsak elhatároztam. talán próbatételnek hittem, de nem az, mert egyáltalán nem hiányzik a hús és nagyon jól érzam magam így.
atodermának üzenem, hogy tudok egy "make love not stake" feliratú pólót ajánlani a bluedeath-polo.com honlapon.
puszilok minden vegát!
Anna
Elküldve: 2006. május 22. - 09:20:47
Igazad lehet antimammon, csak már unom hogy nekem kell őket tolerálni visszafelé meg nem müködik a dolog.
Azt eszem amit akarok! és én nem akarok állatot enni!
Mert az gyilkosság!
Éljenek a Vegák!
üdv!
Elküldve: 2006. május 19. - 12:39:11
Ne törődj az ostobákkal! Te tudod, hogy az igazi erkölcs hol kezdődik, ha értelmesek, próbáld elmagyarázni, de nem kell erőltetni. Mindenesetre ne hagyd magad befolyásolni. Te élsz természetesen, nem ők. Inkább nézzenek különcnek, bolondnak, vagy akárminek, Te akkor is tartsd magad az elveidhez.
Üdv!
Elküldve: 2006. május 18. - 11:59:50
5 éve nem eszem húst! és jobban érzem magam azóta testileg lelkileg mindenhogy. csak sok kirekesztést kapok étkezési szokásaim miatt ezt már egyre kevésbé viselem jól.
Kérlek benneteket adjatok erőt, megerősítést és hitet nekem!
Ja és valaki nem tudja honnan tudnék rendelni vega pólókat, kiegészítőket?
Elküldve: 2006. május 15. - 12:22:43
Miért nem eszem állatot? Hah! Inkább miért esznek mások állatot? Egyébként én régebben is éreztem, hogy itt valami nem stimmel, de a legnagyobb megerősítést a vegan.lap.hu oldalon lévő videótól kaptam. És ezek az emberek nevezik magukat civilizáltnak! Hát én se vagyok egy jógyerek, de gyilkos azért nem vagyok!!!
Elküldve: 2005. október 11. - 10:18:50
Kicsifa, látom, te odataláltál a veg.hu-ra, ahová mintegy átköltözött a kezdetben ittlévő társaság...
Szia Doome!
Gyere te is, nézz szét a veg.hu-n, ott aktívabb beszélgetések vannak. Nem vagy egyáltalán kiközösítve. Sőt! Örülünk, hogy változásokon töröd a fejed. Igen, sajnos nem pofonegyszerű a vegaság megvalósítása. Ennek az oka a sok féligazság, amit kaptunk, az elferdített vágyak kialakítása, és a környezet. Egy kicsit bele kell tanulni, "gyakorlat teszi a mestert". De már láthatod, azaz ízlelheted, hogy a vegetáriánus ételek sem kiköpnivalóak. És még ha ehhez hozzáveszed a többi érvet, hogy mindez jó az egészségednek (a fontos táplálkozási szabályokat megtanulva), a föld jövőjének (gazdaságos) és nem utolsó sorban az állatoknak, akkor ki van jelölve az utad. Az út, amely néhány hitetlenkedő megnyilvánulást leszámítva tele van meglepetésekkel, örömmel, jó ízekkel, és még tisztább lelkiismeretet is a jutalmad lehet.
"Némi húsra szüksége van..." a ragadozóknak és a dögevőknek. Nem hiszem, hogy te ilyen vadállat, vagy "vadember" vagy. Ha nem vagy (vagy lennél) képes az állatok szemébe nézni, majd ezután megölni és elkészíteni őket az étvágyad kielégítése végett, akkor ez "a vegetáriánus érv" többet jelent mindenféle "kitalált" (!) egészségügyi és profitérdekelt érvnél. A húsevésnek nincs jogos érve az emberre nézve! Kérdésseidre bővebben a veg.hu-n kaphatsz választ.
A vegántól se félj, bátran mondhatom ezt, mint 1,5 éves vegán (4 éves vegetáriánus)... A tojás, és tejtermékek sem "csupa" jó dolog... Sok minden emberi rosszaság és gonoszság van azok mögött is...
Ja, nézz szét a http:\\hiresvegi.uw.hu oldalon is... Ismert és elismert vegetáriánusok, kedvencek, tisztelt személyek, ... HÍRESVEGI
Elküldve: 2005. szeptember 28. - 00:45:45
úgyhogy valami tofus cucc volt, de BAROMI FINCSI :)))
igaziból eddig nem igazán ettem tofut, de nagyon ízlett és különösen jó érzés volt, h nem húst eszem(pedig az íze nagyon-nagyon közeli a húséhoz)
szóval egy újabb léőpéssel közelebb a vegetariazmushoz, hehehe :)))))
Elküldve: 2005. szeptember 27. - 10:32:25
szeretem a vega kajákat, de némi húsnak azért állítólag szüksége van a szervezetnek(bár tudom, itt sokan nem így vélik)
én már nem tudom...mindkét oldalon vannak erős érvek, hogy kell hús, meg hogy nem kell hús...
vegan végképp nem leszek, mert imádom a rántott sajtot és ugye a panírban van tojás...
mindenesetre próbálok minél több vega kaját enni, és ha eszem is húst, akkor is ritkábban, mint az átlagember
Elküldve: 2005. szeptember 22. - 16:22:32
Elküldve: 2005. szeptember 22. - 16:11:10

Súgó