Startlap fórum:: kistestü kutyát keresek ajándékba - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

kistestü kutyát keresek ajándékba

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. február 03. - 12:44:23

Hello.én yorkie vagy westie max.8 honapos kiskutyát szeretnék....5000.ft ott tudnék érte adni, továbbá, megegyezés alapján ajándéktárgyakat, használt ruhákat, estéji ruhát, néptáncos vadonatuj ruhát....irj az email..cimemre::: spongyabob22@citromail.hu
0

Elküldve: 2008. szeptember 17. - 09:15:38

Gazdit keresek Picurnak az 1 év körüli fekete tacsi keverék fiú kutyusnak. A x. kerület Halom utcában találtam 2008.09.02.-án, állítólag már 2-3 hete a környéken kóborol .Befogadtuk, de nem tudjuk megtartani mivel van már egy kutyusunk.. Állatorvossal ellenőriztettük és nincs benne chip. A kutya szobatiszta, nagyon barátságos, imádja a gyerekeket és a másik kutyákkat, valamint nagyon játékos a korából adódóan. Az ételt nem félti, pórázon szépen sétál.
Ha valaki szeretné Őt örökbefogadni hívja a következő telefonszámot 20 986-7578.
Képeket talál: link
0

Elküldve: 2006. február 09. - 13:51:34

PORDANYÓ MILYEN FAJTA KUTYA IRD LE A TIMISZARDELLA@FREEMAIL.HU-RA IRJON NEKEM AKI EGY KISTESTÜ KUTYÁT AJÁNDÉKOZNA ERRE AZ EMAIL CÍMRE
0

Elküldve: 2005. december 20. - 10:48:02

Sziasztok! Ideiglenesen nálam van egy kutya, de már sokáig nem maradhat. Nem szeretném menhelyre vinni, ezért örülnék, ha valaki befogadná és szeretné. Kérlek, segítsetek!! Köszönöm! 06303515987
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó