Mindenkit üdvözlök! Ha tudna valaki valami infót szolgáltatni az Eperjesi népbank kályhagyára által gyártott cserékályhákról kérem írjon a:lacics@ciromail.hu- címre. Előre is köszönöm!!!
Szakmai fórum
Elküldve: 2006. április 24. - 20:19:22
Mi foglalkozunk cserépkályhás központi-fűtéssel elérhetőségünk T:0620/599-7567
Elküldve: 2006. március 04. - 14:49:40
Üdv mindenkinek!
Engem 1 bontott zöld cserépkályha érdekelne.
Aki tud bármit is ilyen kályháról kérem írjon.
ropy2000@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Engem 1 bontott zöld cserépkályha érdekelne.
Aki tud bármit is ilyen kályháról kérem írjon.
ropy2000@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Elküldve: 2006. február 01. - 23:37:11
Apám kályhás tőle halottam a hír.
Bezárt a Zalaegerszegi csempe gyár. mostmár csak a Szombathelyi van. Az meg jó drága lesz. vagy marad a Román csempe.
Bezárt a Zalaegerszegi csempe gyár. mostmár csak a Szombathelyi van. Az meg jó drága lesz. vagy marad a Román csempe.
Elküldve: 2005. október 09. - 04:53:06
Üdvözlök mindenkit!
A közelmúltban vettünk egy házat amiben van egy cserépkályha. Az apám már rakott néhányat, ő olyan műkedvelő. Most szeretnénk átrakni de nem tudunk hozzá agyagot szerezni. Megköszönném ha valaki tudna Budapesti vagy Bp. környéki címet ahol beszerezhető lenne az agyag. Előre is köszi.
A közelmúltban vettünk egy házat amiben van egy cserépkályha. Az apám már rakott néhányat, ő olyan műkedvelő. Most szeretnénk átrakni de nem tudunk hozzá agyagot szerezni. Megköszönném ha valaki tudna Budapesti vagy Bp. környéki címet ahol beszerezhető lenne az agyag. Előre is köszi.
Elküldve: 2005. augusztus 13. - 16:57:09
Cserépkályhával kapcsolatos kultúrált szakmai értekezések!!
Elküldve: 2005. június 21. - 10:22:29
Tömbházban lakom. Itt szeretnék cserépkályháról központi fűtést kialakítani. Ebben szeretnék tanácsokat kérni, illetve kivitelező jelentkezését is várom. Köszönöm.

Súgó