Oldal 1 / 1
Beleéled magad a filmbe??? mi lenne ha te lennél egyszer a főhős...
Elküldve: 2009. március 03. - 01:38:12
INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK! link
INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK!... link
Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!
link
PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen
Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy link
En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!
link
INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK!... link
Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!
link
PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen
Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy link
En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!
link
Elküldve: 2006. augusztus 22. - 21:07:24
Sziasztok. Jo kérdést feszegettek.
Hát, szerintem az emberek 70%-a már biztos beleképzelte magát a kedvenc filmje történetébe, álmodozott róla. Véleményem szerint, ha képes valaki olyan jo horrort csinálni, hogy utánna az ember elgondolkodik "Jézus és mivan ha velem is megesik" az igazi filmes.
Nem tudnék ilyen filmeket mondani, olyan sokat biztos nem. Megemlítném itt a Fűrész c. zseniális alkotást (megjegyzés: ennek ellenére nem ez a kedvencem). Az egy valóban életszerű és elgondolkodtató valami. Persze a Texasi láncfűrészes is jo, de nincs mögötte semmi "mélyebb". De ami még megmozgatta a fantáziámat az a Holtak hajnala. Nem is maga a film hanem a történet, hogy van egy virus és egyki napról a másikra elterjed és a zombik,....hát igen volth ogy párszor a hátam mögé néztem éjszaka, hogy nem követ-e egy zombi sereg:-)
Szóval az ilyen életszerű filmekbe lennék főhös.
De nálam a best akkor is a Rémálom az Elm utcában.
Bocs a hosszú monológért
Hát, szerintem az emberek 70%-a már biztos beleképzelte magát a kedvenc filmje történetébe, álmodozott róla. Véleményem szerint, ha képes valaki olyan jo horrort csinálni, hogy utánna az ember elgondolkodik "Jézus és mivan ha velem is megesik" az igazi filmes.
Nem tudnék ilyen filmeket mondani, olyan sokat biztos nem. Megemlítném itt a Fűrész c. zseniális alkotást (megjegyzés: ennek ellenére nem ez a kedvencem). Az egy valóban életszerű és elgondolkodtató valami. Persze a Texasi láncfűrészes is jo, de nincs mögötte semmi "mélyebb". De ami még megmozgatta a fantáziámat az a Holtak hajnala. Nem is maga a film hanem a történet, hogy van egy virus és egyki napról a másikra elterjed és a zombik,....hát igen volth ogy párszor a hátam mögé néztem éjszaka, hogy nem követ-e egy zombi sereg:-)
Szóval az ilyen életszerű filmekbe lennék főhös.
De nálam a best akkor is a Rémálom az Elm utcában.
Bocs a hosszú monológért
Elküldve: 2006. május 04. - 13:20:30
Hali!
Szerintem sincs túlságosan félelmetes horrorfilm. Talán csak ijesztőek de semmi több. Amúgy is csak lazításként szoktam tévézni, videózni. Meg néha el is gondolkodok egy-egy horrorfilmen.
Csá!
Szerintem sincs túlságosan félelmetes horrorfilm. Talán csak ijesztőek de semmi több. Amúgy is csak lazításként szoktam tévézni, videózni. Meg néha el is gondolkodok egy-egy horrorfilmen.
Csá!
Elküldve: 2006. március 22. - 18:15:47
Apropo a nevem miatt ne gondoljon senki rosszra nem szeretem magam
Elküldve: 2006. március 22. - 18:15:17
Hát öszinten szólva nem hiszem hogy nagyon lenne ugy igazán félelmetes horror film .... legalább is nekem ez a véleményem... na nekem erröl ez a véleményem mondjuk nem igazán fejtettem ki :D de az mellékes
Elküldve: 2006. február 16. - 16:54:05
sziasztok láttom klassz ez a topic és válaszolok is nem tudom mennyie vesszük A Holló címü filmet horrornak inkább thriller de én eric Draven lennék vagy épp Jason nekem ök a kedvenceim!!! van is egy portalom a holloról még készülöben van de lassacskán kész lessz
www.ahollo.gportal.hu
köszönöm az esetleges látogatást és hogy hozzászolhattam a topichoz
www.ahollo.gportal.hu
köszönöm az esetleges látogatást és hogy hozzászolhattam a topichoz
Elküldve: 2006. január 28. - 14:10:26
És szerintetek mégis milyen egy ijesztő horror film? Van egyáltalán? Ha tudtok, kérlek írjátok meg, mert én még eggyel sem találkoztam. Talán egy thriller nyomasztó lehet, de hogy félelmetes...
Elküldve: 2005. augusztus 17. - 17:13:48
én azt szeretem ami igazán ijesztő,csak az jelenti számomra az élvezetet,és ti hogy álltok ezzel?!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó