Sziasztok!
Nekem vannak hammer filmjeim is ha érdekel írj és küldök egy listát. vmover@freemail.hu
Oldal 1 / 1
Hammer horror filmek
Elküldve: 2007. május 17. - 18:01:33
Hali. Nekem csak egy filmem van, de szeretnék többet. Aki tud nekem is segíthet. Köszi.
Elküldve: 2007. május 10. - 17:33:02
Üdv!
Én személy szerint nagyon kiváncsi lennék ezen filmekre... (The Wicker Man, The Vampire Lovers, Lust for a Vampire, Dracula, stb.) Csak az a baj hogy ezekhez Magyarországon képtelenség hozzájutni... Vagy nem? Tudja valaki hogy hol lehet beszerezni őket?
Minden segítségnek örülnék!
Én személy szerint nagyon kiváncsi lennék ezen filmekre... (The Wicker Man, The Vampire Lovers, Lust for a Vampire, Dracula, stb.) Csak az a baj hogy ezekhez Magyarországon képtelenség hozzájutni... Vagy nem? Tudja valaki hogy hol lehet beszerezni őket?
Minden segítségnek örülnék!
Elküldve: 2006. június 29. - 09:22:05
Van itt valaki, aki szereti a Hammer horror filmeket? És esetleg olyan ember, akinek vannak is ilyen filmjei? Egyébként a Hammer egy független angol stúdió volt, ami rengeteg gótikus horror filmet gyártott a 60-as, 70-es években. Többek között itt kezdte pályafutását Christopher Lee is, mint Dracula! ; ) Szóval kíváncsi vagyok...
link
link
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó