Startlap fórum:: Alkonyat-Twilight - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Alkonyat-Twilight

#1 Eszterék

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2013. augusztus 14. - 08:50:34

Az Athéné Szakközépiskola idén is várja hallgatóit érettségire épülő OKJ-szakképzéseivel: idegenforgalmi, informatikai, sporttal kapcsolatos, pénzügyi, logisztikai és kereskedelmi, valamint ügyviteli és művészeti szakok könnyen megközelíthető helyszínen, gyönyörű épületben és kellemes környezetben. Képzéseink nappali rendszerűek – igény esetén estin is indulnak – tandíjmentesek, két évesek és emelt szintűek. Ha szakmát akarsz, ne feledd: Athéné Szakközépiskola a Blaha Lujza téren! www.atheneszki.hu
Telefon: (+36-1) 887-2300
E-mail: info@atheneszki.hu
Keress minket a Facebook-on is!
0

#2

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 06. - 16:38:26

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
http://netpennystock...2573-atomizer-1

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
http://www.7daywealt...?siteId=zb67364

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Na
-1

#3

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 09. - 10:20:27

Film letöltés, Alkonyat letöltése itt:

http://film-letoltes...ier-divx-51-100
0

#4

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 07. - 19:09:06

Twilight The Broadway musical - Amatőr színpadi musical - Abba dallal
http://musicalinfo.h...x.php?cikk=1014
0

#5

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. december 19. - 20:53:01

Üdv!

Ha szeretnétek filmeket letölteni megbízható helyről innen mindenki tud garanciával! A kéréseket is teljesítik válaszolnak minden kérdésre! Segítenek ha nem tudsz valamit!

http://mozi-film-dvd.in/

Avatár letöltés már szinkronosan, több száz film, zene, játék! Letöltési garancia! Nekem bejött!
0

#6

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. december 03. - 11:17:40

Én nem láttam az 1et se, nekem a bemutatója sem sjön be.
De a csajok imádják!
0

#7 Felhasználó nem aktív   DRoni 

 • Új Tag
 • Pipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 14
 • Csatlakozott: 2011. 02. 02.
 • HelységBudapest

Elküldve: 2009. november 27. - 23:44:17

Sziasztok!

Megnéztem a Twilight Saga második részét. Nagyon tetszett! :) Részletesebb beszámolót az alábbi címen olvashattok:

http://greeneyes.blo..._new_moon_movie
0

#8

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. május 05. - 11:09:49

Ha tetszett a Twilight, olvassák el A burok c. könyvet is!:) Egy kis kedv csináló:
http://footer.hu/sze...k-harca-a-burok
0

#9

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. május 01. - 12:42:24

www.flatoutteam.atw.hu 13000 INGYEN FILM ÉS ZENE 1 HELYEN ingyen filmkérési lehetöség ÉS MÉG CSAK REGISZTRÁLNI SEM KELL!!!
0

#10

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. április 20. - 12:22:44

Nyerj Twilight DVD-t!
Twilight musical, figurák, Újhold könyv és Alkonyat DVD EXTRA!
http://musicalinfo.h...ex.php?cikk=686
0

#11

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. február 11. - 00:19:43

Február 5-én újra el kezdtem olvasni az Alkonyatot – teljesen magával ragadott a téma, de még inkább a film és a szereplők! Ugyanakkor már az első fejezet elolvasásakor rájöttem, hogy egy csomó apró momentumnak mekkora jelentősége van, csak éppen első olvasáskor még ezt nem tudja az ember! Igaz, a képi megjelenítés, azaz maga a film is nagyon sokat segített rámutatni egy-egy lényeges részletre. Természetesen megoszlik a vélemény a tekintetben, hogy mi a jobb: elolvasni a könyvet és utána megnézni a filmet, vagy fordítva? Nos, ahogyan azt korábban már írtam, én örültem, hogy a film megnézése után olvastam el a könyvet, mert a sorok olvasása közben kristálytisztán jelentek meg előttem a jelenetek. Igen, tudom, így a fantáziámnak semmi esélye nem volt, de úgy gondoltam, ha a könyv olvasása közben elképzelem magamban a szereplőket, a film nézésekor esetleg csalódás ér, mert a vászonról nem az általam „megjelenített” arcok néznek vissza. Azt még nem írtam le, hogy amikor még csak a film előzetesét láttam, különösebben nem volt rám hatással a főszereplő vámpírsrác, Edward (azaz Robert ), sőt, még a film nézése alatt sem éreztem különösebben semmit, bár, tény, hogy nagyon rendben volt Edward fizimiskája, nézése, gesztusai – no, igen, arról a bizonyos csibészes mosolyról már nem is beszélve! No, szóval, félreértés ne essék, nem vagyok immunis Edward Cullen (vagy még inkább Robert Pattinson ) „jól kitalált és megszerkesztett” pillantásai iránt, de az van, hogy az elvonási tünetek inkább csak másnaptól kezdtek jelentkezni. Ennek „pénztárcakímélő” kezelésére nem maradt más megoldás, mint a közkedvelt videó feltöltő oldal, ahol kedvemre válogathattam a mozifilmrészletektől kezdve a werkfilm részleteken át a különböző interjúkig. Mozifilm régen volt már rám ilyen hatással! Tény, hogy mostanság igen felkapott téma a vámpírok élete, de Stephenie Meyer írónő izgalmasan és találékonyan „álmodta bele” ezt a modern Rómeó és Júlia történetet e misztikumba. Ja, és nem csak Edward jelenléte hiányzik az elvonási tünetek jelentkezésekor, hanem az egész csapat…az összes többi szereplő – a Cullen szülők, Carlisle és Esme; a Cullen testvérek, Rosalie, Emmett, Alice és Jasper; Bella és apja, Charlie; Bella osztálytársai, Jessica, Mike, Angela, Eric; a rezervátumból Billy és Jacob; és hát, persze, a rossz vámpírok is, James (), Laurent és Victoria. Nagyon várom a folytatást, de még inkább a DVD megjelenését!
0

#12

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. február 11. - 00:18:44

Február 3-án kiolvastam az Alkonyatot, és most már egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy a film jobban tetszett. Úgy érzem, a könyvben túl „csöpögős” lett Bella és Edward szerelme, ami azért sem hiteles számomra, mert mindkettejüknek új ez az érzés – Bella még nem volt szerelmes senkibe, Edward pedig nem tudta megtapasztalni ezt az érzést emberi életében. Na mármost, a filmben azért volt nagyon jó érzékkel és arányban „eltalálva” ez a dolog, mert ott valóban úgy éreztem, hogy mindketten tanácstalanok egymás iránti érzéseikben, és az idő (illetve a film) előre haladtával fedezik fel és jönnek rá ezen érzések jelentésére. A könyvben például, Edward olyan belevaló szívtiprókat megszégyenítő szavakkal, mondatokkal és gesztusokkal bűvöli el Bellát, mintha minden tettével és cselekedetével pontosan tisztában lenne, holott erről szó sincs… A filmben tökéletesen jelenik meg a félénk, visszahúzódó, érzéseivel küszködő vámpírlény.
Nagyon várom, hogy megjelenjen a film DVD-n, mert biztosan megveszem. Sőt, mondtam Cilinek, ha kiolvasta a könyvet, nézzük meg újra a filmet.
0

#13

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. február 11. - 00:17:50

Január 31-én el kezdtem olvasni az Alkonyat című könyvet. Azt gondolom, abból a szempontból jó sorrend volt először a filmet megnézni, hogy így egyrészt a szereplőket és a helyzeteket azonnal fel tudtam idézni a fejemben, másrészt pontosan átéreztem mindazt, amit az írónő megpróbált szavakkal leírni. Itt elsősorban a fiú főszereplővel, Edward Cullen-nel kapcsolatos jellemzőket értem, mint az „igéző szemek”, vagy a „perzselő tekintet”, amit – köszönet Robert Pattinson tökéletes színészi játékának és megjelenésének a vásznon – olvasás közben szinte a bőrömön éreztem!  Maga a történet, illetve egy-egy helyzet a filmhez képest másként alakul a könyvben, néhány esemény azonban a filmből maradt ki, vagy adott esetben egészen másképp történik. A kimaradt részek legtöbbjét nem bánom, hogy kimaradt a filmből, mert vagy az egész történet szempontjából nem érzem jelentőségét és értelmét (például, amikor Bella rosszul lesz saját vérétől a biológia órán a vércsoport-megállapítása közben), vagy a két fiatal kapcsolatának alakulása szempontjából nem hagyja meg az olvasó számára azt a sejtelmességet és tanácstalanságot a részükről, ami a filmben nagyon elégséges arányban van jelen. Például, Edward viselkedése a filmben sokkal visszafogottabb, és ezáltal sokkal megnyerőbb is, hiszen vámpírléte és ebből adódó óvatossága ezt kívánja meg, ugyanakkor a könyvben számomra túl laza, vagány és macsós a viselkedése, amitől titkos élete ellenére túl merésznek és vakmerőnek tűnik...
0

#14

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. február 11. - 00:07:19

Sziasztok! :)
Január 27-én végre megnéztem az oly régóta betervezett Alkonyat című vámpíros filmet.
A film alaptörténete és mondanivalója egyik kedvenc TV-sorozatomra, a Holdfényre emlékeztetett. Utánanéztem a Neten, hogy melyikük „született meg” előbb, és bár, a sorozatot 2007-2008-ban, a filmet 2008-ban forgatták le, Stephenie Meyer 2003 júniusától augusztusig írta a könyvet. Azt nem sikerült kiderítenem, hogy a TV-sorozat íróinak adott-e bármiféle ötletet Stephenie könyve, mindenesetre érdekes egybeesése ez a vámpírok új szemszögből történő megjelenítése…
A film végével igazából nem tudtam azonnal eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem, de Cilivel hazafelé beszélgetve róla már egyértelművé vált, hogy igen. Talán, túl nagyok voltak az elvárásaim – esetleg egy Vámpírok bálja utáni hatást vártam, nem tudom, de nem szögezett azonnal a székbe, vagy mégis…és ez csak később jutott el a tudatomig?! A színészek mindegyike nagyon helyes volt, jól válogatták ki őket a szerepekre – igaz, Edward szerepét megformáló Robert Pattinson számomra a „túl helyes” kategóriába tartozik, de hogy tökéletesen hozta a szívdöglesztő, kedves és ellenállhatatlan vámpírsrác figuráját, a felől semmi kétség!  Butaság, de Edward olykor-olykor Gézát juttatta eszembe, mint Krolock gróf (Cilit Király Viktorra emlékeztette – hm, talán a haja miatt); illetve Alice-t meglátva Polyák Lilla jutott eszembe (ugyancsak) a frizura miatt…
0

Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó