Elküldve: 2005. május 01. - 21:17:39
Hello mindenkinek :) kiváltképpen Neked Jondy :)))
Szeretném feldobni itt a hangulatot, és ezért máris tollat ragadtam (elég volt magamat megragadni :) ) ... és itt is vagyok :)
Topic továbbra is on! - És itt köszönöm meg először, hogy leírtad nekünk mind a levelet, mind pedig a saját gondolataidat melyek felébredtek gyönyörű lelkedben! :-*
Nekem sokat jelentett, hogy elolvastam... remélem, nem mi vagyunk az egyetlenek :)
boborka - reméljük, nemsokára minden élet visszatér ide is :) ... de valóban van egy új topic, ahol mostanság szokott Jondy is írni ... és ott is olvasgathatsz pár hozzászólást :) - Jondy kérdezted, hogy beszúrhatod-e a topicot ide, hogy innen is elérhető legyen... természetesn, ahogy mondtam :) de ha valaki idelátogat, akkor remélem, nem haragszol, ha én most egy apró terhet leveszek a válladról, és leírom :)
www.vers.hu -> versmondó fórum -> Saját vers
De ez a topic nemsokára remélem, éppen olyan bőséggel fog virágzani, mint ahogy az beindult az utóbbi időben :)
Én megpróbálok tenni ezért :) (már terjesztem a barátaim körében mindazt, amit érzek ezzel az oldallal kapcsolatban... és ez csak és csupa jó dolog!) Felmelengeti szívemet, ha itt lehetek :) szivesen olvasgatok, és ha a lustaságom egy kicsit elmúlik, akkor küldök be saját műveket. Meg fogsz Vele tisztelni Jondy, hogy ismétcsak Veled(és végre Veletek) együtt olvashatják költeményeimet, írásaimat.
Egyelőre búcsúzom, de nem túl hosszú időre! :)
TOPIC ON! :)))