Elküldve: 2008. június 12. - 21:12:41
Tegnap találtam egy honlapot,és rákattintva egy még kiadatlan de előjegyzésre váró regény
részleteit találtam.Nagyon tetszett ahogy a regény indul,valahogy az az érzésem hasonló
témályú lesz mint filmben az elveszett erekjék fosztogatói, A Davinchi Cod
és a Biblia Codja regényként.Már ott izgalmas számomra,hogy régészek feltárás közben
bibliai tekercseket találnak.Felmerül bennem és majd sokakban akik olvasni fogják,
vajon mit tartalmazhat öt darab ráadásul 5000 éves bibliai tekercs amikor Jézus is
talán 2000 éve élt?
Amikor a kormeghatározás után az ásatásokat vezető régésznő jelentést tesz az értékes
leletekről,halálos támadás éri Őket.Vajon miért fontos ma valakinek/kiknek az hogy ezek
a tekercsek nelegyenek ki állítva vagy további vizsgálatoknak ,fordításnak kitéve?
Van valami,amit még ma sem tudhat mindenki,csak egy nagyon szűkkör?Miért?
Talán az emberiség multjárol,jövőjéröl írtak benne?Lehet,hogy a történelmünket világszerte
előre megírták?S mi tudatlanul követtük?
Vajon milyen lehet az a fiú akinek a kódja teljesen megegyezik a regény szerint Jézuséval?
Vajon a ma élőnek sikerül ami az elsőnek nem?A világ kiáll ezúttal a kis Leonárd mellet
vagy Ő is elveszik?
Úgy látom ez a regény letehetetlen lessz,legalább is azok közé fog tartozni amit
éjszakába nyúlóan a paplan alatt is de kiolvasás nélkül nem lehet lerakni.
Eleinte teli kalandok,veszély és menekülés,döbbenetes felfedezések, és közben
egy másikszálon is menkül egy család ahol a fiú picikora óta csodákat tesz.
Holtakat,és pusztulóban lavő növényeket éleszt újra.
A regény részletei is különös érzést ébreszt az olvasóban.
Érdemes a honlapot megnézni én magam ott jegyeztettem elő a regényt,név és cím megadással.
Mostmár azt várom mikor kerül ki a nyomdábol hogy végre megkapjam, és elolvashassam.
A honlap címe,www.kiralykonyv.extra.hu
Őze Tiborné