Startlap fórum:: KALÓZRÁDIÓ - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

KALÓZRÁDIÓ

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. március 31. - 21:13:07

sziasztok,a MÉDIÁK Egyesület a Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium Diákönkormányzatának volt tisztségviselői alapították, céljaik ezzel az volt, hogy Magyarországon létrehozzanak egy erős ifjúsági szervezetet.

És szeretnénk szervezni egy amatör zenészekből álló fesztivál szerintetek jó ötlet??

Ha esetleg érdekelnek a részletek: www.mediakegyesulet.hu
0

Elküldve: 2008. március 23. - 22:13:17

ne zizegjet az nhh-s akciók csak erőfitoktatások. ha ügyi vagy és nem is engeded be őket akkor mehetnek a sunyiba.
0

Elküldve: 2008. február 28. - 11:57:40

Pontossan. Pár hónappal ezelőtt Hódmezővásárhelyen is ládtam őket. Valószínű ,, nagy cápákat akartak fogni, de csak kis halak akadtak fel a horgukra" :D Azóta a helyi Rádió 7-nek csökkenteni kellett az adóteljesítményét, mert az engedélyeztnél nagyobb teljesítményben sugárzott.
0

Elküldve: 2007. április 13. - 19:46:59

Tud valaki pesten kaloz rádió frekvenciákat?
0

Elküldve: 2006. szeptember 27. - 18:29:39

Szia Aszi !

Azért remélem nem volz gond ?
A mérőszolgálat egyébként nem megy csak találomra, mert bizony valaki piszok volt és szólt az NHH-nak.
Véletlen nem megy a büvös autó !
0

Elküldve: 2006. szeptember 17. - 05:54:33

Hát bizony, kedves Laci, az a helyzet, hogy a frekvenciagazdálkodási szabályok szerint csak a 2,4 GHz környékén van szabad sáv, azon kívül mindenhol bünti van, ha kalózkodsz. Aztán ha mondjuk a repülőgép-irányítás sávjába nyúlsz bele, még tán le is lőnek...
A Hírközlési Hatóság nem nagyon töri magát, ha valaki néhány wattal az URH műsorszóró sávban nyomul, tán még el is nézik neki, ha nem zavar másokat, de aki országos kalózrádiót (ahhoz még középhullámon is saját erőmű kellene)csinál, azért biztosan kiküldik a fekete autót.
Javaslom, hogy szerezz (vásárolj) egy párwattos URH-adót, azzal próbáld meg. Ha már biztos vagy benne, hogy nem tudsz rádió nélkül élni, akkor pedig irány az ORTT, pályázol egy kisközösségi rádiót, és csinálod szabályosan.
(Az se jár kevesebb macerával, mostanában már többször tette tiszteletét nálunk a NHH, a héten megismerhettem a mérőkocsijukat is. Azt hittem, kacsa, hogy mindent tud az autó, de nem. Olyan, mint David Hasselhof Kit-je. Antennával megméri a frekit, a teljesítményet, a löketet, az RDS-jelet, szal minden hülyaséget. Tetszett. Kár, hogy nálam keresgéltek, mert azért aki keres, az talál...)
0

Elküldve: 2006. szeptember 16. - 19:27:20

Mit gondoltok, ha a rádiómat középhullámra szeretném feltenni, akkor is kellenek ilyen engedélyek? Akkor is elkaphat a hatóság? Ha a Marosvásárhelyi Maar Rádió tud középhullámon menni, akkor én is. :-B És ha jól tudom, ebben az a jó hogy olcsón, könnyebben országos rádiót tudok csinálni :) és ha lesz pénzem, akkor átteszem ultrarövidhullámra is.
0

Elküldve: 2006. augusztus 25. - 20:46:45

Szerzel egy adóberendezést meg hozzá egy antennát. Aztán rádugod az adóra a számítógépedet és játszod a zenéket. Pofon egyszerű.
0

Elküldve: 2006. augusztus 24. - 18:05:59

Segítsetek már! hogy csinálhatok kalózrádiót?
0

Elküldve: 2006. április 25. - 11:16:21

akarom mondani Kislángi
0

Elküldve: 2006. április 25. - 11:15:59

akarom mondani Kislángi
0

Elküldve: 2006. április 25. - 11:15:35

hmm ez engemis érdekelne... ja és lehetőleg itt ne irkáljatok kalozokrol sok infot mert az NHH is jár ám ide.
0

Elküldve: 2006. április 25. - 11:14:37

hmmm johogy idenézek: luciferfm te KISLÁGNI barom az EraFM az KECSKEMÉTI!!! amiről te beszélsz az csak átjáccás volt! És ne irj más nevében mert baj lesz!

mostmár látom ki kevert itt...
0

Elküldve: 2006. április 25. - 11:10:39

milyen suliba jársz? csak elég furcsa Tma:)
0

Elküldve: 2006. április 17. - 15:06:52

Ha valaki erre téved esetleg... Kérem segítsen nekem! A kalózrádiókról írom a szakdogámat, kellene infó! Köszi!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó