Startlap fórum:: Rádió Juice-Miskolc egyetlen fiatalos rádiója - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Rádió Juice-Miskolc egyetlen fiatalos rádiója

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. szeptember 30. - 18:55:01

link
link
link

PÉNZKERESÉS: link

*****Leona Lewis - Happy.mp3*****

Michael Bolton - Murder My Heart.mp3
COWRITTED WITH MISS POKER FACE LADY GAGA)

Michael Bolton - Can You Feel Me.mp3
Michael Bolton - Survivor.mp3
Michael Bolton - Just One Love.mp3

Agnes - I Need You Now (Uk Radio Edit).mp3
Agnes - I Need You Now (Extended Mix).mp3
Agnes - I Need You Now (Cahill Radio Edit).mp3
Agnes - I Need You Now (Cahill Mix).mp3

Alexandra Burke Featuring Flo Rida - Bad Boys (Radio Edit).mp3
Alexandra Burke Featuring Flo Rida - Bad Boys (Moto Blanco Radio Edit).mp3
Alexandra Burke - Perfect.mp3

Jordin Sparks - Road To Paradise.mp3
Madonna - It's So Cool.mp3
Toni Braxton - Yesterday.mp3
Cheryl Cole - Fight For This Love.mp3
Natalie Imbruglia - Want (Buzz Junkies Club Remix).mp3
No Angels - Minute By Minute.mp3
Sunlounger Featuring Zara - Crawling (Original Mix).mp3
Selena Gomez & The Scene - Naturally.mp3
Eric Kupper, Peyton - Here I Am (Original Mix).mp3
TV Rock Featuring Rudy - In The Air (Axwell Remix).mp3
0

Elküldve: 2006. október 03. - 20:24:53

Üdv Mindenkinek!

A hír igaz és talán, mire ide eljutottatok szembesültetek is a ténnyel, hogy a várva várt pillanat elékezett: a Radio Juice adása, kitartó munkánk eredményeként kikerült a netre! Azok akik azóta, hogy lekerültünk a UPC "hatképkockás" csatornájáról, nem "hallottak" felőlünk, sok változást és újdonságot fognak tapasztalni a rádió mindennapjaiban! Új koncepció, új műsorok és műsorvezetők..valamint sok sok terv! Néhány héten belül, a hétköznapokon, Magyarország legjobb lemezlovasaival szórakozhattok majd (pl.: Bruckmann, Daneel B., Smiths), a hétvégéken pedig teret adunk a miskolci tehetségeknek (pl.: Voice of Land, Crazy Night Djs, Karma). Egyenlőre ennyit a jövőről, sok a tennivaló. Hamarosan friss infók, addig pedig tapadjatok az on-line adásra, a főoldalon (link)!

Jó szórakozást!
0

Elküldve: 2006. március 14. - 08:43:13

Üdv Mindenkinek!

Végre elkészült és elindult a weboldalunk!
Tekintsétek meg:

www.radiojuice.hu

:)

Üdv, Tóth Gábor
0

Elküldve: 2006. március 03. - 11:28:04

Sziasztok!

Kábé egy éve hallgatom rendszeresen a Rádió Juice-t, nagyon jó rádió. Ami azért is nagyon lényeges, mert így van

egy hallgatható rádiója Miskolcnak. A két országos adó naponta leadja ugyanazt a néhány nyálas populáris poros

zenéjét, állandó értelmetlen megszólalásokkal és töménytelen reklámmal. A Gaga már jobb egy fokkal, autóban ahol

nem húzhatom magam után a kábelt, Miskolcon és környékén általában azt hallgatom, de közelébe sem ér a

Juice-nak.

Pár napja eltünt a 6 kockás csatorna, helyére valami UPC önreklám csatorna került, és eltűnt onnan a Rádió Juice

is. Először kicsit megijedtem, aztán rákötöttem a rádióm a kábelre és irány a 95.8 Mhz, megnyugodtam hogy a show

megy tovább, és örültem hogy hallgathatom tovább kedvenc rádiómat.

Ezért is írok most ide. Amikor eltűnt a 6 képkockás adó a neten próbáltam valami infót szerezni a rádióról, hogy

mi történhetett. Sehol semmit nem találtam. A rádió hivatalos honlapja (link) még nem

készült el, csak egy logó van rajta. A régi honlap cím is de van irányítva. Keresgéltem fórumok után, összesen

kettőt találtam: Egyet a startlapon (link), és egyet a BOONon

(link

hr_id=16522). De a 2 fórumot végigolvasva sem derült ki semmi friss infó, gyanítom nem sokan fektettek akkora

energiát a fórumkeresésbe mint én, ezért is nincsenek is friss hozzászólások. Szerintem nagyon kéne egy fórum a

hivatalos honlapra, egy ingyenes fórum-motor is megtenné. Vagy legalább egy linket kitenni ezekre a fórumokra,

hogy oda lehessen találni.

A rádió MSN-je is offline már egy ideje, nem tudni miért. Pedig a legegyszerűbb interaktív kapcsolattartási

lehetőség szerintem.

Ami a műsort illeti csak így tovább!

Üdv:

escape
0

Elküldve: 2005. november 21. - 21:51:51

Üdv Mindenkinek! :)

Amennyiben valaki úgy érzi, hogy lenne kedve kipróbálni magát a mikrofon elõtt és szívesen jelentkezne műsorvezetőnek miskolc egyetlen fiatalos rádiójába, akkor nyugodtan keressen meg az alábbi mail címen:
snookie@c2.hu

Természetesen főként miskolciak jelentkezését várjuk.

Várjuk tehát a jelentkezõket, illetve a pozitív és negatív visszajelzéseket a rádióval kapcsolatban.

Üdv mindenkinek!
Tóth Gábor
radio Juice FM 95.8 a ma ördögi slágereivel
0

Elküldve: 2005. szeptember 25. - 20:55:10

Kösz Maszi az infot sok sikert a kereséshez, de nem hiszem hogy ez lenne a téma.
Lenne egy ötletem.
Nyiss egy külön topicot.
0

Elküldve: 2005. szeptember 14. - 14:19:58

Segítséget szeretnék kérni!
Augusztus 9.-én Budaörsről egy kertből eltűnt 3 éves fiú westiem. Maszat névre hallgat,tetoválásiszáma:11477(hasán de rosszul olvasható),sosem volt trimmelve ezért lágy és hullámos a szőre, eltűnésekor nem volt westie formára nyírva, az orra pigment hiányos (nem fekete), penicilin érzékeny és sok dologra allergiás.
Az elmúlt hónapban mindent megpróbáltam amit ajánlottak:
plakátok, rádiók, ebugatta, orvosok, kozmetikusok, állateledelesek, internet,
szájról-szájra, barátok, ismerősök, boszorkák, jósok, látók. Sajnos
eredmény nélkül. Nagyon hiányzik és szeretném visszakapni!!!
Kérem, ha nem túl terhes küldje el az ismerőseinek ezt az email-t!
Valakinek az ismerősénél van Maszat és biztos vagyok benne, hogy ő is
szeretne már itthon lenni. Nagyon várják a Barátai és a Családja!
Valaki lehet, hogy megvette, aki lehet, hogy nem is sejti, hogy az én
kutyám van nála. Lehet, hogy eszébe sem jut, hogy azt a kutyut haza
várják. Valószínű, hogy szeretik de nekem vissza kell kapnom. Mindenben
hajlandó vagyok az új "tulajt" kárpótolni. Ha szeretne az enyém helyett
egy másikat az is megoldható vagy megfizetem minden kárát!
A mellékelt fájl tartalmaz infót és fotót ha esetleg módjában áll
kinyomtatni és kihelyezni.
Nagyon köszönöm, hogy megteszi amit tud!
Köszönet Pettendi Vera
Elérhetőségek:
0630 990 1010
0630 662 7406
pettendivera@hotmail.com
pettendivera@gmail.com
0

Elküldve: 2005. szeptember 12. - 09:41:20

Sziasztok!

Ezúton szeretnék mindenkit értesíteni, hogy sikerült megoldanunk a radio Juice nemrégiben jelentkező technikai problémáit, úgyhogy ismételten kristálytisztán lehet hallgatni a ma ördögi slágereit. Sok szeretettel várjuk a régi és új hallgatóinkat!
Még valami..ha esetleg valaki úgy érzi, hogy szívesen kipróbálná magát a mikrofon előtt, akkor nyugodtan keressen meg az alábbi mail címen:
snookie@c2.hu

Természetesen miskolciak jelentkezését várjuk.

Hamarosan egyébként elkészül az új weboldalunk is...
Addig is várjuk a jelentkezőket, illetve a pozitív és negatív visszajelzéseket a rádióval kapcsolatban.

Üdv mindenkinek!
Tóth Gábor
radio Juice FM 95.8 a ma ördögi slágereivel
0

Elküldve: 2005. június 03. - 10:33:16

Szia Linduska!
Sajnos a fórumot már elég régen törölte az ATW tarhely szolgááltató és azóta picit elment a kedvünk az egésztől...
Dolgozunk az on-line hallgathatóságon és amint ezt sikerül elérnünk a fórum is újra fel fog kerülni. :) Türelem...
IGEN, jol hallottad a kívánságműsorban és a szombat reggeli Juice Café-ban óránként 2 db jegyet fogunk kisorsolni a szombati Nox koncertre. :)
Ennyi. :)
0

Elküldve: 2005. június 01. - 21:45:17

a Cuice forumja hiányzik, lesz még valamikor? Neten lehet hallgatni? Bocsi kicsit fáradt vagyok vizsgáztam táncbol ma .
Pusszi nektek irjatok mihamarabb.
0

Elküldve: 2005. június 01. - 21:44:18

Sziasztok, hiányzik a Juice Café furumja? LEsz? ÉS sajnos a neten még mindig nem tudom hallgatnia rádiot pedig ha suliba vagyok jo lenne egy kis zenét hallgatni ezt nem oldjátok meg? UGy hallottam NOXos játékotok lesz igaz ez? Remélem igen mert akkor a tv elött fogok csüngeni egész nap. Na jo így is ott vagyok :) Juice CAfé és a Kivi müsor a legjobb még még még ennyi nem elég ... belőletek, puszi mindenkinek.
0

Elküldve: 2005. május 09. - 13:52:55

JUICE KÁFÉ !!!!!!!!
0

Elküldve: 2005. április 25. - 11:24:56

Kedves Linduska!

Köszönöm szépen a Juice Café és az egész stáb nevében a dícséreteket...igyekszünk mindenkinek a kedvében járni. :))

Kedves Diósgyőr rádió,
egy picit túlzásnak érzem, hogy a mi topicunkban reklámozzátok magatokat..de ez is egyfajta elismerés tőletek felénk. :)) Köszönjük. :)

Üdv mindenkinek, hallgassátok a Juice-t és természetesen továbbra is várjuk a negatív és pozitív kritikáitokat!

Üdvözlettel, Tóth Gábor
rádió Juice
0

Elküldve: 2005. április 22. - 19:40:04

Sziasztok.
Régóta hallgatok rádiót és nekem a Juice tetszik, fiatalos, és sokat fejllődött az elmúlt időben. Látszik rajta hogy igyekeznek, pl a Juice Café egész jo mostanság miota két nem komplett egyén csinálja :) és egy két müsor simán lekörözi a konkurenciát. Gondolok itt a kívánságmüsorra és a hétvégi ébresztőmüsorra, hogy ne sértsem meg senkinek a személyiségi jogait, de nagyon unalmas egészség perceket hallgatni reggel, még nekem is pedig nő vagyok, vissza is alszok egyből tőle. Juiceosok csak így tovább és suli utána a kívánságműsor és hétvégenként a Juice Café-ban mindig számíithattok rám. Puszi a stábnak és a forumozoknak is:
Linduscicus
Csak így tovább kell eza rádio miskolci fiataloknak !!!
0

Elküldve: 2005. április 22. - 10:29:05

FM 92,4 Diósgyőr Rádió
Nem mindenhol fogható igazán jól de azért igyekszünk.......
0

Elküldve: 2005. április 22. - 07:09:01

ez a sok Juice aktivista, meg munkatárs.... egymással is beszélgessetek :)
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó