Startlap fórum:: I hate Danubius. - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

I hate Danubius.

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. május 20. - 17:07:07

Hát ezt amit az előbb írtam az vissza is vonom. Nagyon jó az MR2-Petőfi Rádió.
0

Elküldve: 2009. október 28. - 12:42:55

De csak szerinted.
0

Elküldve: 2009. október 20. - 12:45:03

Szerintem nagyon jó a Danubius. Mindig őket hallgatom. Danubius rádió
0

Elküldve: 2007. március 17. - 15:43:28

Mikor megláttam, meghallottam ezt, legszivesebben sirva fakadtam volna:
link

Haver kint volt Bulgáriában és mondja ám, hogy ott van egy országos nagyon király adó, mely egész nap fiatalos zenéket ad.
Eddig nem ismertem a Fresh rádiót, örülök, hogy megismerhettem, mert szvsz a legjobb fiatalos, elektronikus zenéket sugárzó rádió amit eddig hallottam. Érdekes, hogy a nálunk fejletlenebb Bulgáriában megél egy ilyen profilú ORSZÁGOS adó, nálunk meg országos adóként van két egymást másoló ratyi szar.

Természetesen megértem, ha valakinek más az ízlése, tiszteletben is tartom, de nekem nagyon hiányzik egy ilyen adó Magyarországon, mert nemhogy országos, de regionális sincs ilyen!
Tudjátok ki a tulaj? Az EMMIS. Egy amerikai világcég.

Akinek ez nem mond semmit, annak elmondom, hogy Magyarországon ez a cég működteti a ratyi láger rádiót... Azért nem semmi. :)

Szomorú, hogy Bulgáriában tudnak egy nagyon is király rádiót csinálni, itt Magyarországon meg csak egy ilyen nocommentet!
0

Elküldve: 2006. október 04. - 09:45:06

Mi biztos nem! :)))
0

Elküldve: 2006. október 03. - 15:46:36

Ezt a süketelést ki(k) kajálja meg ?
0

Elküldve: 2006. október 03. - 13:48:10

Valamelyik szignáljuk arról szól, hogy a legújabb zenék először a Danubiuson hallhatóak!
Ez nagyon cáfolandó kérem! :))
0

Elküldve: 2006. október 03. - 10:49:58

Remélem egyébként, hogy változni fognak a dolgok.És megint egy jó kis, meghatározó, országos adó lesz a Danuból, olyan, amirer minden helyi rádió hasonlítani akar majd.Remélem, mert én szerettem őket régen. De kérem szépen hozzák vissza a színvonalat, csak egy kicsit keresni kellene az embereket, nem kell "sztárokat". Szerintem Mo-on nem is igazán beszélhetünk ilyen emberekről (sztárokról). Vannak nagyon jó kis műsorvezetők eldugva helyi rádióknál, ha mást nem akkor csináljanak egy tehetségkutatást, vagy kérjenek be anyagokat és válogassák ki a legjobbakat, akik valóban odavalók
0

Elküldve: 2006. október 03. - 10:08:26

Jól írtad, egy magára valamit is adó rádió, de sajna a Danu nem az, csak az a ciki, hogy országos lefedettségük van és olyan silányak, szánalmasak, hogy 5 perc alatt a jóérzésű ember idegrendszere a plafonon lesz tőlük ! ez maxigáz.
No nem is hallgatom őket, csak évente max. egyszer kontrolálom, mi változott náluk, de évek óta semmi, csak vetésforgó.
0

Elküldve: 2006. október 03. - 09:51:28

Nem baj az ha röhögnek, meg vihirásznak reggel,ugyanis ha nevetnek egy idő után már nevetnek az emberek, tehát jó lesz a kedvük, ami reggel azért valljuk be fontos. De azért van egy határ!!! Sajnos ma volt szerencsém meghallgatni Kapócs Zsókát is. Nem tud olvasni. A Danubius folyamatosan szegi meg az iratlan szabályokat, ilyen emberek egy magára valamit is adó rádióban nem szerepelhetnek!
0

Elküldve: 2006. október 03. - 08:11:35

Nekem még régebben tetszett Világi Péter stílusa a Petőfi adón, kedves poénjai voltak, nem sértőek.
A kívánságreggelt vezette felválva Magyari Csillával, nos én ilyesfajta emberkéket tudnék elképzeni egy reggeli műsorba, ha már mindenképpen álmosan, fáradtan, csipásan ébredek...nem pedig a pofámba röhögő, mindenkit gyalázó idiótákra.
Van pár ismerősöm a médiavilágban,akik nagyon jó kis műsorokat szerkesztenek, olyan ötleteik vannak hogy én meglepődöm néha, de a Danubius csak keresgesse a reggeli showmaneket,keresgesse csak az arculatát, csak nehogy belegebedjen.
Ma reggel egy bevásárlóközpont kávézójában alig bírtam az utolsó kortyokat meginni, mert a jópofa Majka "papa" reszelős hangja üvöltött..., abba a kávézóba is utoljára jártam.
0

Elküldve: 2006. október 02. - 20:59:49

Kedves Ördögi G!

Az új reggeli műsorról mindeképp akartam is kérdezni, elég hasonlókat, amiket Te is írtál.

Jáksó teljesen oké, ahogy CsontosA is írta, magában elmajomkodik.

A társkeri műsor is frankó volt, szombat este az ment Nálam ezerrel.

Pannon szignál TONE üzemmódban, ki se nyomta! :)))

Mondjuk Jáksó bekerülhetett volna akár a reggeli műsorba is.
Régebben volt pótműsorvezető a délutáni sávban, nekem kimondottan tetszett.

De amióta a Bochkorék elhagyták a Danubius-t, hány, és hány műsorvezető megfordult már a Cappucino-ban / Triós-ban.
0

Elküldve: 2006. október 02. - 19:16:21

:)

ÖrdögiG. Azt hiszem teljesen egyetértünk. Szerintem még a RÁkóczi Feri is jó és megkockáztatom azt, hogy talán neki van a legjobb hangja a Danuban. Jáksó isjó helyen van. Had majomkodjon csak ott magának van akinek ez bejön, nekem annyira nem de valljuk be az az idősáv ott elfér. Viszont nagyon szerettem anno a társkereső műsorát, azt szerintem profn csinálta.Kicsit bővíteni kéne azt a show-t aztán még belőle is lehetne kihozni dolgokat. De könyörgöm a reggellel csináljanak valamit.Találjanak már három embert. Nem igaz, hogy nincs az országban 3 odavaló. De nem DEVISZONT MAJKA. (deviszont-ért mellesleg megjegyzem engem azonnal kirúgnának)
0

Elküldve: 2006. október 02. - 14:30:28

héééééééé.

Mi az hogy ovodás kisközösségi?

:-)
0

Elküldve: 2006. október 02. - 13:50:50

Teljesen igazat kell hogy adjak neked !
Az említett hölgyet Murányi Mariannt még nem hallottam, de ha hasonló stílusban vezeti a Danubius Fórumot mint Vincze Kinga akkor minden tiszteletem !
Kingát kedveltem nagyon értelmes, okos művelt hölgy, nem tudom miért nem járt hozzá a reggeli stáb korrepetálni.
Akit még kedvelek ő Péter "Rádió" Petra, ismerem a múltját ízig vérig rádiós, jó hangja van és nagyon közvetlen csajszi.
0

Elküldve: 2006. október 02. - 10:59:28

Nagyjából egyetértek. Azonban zenében vitatkoznék.Ha "tucatzene" kell az embereknek hát adjuk meg nekik ,ne legyünk saját magunk ellenségei, hiszen a kereskedelmi rádiókról beszélünk.Ha van hallgatottság van bevétel.Ez a fő. Azonban. Ez nem azt jelenti, hogy sz*rrá kéne játszani mindent,mert azok a kedvencek. Ha minden nap a kedvenc kajámat kapom egy hét után megunom és sokáig nem kell. No de vissza az eredeti témához. Azt hittem, hogy ahhoz, hogy valaki rádiózzon kell egyfajta intelligencia, ami hát, Majkában biztosan nincs, Ábel Anitát ma hallottam (kíváncsiságból) lehet belőle is kiveszett, Kapócs Zsóka(ő lesz a 3. újonc) pedig azt hiszem nem debütált valami fényesen az RTL-nél. Nem fikázom őt hármójuk közül talán még hozzá lehet reményeket fűzni. De valami eszméletlen, hogyan lehet megengedni, hogy idáig süllyedjen az ország 1. számú kereskedelmi rádiója. Majka még a szombat estéjével is megbukott. Ennyit tud.
Viszont , ha már szóba került az igényesség, akkor meg kell említeni egy műsort, am szintén Danu. Murényi Mariann esti műsora kifejezetten tetszik:)
De ha megint meghallom a reggeli szignált, hogy "csili-kétszer csíp" elsírom magam. Egy óvodás kisközösségi rádióban jobb nevet találnának ki!
0

Elküldve: 2006. október 02. - 08:22:12

Kedves bebar !
Mit vár a Danubius az új reggeli stábtól ? Ábel A. tól és Majkától ? mert én semmit, ugyanolyan idétlen idióta viháncolás lesz mint eddíg.
Ezek az emberek abszolút felkészületlenek, nem médiába(nem rádióba) valók, őket egyedül a bulvár sztárolja, ostobák, primitívek, nagyképűek,tudatlanok, műveletlenek stb.
Ahhoz hogy ez az adó(mármint a Danu.)megváltozzon és hallgatható legyen emberek számára is, az egész bagázst világgá kéne zavarni.
Ha "régi szakmabeli" vagy akkor emlékezhetsz a legendás EstFm re, ez a rádióadó volt az ami Magyarországon a siralmas médiakáoszba változást és színt vitt.
Itt hallhattuk olyan zenéket, amiket nem az eladások, és a tinik által sztárolt senkik virnyogtak.
Ez az adó volt, ahol jópofa közvetlen és kedves műsorvezetők beszélgettek meghívott vendégekkel(nem a bulvár világából).
Ez az adó sajna ma már nincs, hogy miért hosszú lenne itt leírni, van helyette Rádiócafé, vegyesek az érzelmeim ezzel az adóval, de még mindíg halgathatóbb a tucatszarzenétismételgető ker. adóktól.
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 18:02:28

Ördögi G jól látja a dolgokat! :)
Ahol Én vagyok, ott azért nemrossz a zenei kínálat!
2 hetente viszek be zenét, amiket ezek a rádiók nem ismernek, és megy is be adásgépbe.
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 17:59:51

Megyek okt.közepén a Danuba, ha van valakinek kérdése a programigazgatóhoz, tegye fel Nekem! ;)
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 14:43:49

Érdekes hogy ezek a szerencsétlen ker.adók hogy versengnek egymással a hallgatók kegyeiért. Ezen a hallgatottsági indexeken is jókat mulatok, no meg persze akik őket hallgatják, annyira tudatrombolók és ízléstelenek tudak lenni.
Ha megfigyeled az összes ker.adó egy sablonra van kivitelezve, reggel 6 tól kezdődik a "vidám"reggeli show műsor azzal a pár értelmi sérültel, akik magukat műsorvezetőnek vallják(és figyeld csak meg ma ennél a ker rádiónál "szórakoztat" holnap a másiknál, jó példa erre Béres Zoo(hogy miért zoo, biztos állat), vagy Harsányi Levente,stb.stb. és elhitetik az őket hallgató nagyérdeművel, majd ha ennek a remek produkciónak vége akkor következnek az unalomig ismételt töltelékzenék. Adója válogatja, hogy milyen stílusban. De figyeld csak meg, mindíg ugyanazok az előadóktól ugyanazok a felvételek.
Hosszú hónapokon keresztül semmi változás, persze a szlogenjeikben reklámspotjaikban mindíg fényezik magukat, ilyen elcsépelt fogalmakkal miszerint: "valódi változatosság", "a zene rádiója", "csak mai sláger megy" stb.
Majd eljő a kívánságműsor ideje s meglepő módon ott is az amúgy is agyonjátszott felvételeket kérik a "hallgatók" no persze én meg a kis maszületett barika meg majd jól elhiszem hogy ezeket a hallgatók önszántukból kérik.
Ezeknek a rádióknak a zenei szerkesztőinek kapásból mondanék kb 10 stílusban 100 előadót, akinek még a nevét sem hallották, na ezek után lehet jönni a hangzatos szlogennel, hogy "valódi változatosság".
S ha mindez nem elég, akkor majd az esti "beszélgetős" műsorba meghívják Judyt, vagy Kefírt esetleg Kozsót hogy mesélje el hogyan is lett akkora sztár mint amekkora.
Röviden ennyi a ker.adók kínálata zeneileg és tartalmilag.
Erre van igény ma Magyarországon, és amíg lószar van addíg veréb is lesz.
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó