Startlap fórum:: I hate Danubius. - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

I hate Danubius.

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 14:10:58

Dehogynem! Bochkorékat szeretnék ők megverni, de nem tudják hogy! Egyik kollégám gondolata, hogy egy ember van az országban, aki talán ezt tudná teljesíteni, ő pedig a Geszti. Szerintem igaza van. Egy megfelelő párt kellene "csak " taláni hozzá. De ez nem lenne lehetetlen - bár nem akarok én okoskodni!
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 13:36:00

Tünde érdekes jelenség, mert ugyan hírbe van hozva rendesen de legalább ő nem agresszív, és nem nagyképű, sztem azért kezdék futtatni a bulvármédiákba, mert kezd múlni felette is az idő, nekem spec. Tünci vel nincs bajom. Van egy közös ismerősünk(mármint Tünci és nekem, ő azt mondja, hogy kedvesen butus, de semmi egyéb.)
Annál inkább gázos Jakupcsek Gabika, aki se nem fiatal, se nem okos, se nem szerény, se nem szép, se nem semmi, milyen érdekes hogy ő is a Danubius vihorászós stábját erősítette anno, hát nem érdekes ?
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 12:45:33

Azt hiszem, hogy Kiszel Tündével is tudnának mit kezdeni:)
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 11:26:11

Ettől a két személytől szánalmasabb már csak Győzike, Valkó Eszter vagy Kelemen Anna lenne !
Javasolni kéne a Danubius programigazgatójának hogy keresse meg az előbb említett három tagot, már csak ők hiányoznak, hiszen náluk mindenféle analfabéta értelmifogyatékos megfordult már.
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 09:05:12

a Triós új műsorvezetői Lilu és Balázs helyett - elvileg
0

Elküldve: 2006. szeptember 29. - 08:29:38

Ki az a Majka és Ábel Anita...?
0

Elküldve: 2006. szeptember 26. - 08:57:29

Majka ezentúl Ábel Anitával ébred. Ha ez igaz, akkor azt hiszem itt a vég...
0

Elküldve: 2006. szeptember 11. - 09:38:12

Végülis a Neten tudod hallgatni őket!
0

Elküldve: 2006. szeptember 10. - 13:40:06

Mit ért az alatt a Danubius hogy "változatos" ??? Szerintem ez az a rádió amiben mindíg ugyan azok a zenék mennek. Most azért kell ezt hallgatnom mert megszűnt a legjobb helyi rádió, a Sopron Rádió, de a Danubius a közelébe se ér. Az is probléma, hogy Sopronban nincs Juventus, se RadioCafé, se Rádió1, pedig azokon is jó zenék mennek...
0

Elküldve: 2006. szeptember 06. - 12:00:25

Picit lecsúszott a topic! :)

Ma olvastam épp, hogy Balázs és a ZRT szerződést bontott egymással.
Így megint megújul a reggeli műsor.
Nem is tudom, már hányszor újították meg az elmúlt pár évben.
De eddig egyik sem jött be ezek szerint nekik..

Ehhh.
0

Elküldve: 2005. október 04. - 14:07:43

Üdv mindenkinek!

Nem akarom dícsérni, se krítízálni a Danubiust. Csupán azt szeretném megjegyezni a zenei kínálatukról, hogy nem mindig ők szabályozzák. A lemezkíadók is befolyálsolják őket, csupán megmondják nekik hogy egy nap hányszor játszanak le egy számot és kész. Más. Nagyon csodálkozom azón, hogy nincs annyí pénze szegény rádiónak, hogy a szentesi adóra is rárakják a rádiót. Csupán a szegedi adóról lehet venni őket itt a kőrnyékben. Az adó teljesítményét nem mínősítem, a neten úgy is találtok róla adatokat. A lényeg hogy így pár hallgatótól elcsúsznak rendessen. :))
0

Elküldve: 2005. szeptember 21. - 09:16:13

Üdvözlet !

Ehhez a topichoz kapcsolódó észrevételt szeretnék küldeni nektek, olvassátok figyelmesen és vonjátok le a konzekvenciát.
Egy honlapcím: eper.elte.hu (www nélkül),majd ezen a lapon nézzétek meg a Rádiókritikák linket, s itt Jacobi Viktória összehasonlítását két reggeli rádióműsor(?) a Bumeráng és a Reggeli Triós összehasonlítását. Még mielőtt bárki is azt mondaná hogy nem lehet a kettőt összehasonlítani el kell hogy keserítsem, sajnos össze lehet, mert csapnivaló mindkettő !
0

Elküldve: 2005. augusztus 04. - 10:18:22

Az EGERSZEG RÁDIÓ JÓÓÓÓÓÓÓÓ! marha jó zenéket nyomnak és rohadt nagy a vételkörzetük, meg a szignálok is királyok(Studimax). A Sopron Rádiót csak a neten hallottam, az is jó. Egy cég...
0

Elküldve: 2005. augusztus 03. - 16:57:42

Én belehalnék, ha nekem 1 percig is hallgatnom kéne a Danubiust, vagy a Slágert. Mindenhol működnek helyi rádiók, akárhová megyek csak azokat hallgatom. A neten is lehet egy csomó helyi rádiót hallgatni. Kedvenveim a Sopron Rádió, Egerszeg Rádió - ezeken tényleg csak a legfrissebb zenék szólnak. Úgy nevezik magukat, hogy European Hit Radio.
www.sopronradio.com
www.egerszegradio.hu
0

Elküldve: 2005. augusztus 03. - 15:41:14

Szerintem meg az egész Danubius nem hiányzik !! Úgy ahogy van kuka, két fillért nem ér sem a stáb sem a zenének csúfolt agyonismételt populáris szarság ! (azért van egy két normális tag, tőlük elnézést, De semmiképp nem Hepi Endre vagy Lilu vagy Jáksó ! ők azok akik mélyebbre nem is zülleszthetik ezt az adót a stílusukkal !)
0

Elküldve: 2005. július 23. - 21:33:15

Sziasztok a DANUBIUSBAN Lilu az nem hiányzik oda! Ott viháncol ami idegesítő!
0

Elküldve: 2005. július 22. - 14:47:40

Szerintem a dumabiuson mindíg ez volt a tendencia, esetleg idételen szpotokkal ( szia, gábor vagyok, aki itten szpotot olvas és marha jól érzi magát...) stílusú (elősször poén utánna döglött) cuccosokal nyomják telel a műsort.

Az ún. műsorvezetők meg egyszerűen tragédia. Nem tom annak idején mikor elősször sugároztak és kurva nehezen lehetett fogni őket, sokkal jobb volt (persze, lehet, hogy varázsa volt a dolognak). Én nagyon ritkán kapcsizok oda, de amint elkezd egy műsorvezető vihogni rögtön hangolok tovább.
0

Elküldve: 2005. július 20. - 22:37:59

Nem akarok "topicrontó" lenni, de szerintem zeneileg egyre jobb a Danubius, viszont a falra mászok ettől az új stílustól: Zene1-> Zene2-> Műsorvezető idióta vihogása->Közl. info v időjárás ->Reklám. És ugyan ez előlről kezdődik.
0

Elküldve: 2005. április 24. - 15:51:10

nem csoda, a danu egy fos, Endrénél viszont senki sem tud jobban rádiózni, max. vele egy szinten. Mindig kitol magával a rádió 1, de hát ha nekik nem elég jó, akkor menjen a Danubiusra... :)
0

Elküldve: 2005. április 23. - 14:16:48

Én a Danubiuson csak a Jáksó Hot 20-t hallgatom. Abba fiatalos zenék mennek igaz mindennap ugyanazok. De általában a Radio Exprest -szoktam hallgatni. Jaa és a Ö3-is jó. A neten szoktam hallgatni.
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó