Startlap fórum:: JUVENTUS A ZENE RÁDIÓJA! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

JUVENTUS A ZENE RÁDIÓJA!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. június 14. - 18:26:24

Két hónapja megszünt a Juventus Rádió, a hódmezővásárhelyi 90.8 Mhz-es frekvencián, mert nem volt nyereséges az üzemeltetése.
0

Elküldve: 2008. február 28. - 11:52:19

Nekem nem igazán tetszik ez az Új Juventus, mert nagyon sok a zenei ísmétlés, mintha nagyon gyér lenne ez a zenei tár. ;) Íhy csak annyit tudok rá mondani : Fúj Juventus! Annyi rossz zenéd van. :D
0

Elküldve: 2006. november 19. - 00:04:15

Akkor mostantól Juventus. Teljes gőzzel.

Neten itt lehet hallgatni a Békéscsaba 100.9et:
www.radio1bekesmegye.hu
0

Elküldve: 2006. november 18. - 13:13:27

Előbb is, mint hittem. Vasárnap 0:00-tól már a Juventus fog szólni az adókon. Az RDS már JUVENTUS-ra át van írva.
0

Elküldve: 2006. november 17. - 21:47:43

Várhatóan november 20-án, hétfőn lesz a "nagy" váltás.

A következő frekiken JUVENTUS lesz:

R1-esek közül
-Békéscsaba 100.9
-Szarvas 95.2
-Szeghalom 99.4 (már el is hallgatott ezen a R1)
-Gyula 90.5

-Orosháza 88.6(R47 helyett)
-Mezőkovácsháza 88.3(R47 helyett)

-Hódmezővásárhely 90.8(VIP helyén)
-Kapuvár 94.5 (Rábaköz helyén)

A csabai START Rádióból (88.9) RÁDIÓ1 lesz, azaz marad a R1 Csabán, csak frekvenciát vált (és stábot).
Orosházán a 90.2-n marad a R1, Gyulán a 96.0 mhz-en pedig megmarad a Rádió 47.

Egyelőre ennyi.
0

Elküldve: 2006. október 15. - 13:34:21

Hát nemtudom, valóban elég hihetetlenül hangzik.
Mindenesetre a békési frekik már majdnem biztosan, elég csak körülnézni ORTT honlapján.
0

Elküldve: 2006. október 15. - 12:26:06

Ez nekem kicsit kacsának tűnik, hiszen nagyon sok helyen a Rádió1 is franchise rendszerben műkszik. Plusz mért venne meg rádiókat,mikor ha terveztet frekvenciákat az sokkal olcsóbb neki!?
0

Elküldve: 2006. október 15. - 11:07:12

Most megvette a Rádió1-től (vagy a R1-et).

Országos akar lenni.
De majd idővel úgyis minden kiderül. Lehet hogy csak Békés megyei frekiket érinti.
0

Elküldve: 2006. október 14. - 20:24:22

Juve egyszer már eladta / bérbe adta egy csomó helyi érdekeltségét. Akkor ez most mi? :)
0

Elküldve: 2006. október 14. - 15:06:54

Eddig "csak" a Békés megyei adók.
Tehát (ha elfogadja az ORTT - márpedig el fogja), Békés megyében a Rádió1 eddigi frekvenciáin a Juventus rádió fog szólni.
Amiket biztosan érinti:
Békéscsaba 100.9
Szarvas 95.2
Szeghalom 99.4
Gyula 90.5
Orosháza 90.2

Amiket esetleg:
Kapuvár 94.5
Hódmezővásárhely 90.8

És még nincs vége.
0

Elküldve: 2006. október 14. - 12:19:25

Már az ORTT elött van csomó Rádió 1 freki hálozatba kapcsolódási kérelme a Juventus Rádióval.
0

Elküldve: 2006. október 13. - 22:32:22

Fél füllel hallottam, hogy összeolvad a Juventus és Rádió 1 egyes frekvenciákon (vagy teljes egészében), mert a Juventus tulajdonosa megvette a R1-et. Így országossá válhat a Juve.
Mit tudtok róla?
0

Elküldve: 2006. augusztus 24. - 17:59:28

Jó a Juventus de sopronban miért nem lehet hallgatni?
0

Elküldve: 2006. július 04. - 22:46:50

Jó hír, hogy ma felkerült a Roxy és a Sztár FM is,
rossz, hogy Juventust lekódolták (többi is erre a sorsa jut valszeg).
0

Elküldve: 2006. június 27. - 20:31:12

Hello

Mától a Juventus Rádió a Digi TV műholdas szolgáltató platformján is elérhető, így - tulajdonképpen - országosan is kitűnő minőségben fogható. Az adás egyelőre kódolatlan (várhatóan az is marad), így FTA műholdvevővel is elérhető egész Európában!

Próbáljátok ki, jó vételt.

Üdv,
Szabi
0

Elküldve: 2005. július 31. - 00:27:13

Hali!

Kicsit visszaolvastam az előzőekben írtakat. Kedves Mipi! A DeeJay nem rossz, de nekem ez az olasz trendi sítlus nem jön be.
Többiek!
Amikor az országos kereskedelmi rádiókról beszéltek, néha kis irigység érződik az írásokból. Ez nem baj. A hallgatók döntenek, hogy mit hallgatnak. Én spec a Sláger középtempós zenéit nem viselem csak kb 20 percig. Utána biztos váltok. Annyiban azért megegyezhetünk, hogy az utált rádiók mindig ugyanazt a szintet nyújtják és az arculatuknak megfelelően készülnek a szignálok is és a zene szerkesztése.

Én egy helyi rádiónál dolgozgatok, és ha nem játszanánk a hallgatóknak Peat Jr-t, akkor a konkurenciát hallgatnák. Ez már bebizonyosodott. Én sem szeretem, de Viván ezt látja a diszkóban ezt nyomják és nekem ki kell szilgálnom a közönséget. Engem a kiadó nem nayon hat meg mikor küldi xy 14. gagyiját, mert az csak nekik fontos. Érdekes, hogy amit játszanánk azt néha (jobb esetben) csak hónapos késésekkel kapjuk meg. Nálunk tehát megy a szenny is, de nem kiemelten és dömpingben. Adunk igényes dalokat is, de a hallgatók nem mindig vevők ezekre. Jelzem nekünk hallgatottságot kell produkálni és nekem tökmindegy milyen zenével érem ezt el (rock, acidjazz, funky , house, hip-hop, pop, reggae), mert itthon azt hallgatok, amit akarok. És ez a kiváltság mindenkinek adott.
A Juve régen jó volt, de Dj Bobo megy náluk is minden nap és az előre szelektált kívánságműsor. Amíg hallgatják, addig jó ez.
0

Elküldve: 2005. július 23. - 21:39:55

Szerintem a RÁDIÓ DEEJAY a legjobb! Egy a zenék elég jók nekem a Spotok is tetszenek benne! Nem úgy mint a DANUBIUSé " Mindíg a legjobb válogatás a legjobb válogatás DANUBIUS rádió! Türütütü Reklám! A Deejay-n jók a műsorok de legfőképpen a zenék!
0

Elküldve: 2005. május 29. - 20:09:00

Pont nem a Rádió C az ami szerintem a színvonalat jelenti. És azt sem igazán értem miért kell ennyire kifakadni ilyen jelentéktelen dolgokon hogy kinek mi tetszik, hisz ez általában szubjektív.

Másrészt az általad említett 5 előadóból 3at kapásból nem hallhatsz manapság túl gyakran már a Danubiuson. Szerintem nem a több hónapos élmények alapján kellene megítélni a rádiót.

Sok nem kereskedelmi profilú rádió üzemel az országban és hidd el én is szivesebben hallgatnék ilyeneket. Csak sajnos ritkán sikerül összehozni a zenei igényességet és a hallgatható szöveges blokkokat.
0

Elküldve: 2005. május 27. - 08:26:54

Kedves scrr barátom !!

Neked valójában halvány fogalmad sincs a helyi,és kisközösségi rádióadók műsorairól kultúrájáról..írásodban erről tettél tanúbizonyságot, honnan veszed azt hogy a kisebb rádiók legfrissebb és legigénytelenebb zenét játtszák ?, az lehet hogy a legfrissebbet igen, ellentétben a kis "védenceiddel"(nagy nagy ker.adók). Amit említettél hogy legigénytelenebb az szintén a nagy ker.adók kiváltsága...Mert ugye kicsit uncsi már évekig minden nap TNT-t, meg V-tec et esetleg Gigi D Agostinot, Desperadót vagy Groove Houst hallgatni..naponta 50 szer unalomig reggeltől estig... Kapizsgállod e mire gondolok ?
Egyébiránt van itt azért Budapesten is hallgatható rádióadó hogy egy kicsit felvilágosítsalak, FM 88.8 Rádio C ahol valóban változatos zenék mennek, igaz nem az előbb felsorolt populáris agymosó lószar play back ező igénytelen trógerok, hanem képzett zenészek játtszanak hangszereken !! Valamint igényes beszélgetések, riportok hallhatók..Ajánlom figyelmedbe !
0

Elküldve: 2005. május 27. - 00:05:18

Csak nagyon röviden szólnék hozzá a reakciókhoz, mert vegyes érzelmeket válottak ki belőlem.
Szóval azt senkisem állította, hogy direkt csinálnak olyat, ami nemtetszést vált ki, esetleg csak így sikerül. Persze itt az is a kérdés, hogy kinek nem tetszik? Ha tegyük fel nekem nem, akkor mint minden ember arrébnyomom a rádiót, vagy belökök egy CD-t, ennyi. Nem is lenne könnyű megfelelni egy !egész! országnak, ahol nemcsak az emberek különbözőek, de tájegységenként az emberek kultúrája is változó.
Viszont rosszul esik, hogy a helyi rádiók sztereotípiájaként a "legújabb legfrissebb legigénytelenebb trendizene" jelzőt kell használni. Bár ezen a ponton scrr nagyon óvatosan fogalmaz "a helyi rádiók nagyrészén" kifejezéssel. Hiszen nem mindenhol áll a játszási lista élén Peet Jr, DJ Szatmáry és a Kistehén Tánczenekar, szerencsére....
Mindenesetre kár a Danubiuson vitatkozni, mert egyrészt nem ettől a fórumtól fog megváltozni, másrészt offtopic.
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó