JUVENTUS A ZENE RÁDIÓJA!
Elküldve: 2005. május 26. - 21:18:59
Szerencsére nem minden hallgató igényét fedi le a helyi rádiók nagyrészén sugárzott legújabb legfrisebb legigénytelenebb trendizene.
Egyébként meg miért lenne érdeke a 2 legnagyobb rádiónak hogy tudatosan sz*r műsort csináljanak? Üzletileg sem érné meg. Kevés a színvonalasnak mondható helyi rádió és általában a hallgatottságban nem ők a legjobbak, sőt...
Elküldve: 2005. május 26. - 07:55:39
Bizony bizony RXTX barátom mennyire igazad van !
Én a jó öreg Ördögi Géza bácsi én is szentül így látom a nagy kereskedelmi rádiók "tündöklését".
Jó nagy rakás szerencsétlenség(szar) mindegyik úgy ahogy van !
S hogy miért is írom ezeket a szigorú sorokat..talán azért, mert ezt váltja ki belőlem ezen adók produkciója !
Feldobnak nap mint nap egy rettenetesen szánalmas témát és azon ezek a szellemi fogyatékosok("műsorvezetők"?) jókat röhögnek, na persze azok akik ezeket a trógereket hallgatják úgy érzem Isten nekik is szűkmarkúan mérte az észt !
És persze tartja a közmondás: "Ha lúd akkor legyen kövér" ezt a nagy rakás szart még gazdagítják hasonló minőségű zenének nem nevezhető populáris bulvár hogy is fejezzem ki magam hogy értsétek.."Csak mai slágerrel", "valódi változatosságal" ugye valahogy így favorizálják magukat a szarháziak. Ezeket a műsorvezetőnek avanzsált pronyókat egy picit elküldeném ilemmtanórákat és jó ízlést tanulni mondjuk egy helyi rádióstúdió bármelyik amatőr rádiósához vagy technikusához...
Na mára ennyit arany barátaim majd folytatjuk az illemórát, feltéva ha lesz rá igény...
Elküldve: 2005. május 25. - 19:37:08
Elküldve: 2005. május 25. - 17:06:03
Elküldve: 2005. május 25. - 09:25:52
A tábor elképesztő programkínálata napi 24 órás foglalkoztatottságot jelent, (önvédelmi oktatások, tenisz, lovaglás, úszás-oktatás, paint-ball, íjászat, gokart, kertmozi, őrség, számháború, akadályverseny, stb.)
A táborban költőpénz nem szükséges, teljes ellátást és szórakozást biztosít a nap 24 órájában!
Aki legalább 3 táborlakót hoz magával, annak a saját részvételi díja INGYENES!
Érdeklődni a 70/370-5870-es telefonszámon, mailben, vagy a www.roninclub.hu oldalon lehet.
Elküldve: 2005. május 25. - 08:17:41
Majd Piros vihogása asszem 2-ig.
2-6-ig Rákóczi Feri és Rádió Petra (duplaszaltó)
6-tól Jáksó
este Világi Péter
Kaldenekker meg péntek szombat este (Antidepresszáns)
hétvégén meg rádiózom, úgyhogy akkor azt hallgatom:)
Elküldve: 2005. május 25. - 08:13:18
Helyi rádióban vagyok műsorvezető és ált Danubius-t hallgatok. Szerintem is hallgatható az új műsorrend, bár a Piros nagyon szerncsétlen, a Petrától meg kiráz a hideg (Rákóczi nélkül bajban lenne hallgatottság szempontjából).
Elküldve: 2005. május 25. - 06:40:26
Jáksó idétlen betelfonálós műsoráról meg inkább nem is beszélek. Valamikor az elején lehet, hogy jó poén volt, de már nagyon unalmas.
Nagyjából ennyi. Talán még a Rákóczi Feri bácsi aki úgy ahogy ért valamit...
És mesélj, kik lettek az újak, vagy inkább hallgassam meg?
Elküldve: 2005. május 24. - 20:24:57
Elküldve: 2005. május 23. - 16:56:51
De azért köszönöm, meg fogom hallgatni.
Elküldve: 2005. május 23. - 16:54:08
A neten rengeteg rock zenei adót találsz,pl.mogyoro.hu.
Elküldve: 2005. május 23. - 14:33:01
A réteg zenére egyébként élő példa pl. a bartók rádió. Mekkora lehet a hallgatotsága, pedig komoly zenét játszanak, meg operát. Csak az államilag van finanszírozva... khm.
A zenei analfabetizmussal egyett értek, de akkor sem kellene trancet, deephouset játszani orrvérzésig. Főleg a deephouset, bár ezeknek a stílusoknak is vannak normális képviselői, sőt egy két szám tetszik is, de a n agy átlag kimerül az (általam) csak tünci, tünci zenének titulált nem is tudom minek nevezzemben. Ergó 20 perc után sem veszed észre, hogy már másik ún. zene szól.
Egyszer kíváncsiságból elmentem egy deephouse bulira, ott fogadtam meg, hogy soha többet. Nekem borzalmas volt.
Azokból a stílusokból amiket alant említettém a nagy többség pl. számomra taljes mértékig hallgathatatlan. Persze vannak kivételek, de az nagyon kevés.
Elküldve: 2005. május 23. - 14:32:55
A réteg zenére egyébként élő példa pl. a bartók rádió. Mekkora lehet a hallgatotsága, pedig komoly zenét játszanak, meg operát. Csak az államilag van finanszírozva... khm.
A zenei analfabetizmussal egyett értek, de akkor sem kellene trancet, deephouset játszani orrvérzésig. Főleg a deephouset, bár ezeknek a stílusoknak is vannak normális képviselői, sőt egy két szám tetszik is, de a n agy átlag kimerül az (általam) csak tünci, tünci zenének titulált nem is tudom minek nevezzemben. Ergó 20 perc után sem veszed észre, hogy már másik ún. zene szól.
Egyszer kíváncsiságból elmentem egy deephouse bulira, ott fogadtam meg, hogy soha többet. Nekem borzalmas volt.
Azokból a stílusokból amiket alant említettém a nagy többség pl. számomra taljes mértékig hallgathatatlan. Persze vannak kivételek, de az nagyon kevés.
Elküldve: 2005. május 23. - 14:25:55
Elküldve: 2005. május 23. - 13:46:29
A stílus amiben dolgozik és néhány műsorvezető ideje múlt. A reggeli műsoruk pedig...kész... Kb. 2 mondat (aminek a 2/3-a idétlen röhögés, valamin ami csak nekik vicces) után elkapcsolom.
A Danubiuson legalább ott van Hepi Endre...
Elküldve: 2005. május 23. - 13:34:13
A rádiózás nem abból áll hogy napi 15 unalomig csépelt populáris műfajt etetünk az emberekkel, ha tetszik nekik ha nem.. Mert ha így lenne akkor nem kellenének műsorvezetők, elég lenne ha a takarítónő reggel felkapcsolja az áramot elindul a playlist és naphosszat azt a 15 előadót ismételgetjük éveken keresztül és mossuk vele az agyakat elhitetve hogy ez a valódi változatosság és a zene rádiója.
Barátom ma ki merem jelenteni Magyarországon óriási a zenei analfabétizmus !! és ennek a primitív tudatlanságnak a kereskedelmi adók remek segítőtársai !!
Elküldve: 2005. május 23. - 10:29:45
Amit viszont én is személy szerint nagyon rühellek azok a feldoglgozások. Könyörgöm összeáll egy szar banda, megvesz egy jogot egy zene feldolgozására, kaszál aztán lelép. Nem is lenne baj, de én kötelezővé tenném, hogy a feldolgozás előtt modnják be az erdeti előadót.
A fél műsoridő ebből állna ki. Sajnos :-(
Ennyi. Egyébként ha nem tetszik, csinálni kell olyan rádiót ami ilyet is játszik ennyi.
Elküldve: 2005. május 23. - 10:22:14
Én csak hálát adok a jó istennek, hogy azokat a stílusokat amiket említettél nem nagyon játszogatják.
Egyébként szeritem a juventus még mindíg jobb, mint pl. a dumabius.
Elküldve: 2005. május 23. - 08:59:54
Te hol élsz ember...?
Unalmas szar zenék ismételgetése heteken hónapokon sőt éveken keresztül....fogyatékos reggeli röhhencsek itt is, akik műsorvezetőnek hiszik magukat...egy kurva nagy baj van ezek a tróger kereskedelmi adók országos lefedettségűek és ha az ember rádiót szeretne hallgatni akkor ezek a gagyi szarok foghatóak megfelelő vételi minősséggel térerővel,de remélem hamar megdöglenek mert borzalamasan fogyatékos és egysíkú színvonaltalan "műsort" produkálnak... Semmi stílus nem hallható csak az agyonba...tt populáris trógerek !
Hallottál már ilyen stílusokról mint pl: Jazz, Dub, Trance, Világzene, Goa, Raggie, Garage, Deephouse, Etno stb...Na majd ha ezek a szarházi kereskedelmi rádióadók az előbb említett stílusban is fel tudnak mutatni előadókat, akkor majd ugathatnak valódi változatosságról...addíg meg jobb ha kussolnak...!!

Súgó