Rádió X - Hódmezővásárhely FM 105,4 - A belváros hangja
Elküldve: 2008. június 28. - 15:21:49
Elküldve: 2008. június 14. - 18:45:49
Szerintem meg jó sok őtlet kellene és szemfülesség, hogy mire van ígénye egy város hallgatóságának. Mert híába van az embernek pénze, ha nincsenek hallagatókat megfogó műsorok. Így aztán ha nincsen őtlet, nincsen bevétel, nincsen hallgató. Másrészt sok promóció is kellene, hírdetni hogy mikor milyen műsorok hallhatóak a rádióban. Mióta müködik sehól nem olvastam mikor mi hallható. Amikor meg bekapcsolom, mindig csak zene megy nagyon nagy százalékban.
Elküldve: 2008. május 09. - 10:40:20
Én nem rejtőzöm álnév mögé,mint sokan mások,azt hiszem a nevemet sokan ismerik errefelé...
A helyzet az,hogy a Rádió X messze a legjobb lehetne,ha némi pénzt tudna még a Főnök beleönteni.Azért a színvonalhoz mindig is ez volt az egyetlen lényeges feltétel,persze az,hogy nincs Neki,nem az Ő hibája.Viszont lelkesedésből sokáig (akármilyen "jó buli" is rádiót csinálni) NEM lehet.Ma már egy kicsit visszatekinthetünk a történelemre:mint az összes helyi rádió alapító tagja elmondhatom,hogy nekem leginkább az Image Rádió és a Régió Rádió tetszett.Amikor a Rádió X-et beindítottuk,úgy gondoltuk meg tudjuk ismételni a "nagy elődök" nagy tetteit,de be viszonylag gyorsan be kellett látni,hogy nincs már tőkeerős támogató a háttérben és talán hiányzik egy markáns hang is a RX házatájékáról.Akik ismerik a Régió Rádió teljes működését,tudják kikre gondoltam.Előbbi itt hagyott bennünket,utóbbi a szomszédban nyomatja "mega" Szegeden.
Azért nincs miért szégyenkezni az RX stábjának:egyszerűen tudomásul kell venni,most ennyire telik,de biztos lesz jobb,talán nem is olyan sokára...
Én szurkolok Nekik. Üdv Mindenkinek!
Elküldve: 2006. szeptember 25. - 10:54:35
Nagyon régen nem hallottam rólad semmit. :) Egyenlőre a rádiónak csak a háttérben van vagy vannak vetélytársai.
Tudom, nagyon sokat segítettél sok embernek, példáúl nekem is, híszen ha te nem lettél vólna, meg Dávid se, akkor ott sem tartanék ahól most vagyok. Ha, ti nem adtatok vólna semmi esélyt nekem meg még sok akkori fiatalnak, biztossan próbálkoztam vólna máshól, más helyen. De a kilencvenes évek elején teljessen más volt a helyzet. Nyugodtan ki lehet mondani hogy, te is úttörője voltál a helyi rádiózásnak. :)
Ahogy visszagondolok az akkori dolgokra mamár teljessen másképp csinálnék mindent. De, te is tudod milyenek voltak az akkori technikai víszonyok és most hol tart a studiotechnika. Csak egy példával tudom ezt igazólni, amikor valamlyik munkatársnak volt egy új cd-je, kézről kézre adtátok egymásnak és ha tetszett valami szám belőle, kazettákra vettétek fel. Most meg akár az egészet vagy mp3 alakítod vagy ki írod ugyanolyan hangminőségben CD-re.
Remélem még veled is sokat fogunk találkozni a fórumon, további szép napot kívánok, neked :)
Elküldve: 2006. szeptember 19. - 14:18:29
A nickemből itélve sokaknak derenghet valami /vagyis valaki/ !
Gratula mindenkinek,főleg az "öregnek" ! Csak így tovább és ne hagyjátok magatokat ! A "vetélytárs" ha egyáltalán lehet ilyesmit mondani szerintem már egy nyúlós-nyálas gusztustalan valami volt,már évekkel ezelőtt is !
No száz szónak is 1 a vége ! Csendes szemlélője maradok a fórumnak,és ha véletlenül hmvhelyen járnék,látogatást teszek nálatok ! Lui bácsinál mindenképp,nagyon imádom az öreget,sokat segitett nekem anno,és szerintem másnak is !
Na Hell skacok !
Elküldve: 2006. szeptember 06. - 18:32:25
Sajnos nincsen, mert eddig a saját gépemen ment ki a netre az adás, de be kellett, hogy szüntessem, mert a magánjellegü dolgaimat nem tudtam intézni. Így hát , amig a rádió nem csinálja meg, nem lesz kint a neten az adás.
Elküldve: 2006. augusztus 31. - 14:49:00
Hiába próbálkozom az eddig megadott címeken, nem sikerül online behozni a rádió x-et! Van esetleg valami új hely, ahol tudnám hallgatni? Előre is köszi!
Elküldve: 2006. március 17. - 07:34:36
Na, most már jőhet mindenki Mümüt szídni. :D
Elküldve: 2006. március 16. - 23:48:06
Elküldve: 2006. március 16. - 23:42:59
Elküldve: 2006. március 16. - 23:41:41

Súgó