Rádió X - Hódmezővásárhely FM 105,4 - A belváros hangja
Elküldve: 2005. október 08. - 00:16:17
Elküldve: 2005. október 08. - 00:12:57
Elküldve: 2005. október 08. - 00:09:48
Rendben meggyőztél, megadom magaam részben. De azért te is aprítod magad alatt a fát. Azt írtad hogy nem megy techno zene a rádióban, holott a saját fűlemmel hallottam hogy adnak. Bi-Bi-Bí :))
Bocs hozy ezzel píszkállak, de te honnan tudod megállapítani azt hogyha egy hír egy úgymond mszp-s hírszpolgálattól származík?
Válaszodat előre is köszönöm és bocs de nem volt szándékos ha valamível megsértettelek. ,,Nem olyan családból származom''. :))
Elküldve: 2005. október 07. - 17:22:12
Hól írtam én ólyat, hogy teknó zene megy a Rádió X-ben?
Miröl vitakozól velem?
Ja és nem dólgózóm ebben a rádióban.
Móndj már egy ólyan TV hírt, ahíhez kell a kép. Ellenkezö esetben szarúl van a hír megfogalmazva. A TV-ben móndótt hirnek ís olyannak kell lennie, hógy ha az ember csak hallgatja, mert éppen kínt van a konyhában, akkor is értse, tudja, felfogja , hogy míröl van szo, szoval tájékózott legyen. Különben szar az egész!
A hír a TV-ben, rádióban is ugyanaz!
Ha átveszik a híreket, biztos van a rádiónak engedélye. Én egyébként ennek örülök, mert reggel rádió hallgatás közben, legalább hallom a HírTV híreit. Mert a TV-nézés és a rádió hallgatás nem megy együtt, még reggel sem. Szóval nekem kell a HírTV, mert az mszp-s hazugságokra nem vagyok kíváncsi.
Elküldve: 2005. október 07. - 16:52:39
www.radiosport.hu
Elküldve: 2005. október 07. - 15:30:19
Remélem most jól írom a nevedet. :))
Előszőr is azt az állításodat kell megcáfolnóm hogy nem megy techno zene a Rádió X-ben. Amíkor írom e sorokat csak éppen a Gigi D'Agostino zenéje megy és az tudva levő az is techno műfajába tartozik. Tudod ennek a fránya műfajnak vannak egy-két válfaja. Na nem baj.
Aztán azt írtad hogy nem lesz ennél tőbb műsora a rádiónak. Akkor a Blues kocsma meg az a fílmzenés tematikus blokk már neked nem is műsor? Mível fokozatossan tőltik fel műsorral a rádiót, így ezzel ezt már 2:0-ra én nyertem :)
Harmadszor igaz hogy tv-től is lehet átvenni hírt, csak éppen nem egészen úgy, ahogy ezt a rádió teszi. Arra nem gondoltál hogy esetleg előfordul olyan mondatkőrnyezet, amihez kötelező hogy lássák a hírt, mert estleg így nincs meg a hírértéke és a lényege a hírnek? Tőbb rádiós barátom is ezen az állásfoglalásson van. Apropó! Engedélye van a rádiónak a HírTV-től hogy élőbe átveheti cakk-pakk a műsort?
Bocs hogy megkérdezem te ebben a rádíóban dolgozol, hogy ilyen jól ínformált vagy?
Végezetűl ísmétetelten köszönöm, hogy fígyeled a fórumot.Hídd el nagy örőm számomra.
Ajánlok fígyelmedbe egy línket, csak hogy lásd vagyunk egy páran már akik fígyelemmel kísérik a Rádió X-et. Éppen a nem vetélytárs honlapján: link
Elküldve: 2005. október 07. - 14:27:00
Elküldve: 2005. október 07. - 11:12:10
Elküldve: 2005. október 07. - 09:41:20
Ahogy hallgattam a Hír TV-t, azt állapítottam meg, hogy hallgatva is jó nem csak nézve. Mindazonáltal inkább Hír TV, mint ATV, vagy valamelyik mszp-s hírszolgálat.
Megnéztem a cikket, sőt már akkor is olvastam, mikor a lapban megjelent. Melyik egy-két állításomat cáfolja a leírtak közül?
Elküldve: 2005. október 06. - 21:35:15
Elküldve: 2005. október 06. - 21:29:31
Elküldve: 2005. október 06. - 21:24:47
Örülök hogy felfígyeltél a fórumra, isten tartsa meg jó szokásodat. Ezúton is utólagos bocsánatodat kérem a téves infornmációkért. De azért neked is van egy-két dezínformációd! Csak nézd meg ezt a línket:www.delvilag.hu/cikk.php?id=71&cid=107353 - 48k.
Azt híszem egy-két állításodat megcáfolja.
Arra nem gondoltál hogy esetleg ami a tv-ben megy hír ahoz némíleg a kép is kell? Nem egészen ugyanazt mondja el, mint egy rádiós hír.Meg hát az alapzajok a felolvasás alatt nem a rádiós műfajra jellemzőek.
Egyébbként elmondom, én is szakmabéli vagyok. 95 és 96 között dolgoztam még anno a Régió Rádió ifjussági magazínjaiban, non-profit jelleggel.Sajnos csak jelenlegi munkám akadályozz meg, hogy nem vagyok benne a Rádió X csapatában.
Így a fórumon tudom csak reklámozni a rádiót. Ez ugyis íngyen van. :))
Elhíszem hogy audiofill kisközzösségi a rádió. Csak hát hogyan szeretne egy olyan rádió a fíatalok rádiója is lenni,ami nem játszik techno zenét. A fíatalok kőrében ez is közkedvelt műfaj ám! :)
Most egyenlőre ennyít tudok írni, várom további hozzászólásodat a témához.
Elküldve: 2005. október 06. - 09:31:06
Nem várhatók továbbra sem techo-, és mulató stílusú zenei felvételek.
A Rádió 7 nem vetélytárs.
TV-ből is nyugodtan át lehet venni híreket, hiszen ott is beszélnek. Legfeljebb a kép nem látható. De szóban úgy is elmondanak mindent.
A Boszorkányszombat vasárnap jelentkezik.
Ez egy audiofill rádió. Lehet, hogy nem is lesz benne több műsor, mert minek. A lényeg a zene.
Elküldve: 2005. október 04. - 13:47:47
További infók a rádióval kapcsolatban:
három állandó müsoruk van már,a Reggeli Csapolás,a Kakaó és a Boszorkányszombat.
Az utóbbi minden szombaton jelentkezik majd, az első kettő pedig hétköznaponként váltogatva egymást. Mindegyikre jellemző, hogy reggeli műsorok. Reggel 7:00-kor a HírTV híreit veszík át. Hogy miért egy tv híreit kell átvennie a rádiónak? Ezt én se tudom. Fura nem? Na mindegy.
Zeneileg a mai pop zenéket sugározzák. De még egy múlatós zene [lásd: Lagzi Lajcsi és társai :)) ], se kemény techno zene nem ment le még. Nem úgy, mint a vetélytársnál.
Rővíden ennyí. Telefonszámuk: 06-62-636-520, SMS:06-20-4290-388.
Elküldve: 2005. október 04. - 00:31:22
Nos itt a lehetőség, lehet írni a véleményeket az új kisközösségi rádióról.Ha van ötleted hogy milyen műsorok legyenek benne, vagy csak a véleményedet szeretnéd elmondani, írj ide! Majd továbbítom. ;)

Súgó