Startlap fórum:: Rádió Hírszolgálat - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Rádió Hírszolgálat

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 28. - 12:22:47

Szia az mti is felmondja a hireket ha igen tudsz elérhetőséget köszi és üdv frenky
link
0

Elküldve: 2006. március 27. - 00:05:16

Rádió X reggeli műsoraiban, 7:00 és 9:00 között. Máskór is megy, de ez a fix időpont.
0

Elküldve: 2006. március 23. - 04:21:08

Tudtok esetleg konkrét példát, hogy melyik rádióban és milyen időpontokban lehet őket hallgatni online?
0

Elküldve: 2006. március 22. - 22:22:48

Imola nekem is tetszik (mondjuk az Athén-t megtahíthatná neki valaki kimondani)De azzal azért egy picit vitatkoznék, hogy értékesítik a kapott reklámidőt! Mostanában egy picitrosszul is megy nekik. Gondoljatok csak bele, hogy milyen hirdetések mennek.Na meg, hogy November óta milyen reklámokat küldtek. Nem volt vmi sok, most is csak egy Fidesz megy. Kíváncsi vagyok fog-e esni a színvonal.
0

Elküldve: 2006. március 22. - 21:06:13

Imola tényleg jó :)
A lényeg hogy megéri nekik, mert nem csinálnák, igazából sok rádióban vannak jelen és értékesítik az ezért kapott reklám időt.
De van már az MTI rádiós hírei és most Kecskeméten a GONG-nál már a független hírügynökség rádiós hírei mennek.
0

Elküldve: 2006. március 22. - 20:46:53

Hát igen, Váczi Gergő tényleg nem tud normálisan beszélni... De Okányi Imolánál édesebb csajt még nem láttam :) Amugy azt a technikát, amit használnak nem nehéz elköltöztetni onnan... egy db mikrofon, egy gép, meg egy gagyi keverőpult, semmi adásproci...
0

Elküldve: 2006. március 22. - 20:18:23

Nekem szerződésem van velük, tehát mi is őket használtuk és fogjuk használni.
Nekem nincs bajom velük, csak esetleg mostanában minőségi gondok fordulnak elő pl. hangszint nem egyezik meg blokkonként.
0

Elküldve: 2006. március 22. - 19:50:10

Hát akkor úgy látszik csak nekem nem jönnek be:)Régen tényleg jó volt, de szerintem romlott a minőség, amióta Váci Gergő és Léber Gabriella is náluk dolgozik.
0

Elküldve: 2006. március 22. - 18:40:05

Nem tudom a Deejay megszünése után hova költöznek ? Na és hogyan tovább egyedül :)
0

Elküldve: 2006. március 22. - 17:24:37

Régen az Új Rádió Esztergomban (később: Dunakanyar) hallottam őket, úgy emlékszem elég korrektek voltak a hírszerkesztők/hírolvasók. Szerintem jól működnek, úgy láttam az egész országot lefedik és munkatársa(ka)t is kerestek nemrég. Vannak fenn hírblokkminták a weboldalukon, de ezek az utóbbi időben valamilyen okból nem elérhetők.
0

Elküldve: 2006. március 21. - 20:58:49

Hello!

Mi a véleményetek róluk??
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4