Startlap fórum:: Petőfi Rádió - Nagyon Zene! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10 Oldal +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Petőfi Rádió - Nagyon Zene!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. augusztus 20. - 13:44:41

Szaisztok!

Nem tudom, hogy mi a baja az új Petőfivel egyeseknek, de egy biztos: Most éli fénykorát a rádió. Egyre nagyobb a hallgatottsága és a 18 évnél fiatalabbak is kedvelik! (Pl.:
én)
0

Elküldve: 2007. augusztus 16. - 21:14:29

És nagy ívben sz.rok a pártokra.
0

Elküldve: 2007. augusztus 16. - 21:13:39

Sziasztok!

Látom parázs vita alakult ki a Petőfi Rádióval kapcsolatban. Egy biztos. Én 30 éves koromig mindig átkapcsoltam csak a rádiót a következő csatornára. Egy hónapja pedig csak ezt hallgatom. Szerintem a legjobb rádió a fiatal felnőttek számára.
0

Elküldve: 2007. augusztus 06. - 11:15:57

Spániel! Sok mindennel egyetértek, de - már bocsánat - az nagy marhaság, hogy a liberális eszmére kened a dolgot (Szerintem nem is így gondoltad, sokkal inkább egy bizonyos pártról beszélsz). Liberalizmus nélkül nem lenne sajtószabadság, de még demokrácia sem lenne. Ne tessék összekeverni a liberalizmust egy bizonyos párttal. A hitet sem kell összemosni a vallással, egyházzal meg különösen nem. Ami a Petőfit illeti: szerintem sem kellett volna zenei rádiót csinálni belőle, még ha a hazai zenei rádiók - amúgy nem túl magas - színvonalából kiemelkedik is.
0

Elküldve: 2007. augusztus 06. - 11:01:03

Kedves Shreky!
A fiatalosság nem azt jelenti: POPZENEI. A közszolgálati kifejezést pedig Te sem próbálod megmagyarázni, csak a tagadását. Én is így teszek. A közszolgálati nem azt jelenti, hogy a nyugdíjasokat ki kell zárni. A fiatalos pedig nem jelenti azt, hogy az információt, a kulturális értékeket el kell felejteni. Egy beszélgetés valami okos emberrel nem fiatalos? Esetleg egy irodalmi mű feldolgozása nem fiatalos? Számtalan fiatalt ismerek, aki hallgatta a Petőfit, mert a könnyűzene mellett érdekli még egy-két dolog a világból. És nem szabad bedőlni, amikor azt mondják a rádió vezetői, hogy fiatalossabbá akarták tenni a műsort. Egyszerűen ki kellett rúgni egy csomó műsorkészítőt, és nélkülük csak a fiatalosság... szóval a könnyűzene maradt, műsor nélkül.
Kereskedelmi rádiót - jót is - három ember is tud csinálni napi 24 órában. Egyik sorba rakja a zenét az adáslebonyolítóban, közé szúrkálja a reklámot, amit a másik kettő szállít. Pici túlzással ez így megy. A közszologálati műsorhoz meg ember hegyek kellenek, ahhoz meg pénzhegyek. Na ezze nincs most a Magyar Rádiónak.
Egyébként a popzene egymás után való lejátszása valóban nem közszolgálat. Még akkor sem, ha nem a gép, hanem tényleg az ember rakja egymás után azokat a zeneszámokat.
0

Elküldve: 2007. július 19. - 13:17:18

Osztom a véleményem spaniel13-mal!
Kedves Shrekynek pedig kívánom-feltéve ha megéli a nyugdíjas kort-hogy 70 évesen maximum két ugyanilyen rádióadó közül választhasson amilyen a Kossuth és a Bartók!!!(Addíg természetesen "MOZOGJON" a Petőfire)
0

Elküldve: 2007. július 19. - 09:42:39

Kedves Panni néni!
A közszolgálati nem azt jelenti: NYUGDÍJAS.
Eredetileg a Petőfi rádió, megalakulásakor, a fiatalokat célozta meg. Az évek során sajnos ez módosult. Most végre a mai fiatalságot megmozgató, kiszolgáló rádió teremtődött.
Ha önne nem tetszik, ám legyen. :) Ott van még önnek a Kossuth és a Bartók! :D
0

Elküldve: 2007. július 19. - 09:27:59

Felháborító amit a Petőfi Ráióval műveltek! Hosszú évek_-évtizedek óta hallgattam ezt az adót! Nívós, változatos műsorokat sugároztak. Június elseje óta be sem kapcsoltam ezt az adót. A műsorszerkesztők az idősebb korosztályt teljesen kizárták a csatorna hallgatásából! A megcélzott korosztálynak /18-39/ számtalan egyéb választási lehetősége volt és van.
70 évesen semmilyen alternativa nem maradt számomra! Véleményem nem egy ember elszigetelt álláspontja, a környezetemben élő összes, hasonló korú ismerősőm, rokonaim is így gondolják!
0

Elküldve: 2007. július 18. - 06:19:58

Sziasztok!

Szerintem "jobb lett" a Petőfi. Egyre több embertől hallom hogy ismét beállította a kocsi rádióján ezt az "új" adót. Csak azt tudom mondani hajrá........
0

Elküldve: 2007. július 16. - 20:46:35

Szia, sziasztok!
Szerintem pedig nincs olyan rádió ma magyarországon, ami ennyira sokrétű zenei összeállítással jönne nap mint nap a hallgatóság elé. Azzal egyet értek, hogy a műsorvezetőkkel problémák vannak, mert valóban eléggé érdekes némelyik hangja és beszéde.
Egy hónap alatt komoly konkurenciát jelent már jópár rádiónak. Szerintem kell egy ilyen rádió ma Magyarországra! Danubius, Sláger, Juventus egy fos, mindegy melyiket hallgatod!
Hallgassátok ti is a Petőfit, ha agész álló nap nem ugyanazokra a gagyi zenékre vagy kíváncsi, mint jó-pár rádióban!
0

Elküldve: 2007. július 16. - 02:07:26

Az utóbbi 15 év legjobban szerkesztett rádióiját sikerült huszárosan tönkretenni.
A könnyüzene rajongóink számtalan rádió nyújt jó szórakozást. Pl. : Slagerrádió, Roxiradió,stb.
Sajnos a müsorpolitika is politikus lett. A cél: sok sületlenséggel megtömni az egyébkén is zavaros fejeket.
Ez jó a liberális politikának.
De a Kossuth is lefele halad a szinvonalban.
Nem beszélve arról, hogy egyes bemondók még a magyar nyelvvel, a szavak helyes kiejtésével is hadilábon állnak.
Tragikus, mondhatni tragikomikus.
Ezt akartátok.
Megkaptátok.
0

Elküldve: 2007. június 05. - 18:23:53

Kukac, egyetértek! Én június 1-jén 0:00-kor rátapadtam a Petőfire, és azóta még nem sikerült megunni!
0

Elküldve: 2007. június 05. - 17:49:32

Leírom én is a véleményemet! Szerintem égető szükség volt egy ilyen adóra. Már itt volt az ideje az átalakításoknak, mivel volt két majdnem egyforma rádió (Kossuth és Petőfi). Hivatalosan a Petőfi a fiataloknak szólt, gyakorlatilag azonban egyértelműen az idősebb korosztálynak szólt: nótaszó, kabaré, délelőtt szakértőkkel... vitathatatlan.
Most azonban több, lett, mint egyszerű könnyűzenei rádió. Mondhatni újraértelmezhetjük a könnyűzenei rádió fogalmát idehaza. Vége a gagyinak, aki valódi zenére vágyik, a Petőfitől megkaphatja. Olyan előadók kapnak nyilvánosságot, akiket eddig kiszorított a gagyi: 30Y, Anima Sound System, Belmondo, Takáts Eszter, Quimby, The Moog, Frenk, Heaven Street Seven, Neo, Kispál És a Borz, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Karányi, Belga, Tankcsapda, stb. ami a magyarokat illeti. A külföldiek közül csak néhány név, akiket hallottam: Groove Armada, Just Jack, Kaiser Chiefs, Gorillaz, Klaxons, Bloodhound Gang... Nagyon zene! Éjféltől minden nap jön az Esti MIX, különböző DJ-ktől különböző stílusok, de itt is az igényesség az alap. Ajánlom mindenkinek, itt az idő, hogy kilépjünk a kereskedelmi rádiók által sugárzott gagyik köréből, és igazi zenét hallgassunk! Az már csak hab a tortán, hogy a műsorvezetők hozzászólásai a Magyar Rádió névhez híven értelmes hozzászólások!
0

Elküldve: 2007. június 05. - 17:40:32

Mi a véleményetek Magyarország legnagyobb zenei adójáról, az új Petőfiről? Írjátok meg!
0

Topik megosztása:

• 10 Oldal +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó