Startlap fórum:: Sláger Rádió - Csak az öregeknek szól?? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Sláger Rádió - Csak az öregeknek szól??

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. november 10. - 09:15:42

Nézd meg a Sláger Rádió bulin készült képeket - érdemes
link
0

Elküldve: 2009. május 19. - 12:32:40

Mikor indult, akkor még talán igen, de az már több, mint 10 éve volt, azóta nagyban nyitottak más célközönség felé.
A Boros-Bochkor duót nagyon bírom. Jókat szoktam röhögni reggelente.
0

Elküldve: 2009. április 17. - 15:47:31

ja, és tök nem csak öregeknek szól, én 22 vagyok én gyakran hallgatom ..:)
0

Elküldve: 2009. április 17. - 15:47:12

jaja, ezek, meg a lalikirály..:)
mondjuk én a szerelem hullámhosszán-t pont nem bírom.. :D de a bumerángot igen.
0

Elküldve: 2009. április 17. - 15:22:13

eléggé úgy fest, hogy a Bumeráng az egyik legnépszerűbb műsor.. nagyon sokan emlegetik.. :)
szerintem a slágerhez ez meg a szerelem hullámhosszán kapcsolódnak mindenkinek.. nem?
0

Elküldve: 2009. április 17. - 00:01:40

link
0

Elküldve: 2009. április 15. - 14:53:59

Engem is a Bumeráng köt le.Akárki akármit is mond,a Bumerángra nem lehet rá mondani ,hogy csak az öregeknek szól.
0

Elküldve: 2009. április 15. - 14:49:59

én a slágeres műsorok közül szinte csak a bumerángot tudom kiemelni.. mondjuk nem is hallgatok túl gyakran rádiót..:) de ezt legalább szeretem, és főleg mivel ritkán hallom őket, mindig jókat röhögök rajtuk..... :D
0

Elküldve: 2009. április 15. - 14:15:37

Igen...Sőt!Én úgy gondolom,hogy a fiatalok is egyre gyakrabban járnak el ,olyan szórakozó helyekre ahol retro zenék mennek;)És ha már Sláger Rádió...Ki szereti a Bumerángot?:)
0

Elküldve: 2009. április 15. - 13:44:45

hát, szerintem sok olyan zenét játszanak benne, amit pl. a szüleim már nem ismernek (azért, mert annyira friss).. szóval nem igaz, hogy csak régi zenék, és az sem szerintem, hogy öregeknek szólna. amúgysem illik ilyet mondani, nem? :)
amúgy én ha már rádiót hallgatok, akkor biztos nem a szeletelős rádió1et, meg roxyt, mert azzal ki lehet kergetni a világból. a maradékból meg már a slágerre szavazok...
0

Elküldve: 2009. április 15. - 12:56:19

Általában estefelé szoktam rádiót hallgatni(munkából hazafelé a kocsiban) és többnyire a Slágert választom. Nem értek egyet azzal, hogy csak "öregeknek" szólna, inkább változatosnak ítélem a zenei kínálatot.
0

Elküldve: 2009. április 10. - 10:02:37

Én ugyan bulizni nem ilyen zenékre szeretek amik a slágeren mennek, de hallgatni otthon/autóban szerintem a legjobb, nem az az izomdiszkós szeletelés, ami a többi rádióban megy.
0

Elküldve: 2009. április 07. - 10:23:45

Szerintem elég változatos és nem öreges. Elég sokat hallgatom habár mostanában kevesebbet a munka meg suli miatt. Amúgy mi a véleményetek a zenei rádiókról,úgy összességében?
0

Elküldve: 2009. április 07. - 09:44:58

Tényleg nem csak az öregek rádiója. Változatos sokféle zenét nyomatnak. Nálunk otthon is meg nálam kocsiba is ez megy mindig.
0

Elküldve: 2009. április 07. - 09:39:11

Én is jobban szeretem az ilyen stílusu zenét. Álltalában ilyenekre is bulizok, sokkal jobban lehet táncolni rá mint valami össze-vissza remixelt számra amiben nincs semmi háttér.
0

Elküldve: 2009. április 07. - 09:35:23

Egyre több helyről hallom, hogy a Sláger Rádió az öregek rádiója. Én nem igazán osztom ezt a véleményt, sőt szerintem igenis sok olyan zene van a repertoárjukban, ami minket fiatalokat is megérinthet. Emellett a "modern" gépzenék helyett normális élőzenét sugároznak. Persze lehetnek ellenvélemények, várom a válaszokat!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó