Startlap fórum:: oldal ajánló - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

oldal ajánló

#1 D.Fruzsi

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2015. június 26. - 11:36:31

Egy érdekes Ákos-interjút hoztam ma nektek:

http://www.bajolomag...y-szeretik.html

"(...)a zenéhez való viszonyt teljesen megváltoztatja: mennyi értéke van annak, ami ilyen egyszerűen hozzáférhető...? Egy jó dalnak persze így is lehet értéke, ha megszólítja a hallgatót, ha sok ember tud azonosulni vele. Ezért is pozicionálják egyre alacsonyabb szellemi szintre ezeket a produktumokat, mert jobbára csak olyan dalokból lesz sláger, amelyeket kortól, nemtől, származástól függetlenül mindenki ért."
0

#2

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. december 21. - 01:54:15

Csúcs autók, csúcs járgányok http://csucsautok.blog.hu

Nagy technika rajongó vagyok. Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a világ legkülönlegesebb, legjobb, legegyedibb, leggyorsabb és legdrágább, azaz a leg-leg-leg járgányairól készült képeket, videókat és leírásokat. De természetesen helyet kapnak széria modellek is. Jó szórakozást!

Csúcstechnológia http://csucstechnologia.blog.hu

A blog azokkal a különleges technológiákkal, tudományos érdekességekkel foglalkozik, amelyek jelen pillanatban, a tudomány mai állása szerint a technológia élvonalába tartoznak. Gyűjtőnéven csúcstechnológiának nevezzük azokat a tudományos, technikai vívmányokat, újításokat, találmányokat, melyek messze meghaladják saját korukat. A tudományos témákat mindenképpen igyekszem színes, érdekes, változatos formába hozni. Jó szórakozást!

Chopperek, avagy a technika művészete http://chopper.blog.hu
Chopperek? Igen! Amerikában hihetetlen népszerűek, egyszersmint a technika és a művészet találkozását, ötvözetét testesítik meg! Na és persze a Szabadság-Érzést amit évtizedek óta például a Harley Davidson neve fémjelez! Gyönyörűek, erősek, hangosak, művésziek..kell ennél több?! :)
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó