Startlap fórum:: digitgép vásárlás - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

digitgép vásárlás

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. november 04. - 18:18:02

Sziasztok!

Digitális fényképezőgépek vásárlásához ad tanácsot az alábbi dokumentum:

link

Főleg azoknak lehet hasznos, akik most ismerkednek a digitális fotózás alapfogalmaival!

Üdv.
0

Elküldve: 2009. augusztus 25. - 11:58:25

Hello!
Szeretnék a fotózással komolyabban is megismerkedni és később egy profi gépet venni, ha az alapok már megvannak. Most egy Kodak C613as gépünk van, és nem tudom, hogy ezzel lehet vagy érdemes-e elkezdeni?
Köszönöm a segítséget!
0

Elküldve: 2006. november 08. - 16:49:50

Sziasztok! Ma vettem át a foto.lap.hu oldal szerkesztését.
Kezdésnek bemutatkozom: László János vagyok fotografus, a többit látjátok a www.civertan.hu oldalon./ 40.000 légifotó és a belölük készült kártyák, könyvek./ Kedvenc idötöltésem a www.varlap.hu oldalon látható.
Köszi sziasztok.
0

Elküldve: 2006. október 19. - 13:29:13

Hat hónapos, magyar garanciás OLYMPUS E-1 digitális tükörreflexes fényképezőgép eladó Zuiko Digital 14-45 alapobjektívvel + 40-150 teleobjektívvel. Adok továbbá 2 db 1 GB memóriakártyát (Sandisk és Kingston), 1 db Lexar kártyaolvasót, 1 db Soligor hordtáskát, 1 db Hama állványt, polár és skylight szűrőt is. Alig használt, hibátlan szett, anyagi okok miatt eladó. Irányár: 280 ezer forint. Tel:06205646332, Zsolt
Érdeklődni: email, telefon
0

Elküldve: 2006. június 28. - 11:22:57

link
FotóApró - Ingyenes apróhirdető oldal csak fotós témákkal!
0

Elküldve: 2006. április 30. - 20:58:51

üdv!

Azért írok mert most akarok elkezdeni a fényképezéssel komolyabban foglalkozni, de nincs olyan ismeretségem aki tudna nekem segíteni.Én egy digitális fényképezőgépet gondoltam...olyan 50-70e FT-ért (nagyon max 80).SZámitógépes grafikákat akarok csinálni...CD borítókat tervezni,webgrafika...festést,rajzot,fényképet és szgépes graafikát egybehozni....DE a baj hogy nem tudom hogy milyen gépet és hogy hol kéne venni,mert nem értek hozzá .(még) :)

ha valaki tudna segiteni akkor annak nagyon örülnék!

e-mailom: adamcec2e@posta.net
msn: cruel_thrasher@hotmail.com
de az i jó ha ide ir valaki a fórumba

nagyon köszönöm előre is:)
0

Elküldve: 2005. május 13. - 17:23:28

Az USA-ból szertnék hozatni magamnak 1 Olympus C770es gépet, mivel jóval olcsóbb. ott más a hálózati feszültség(110V). Elég ha csak veszek 1 adaptert az akksitöltőhöz, ami hozzá jár? És szeretnék még venni hozzá tartalék akkukat vészhelyzetre. Jó bele az európai vagy azokat is Amcsiból rendeljem, mert az ittenivel nem megy?
Segítsen valaki kérem!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó