Startlap fórum:: HP szerviz - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

HP szerviz

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 27. - 13:45:00

Szia!

Szeretnék érdeklődni, hogy mi lett a sorsa annak a HP 735 ötösnek? Azért kérdem, mert sikerült hazavágnom egy ilyen gépet, és szeretném megjavítani, ehhez azonban szükségem lenne egy olyan gépre aminek más a hibája. Konkrétan a Főpanelre lenne szükségem. Kérlek értesíts, ha tudsz nekem segíteni.

Köszi

Attila
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 29. - 13:53:28

Tárgy: SOHA TÖBBET NEM VESZEK HP-t!

Egy éve és két hónapja vásároltam HP 735-ös gépet. Rengeteget fényképeztem, de sajnos a napokban a gép zoom kapcsolója elromlott. Sajnos már nem garanciális a gépem, de gondoltam, hogy zoom mikro kapcsoló cseréje nem fog „földhöz vágni”.
Tévedtem.
A HP vevőszolgálata udvariasan közölte velem, hogy a fényképezőgépek javítását a hiba típusától függetlenül egységesen csak cserével tudják megoldani. Vagyis a hibás gépem helyett 36 200 Ft + áfa áron kapok egy ugyanilyen új készüléket. Kedvezőbb megoldást nem tudtak részemre felajánlani.
Egy hasonló új 3,2 MP-es típus piaci ára 25 – 30 000 Forint (bruttó) vagyis a tizennégy hónapos hibás gépemet gyakorlatilag eldobhatom, hacsak nem akarom a piaci ár közel kétszereséért a HP-nél kicseréltetni.
Nem kételkedem abban, hogy fenti eljárás jogilag rendben van, de ügyfélközpontúnak sem merném nevezni.
A piaci körülményeket figyelembe véve ki merem jelenteni, hogy a HP 735 GYAKORLATILAG javíthatatlan, ami érdekes marketinget jelent a HP részéről!
Fentieket azért írtam le, hogy aki HP terméket szeretne vásárolni az tisztában lehessen a cég szerviz politikájával.

Sz. István

Budapest, 2005-04-29
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó