link
A munkatársam készítette az itt található fotókat!
link
Oldal 1 / 1
fotolap
Elküldve: 2008. június 23. - 22:06:41
Eladó egy Kodak Z650 digitális fényképezőgép 45.000Ft-ért minden tartozékával,amivel vettem. Egy éves, használt, de igényesen kímélt állapotban van, kivállóan működik.
A fényképezőről: link
A készülék megvásárolható készpénzért Szegeden és környékén, illetve Budapesten.
Érdeklődni: dedori@tvnetwork.hu e-mailcímen lehet.
Dóri
A fényképezőről: link
A készülék megvásárolható készpénzért Szegeden és környékén, illetve Budapesten.
Érdeklődni: dedori@tvnetwork.hu e-mailcímen lehet.
Dóri
Elküldve: 2006. november 08. - 16:43:32
Sziasztok! Ma vettem át a foto.lap.hu oldal szerkesztését.
Kezdésnek bemutatkozom: László János vagyok fotgrafus, a többit látjátok a www.civertan.hu oldalon. Kedvenc idötöltésem a www.varlap.hu oldalon látható.
Köszi sziasztok.
Kezdésnek bemutatkozom: László János vagyok fotgrafus, a többit látjátok a www.civertan.hu oldalon. Kedvenc idötöltésem a www.varlap.hu oldalon látható.
Köszi sziasztok.
Elküldve: 2006. november 08. - 16:41:14
Sziasztok! Ma vettem át a foto.lap.hu oldal szerkesztését.
Köszi sziasztok.
Köszi sziasztok.
Elküldve: 2006. április 13. - 22:31:04
Tök egyszerű. Minden lap.hu oldalon van egy linkajánló. Írd be az ajánlott linket, megjegyzést, stb. Néhány napon belül az adott lap.hu szerkesztője visszaír neked. Általában egy hánapos honlapokat tesznek fel. Ha csak néhány napja csináltad, akkor bizony várnod kell. És lehetőleg doméncímet írj. Amikor a szolgáltató doménje előtt van a te azonosítód, pl. azenblogom.freeblog.hu. De a szerkesztőtől is függ, hogy elfogadja a linkajánlódat. Úgyis értesít e-mailben.
Elküldve: 2006. március 16. - 22:37:52
Hello! Egy kezdő fotos weblap készítő vagyok. Érdeklődnék hogy lehet felkerülni a foto.lap.hu ra? Vagy olvassak utána jobban(nem láttam sehol)?
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó