Startlap fórum:: fotolap - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

fotolap

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. augusztus 01. - 20:35:03

link

A munkatársam készítette az itt található fotókat!

link
0

Elküldve: 2008. augusztus 01. - 09:38:52

«Vizek éve, 2008» fotopályázat. Az idei, a vizek éve. Ez alkalomból fotópályázatot hirdetetek. A nevezési kategóriákról, a pályázat részletiről, valamint a beérkezett pályaműveket megjelenítő honlapokról bővebb tájékoztatást itt találhattok:
link
0

#3 Felhasználó nem aktív   dedori 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 773
  • HelységSzeged

Elküldve: 2008. június 23. - 22:06:41

Eladó egy Kodak Z650 digitális fényképezőgép 45.000Ft-ért minden tartozékával,amivel vettem. Egy éves, használt, de igényesen kímélt állapotban van, kivállóan működik.

A fényképezőről: link

A készülék megvásárolható készpénzért Szegeden és környékén, illetve Budapesten.

Érdeklődni: dedori@tvnetwork.hu e-mailcímen lehet.

Dóri
0

Elküldve: 2006. november 08. - 16:43:32

Sziasztok! Ma vettem át a foto.lap.hu oldal szerkesztését.
Kezdésnek bemutatkozom: László János vagyok fotgrafus, a többit látjátok a www.civertan.hu oldalon. Kedvenc idötöltésem a www.varlap.hu oldalon látható.
Köszi sziasztok.
0

Elküldve: 2006. november 08. - 16:41:14

Sziasztok! Ma vettem át a foto.lap.hu oldal szerkesztését.
Kezdésnek bemutatkozom: László János vagyok fotgrafus, a többit látjátok a www.civertan.hu oldalon. Kedvenc idötöltésem a www.varlap.hu oldalon látható.
Köszi sziasztok.
0

Elküldve: 2006. április 13. - 22:31:04

Tök egyszerű. Minden lap.hu oldalon van egy linkajánló. Írd be az ajánlott linket, megjegyzést, stb. Néhány napon belül az adott lap.hu szerkesztője visszaír neked. Általában egy hánapos honlapokat tesznek fel. Ha csak néhány napja csináltad, akkor bizony várnod kell. És lehetőleg doméncímet írj. Amikor a szolgáltató doménje előtt van a te azonosítód, pl. azenblogom.freeblog.hu. De a szerkesztőtől is függ, hogy elfogadja a linkajánlódat. Úgyis értesít e-mailben.
0

Elküldve: 2006. március 16. - 22:37:52

Hello! Egy kezdő fotos weblap készítő vagyok. Érdeklődnék hogy lehet felkerülni a foto.lap.hu ra? Vagy olvassak utána jobban(nem láttam sehol)?
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó