Szia királys!
Úgy jártam mint Te.Közel 100 képet sikerült eltüntetnem sikeresen.Megpróbáltam Az Undelete Plus programot de nem telált helyreállítható fájlt.Neked sikerült?Ha igen hogyan?
SOS! vagy én is garázslakó leszek.
Oldal 1 / 1
Törölt képek helyreállítása
Elküldve: 2007. december 28. - 12:56:52
Dugd be a kártyát egy kártyaolvasóval rendelkező számítógépbe (az XP cserélhető lemezként felisneri a kártyát) és futtasd le az Internetről letölthető Undelete Plus programot. Én is így jártam, nekem sikerült.
Elküldve: 2007. november 09. - 10:47:29
Sziasztok!
Canon 520A típusú fényképezőm 256 megás sd kártyájáról letöröltem néhány fotót, amit előtte elmulasztottam menteni.
Próbáltam különböző internetről letölthető programokkal visszaállítani őket, de a windows xp-hez csatolt gépet nem ismerik fel mint meghajtót. Csak a C, D winchestereimet tudom betallózni velük.
Tudna valaki segíteni hogyan tudnám visszaállítani őket? Ha nem sikerül és a feleségem rájön az a legkevesebb hogy egy hétig a garázsban alszom :( please help!
Canon 520A típusú fényképezőm 256 megás sd kártyájáról letöröltem néhány fotót, amit előtte elmulasztottam menteni.
Próbáltam különböző internetről letölthető programokkal visszaállítani őket, de a windows xp-hez csatolt gépet nem ismerik fel mint meghajtót. Csak a C, D winchestereimet tudom betallózni velük.
Tudna valaki segíteni hogyan tudnám visszaállítani őket? Ha nem sikerül és a feleségem rájön az a legkevesebb hogy egy hétig a garázsban alszom :( please help!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó