Digitális Fotóelőhívó automata ELADÓ!
Érd.: 30/4452441 telszámon
Az előhívható képméret a legelterjedtebb 10x15 cm, illetve e méreten belüli egyéb formátumok, úgy mint igazolványkép, pénztárca méretű fotó, indexkép stb... CD írás lehetséges hozott CD lemezre
Az AUTOMATA azonnal elkészíti a megrendelt képeket. Az első kép 2 perc 12 másodperc alatt a további képek 12 másodperc alatt készülnek el.
50 db kép kb.15 perc alatt van kész, tehát azonnal elvihetőek.
Szinte az összes digitális adathordozóról készít képeket.
Automataként bármilyen forgalmas helyen elhelyezhető és az Ügyfél önkiszolgáló módon használhatja. Papír és érmeelfogadó modullal rendelkezik.
Oldal 1 / 1
segitsetek! legyszi!
Elküldve: 2008. augusztus 02. - 18:19:45
Kedves forumosok! Egy kedves kis kavehazban lattam egy nagyon jo fotot es azota keresem a kepet. Szoval, mi van a kepen? Fekete-feher, Munkasok pihennek a magasban, szerintem 50-60-as evekbeli oltozetben, egy nagy varos van alattuk (tuti, h vmelyik nagyvaros, pl. New York). Szoval, ezek a munkasok ulnek sorban egy genedan vagy min es nagyon nagyon szep ez a kep!
Ha tudtok nekem segiteni abban, h megtalaljam ezt a kepet, akkor legyszives segitsetek.
Koszonom
Ha tudtok nekem segiteni abban, h megtalaljam ezt a kepet, akkor legyszives segitsetek.
Koszonom
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó