Startlap fórum:: Keresek egy könyvet! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Keresek egy könyvet!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. április 14. - 19:01:21

Régi könyveket keresek:
Hogyan éljük túl a családot?
Csak semmi szex kérem, angolok vagyunk!
A Titanic csillaghajója
PTSZ94@gmail.com
Előre is kösz!
0

Elküldve: 2009. január 21. - 22:20:12

A Kreatív színházi stúdió (minimum) 14. életévüket betöltött tagokat keres egy zenés táncos darabhoz. (De fiatalabbak is jelentkezhetnek, hiszen a színpadon mindenki ugyanolyan fontos!) link
0

Elküldve: 2008. november 22. - 21:41:56

Sziasztok! Édesanyámnak karácsonyra szeretnék megvásárolni egy könyvet, ami még az Ő gyermekkorából való.( 1951-ben született ) A könyvet a nagynénje kidobta és csak egy rövid meserészletre emlékezett belőle Édesanyám. Ezt a részlete gyerekként sokat mesélte nekem és én is imádtam. Így hangzik: "Zimankós, téli este volt. Az égen nem sütött a hold. Fehér ruhába öltözött a föld, s a tiszta hó ragyogva tündökölt. A néma utcán nem járt senki sem, az egész város aludt csendesen. Sehol sem cincogtak az egerek, aludt az ágyban nyolc kisgyerek. E nyolc kisgyermek szemére leszállt az álom jó tündére. Álmukat titkon kileste, ha majd jő a karácsony este, amit kíván megkapja mindenki, a jó öreg Mikulás bácsi hozza el nekik." Aki felismerné e sorokat és tudja a folytatást, vagy meg van neki ez a bizonyos könyv, kérem jelezze a : hugi01@vipmail.hu e-mail címre, ha lehet még karácsony előtt. Nagyon köszönöm a segítséget! Üdv!
0

Elküldve: 2005. szeptember 26. - 20:02:37

Sziasztok! Anyukámnak keresem egy gyerekkori könyvét, elég kevés infot tudok róla.. :((( A könyv eltűnt,a Nagymamám rég meghalt és nem tudjuk a címét.
Röviden a történet arról szól, hogy van egy kisgyerek, akinek meghalnak a szülei és egy távoli rokon veszi őt magához. Egy "jelenet" a könyvből, a kisgyerek kutyája rohan a lovaskocsi után, amelyikben a gyereket viszik a rokonok. Állítólag szívszaggató a jelenet, tehát elég emlékezetes lehet annak, aki olvasta.
Tudom, nagyon kevés a paraméter de ha bárkinek bármilyen ötlete van, kérlek, segítsetek!
Köszönöm, Patti
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó