Startlap fórum:: Hova menjünk a hétvégén? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Hova menjünk a hétvégén?

#1 Felhasználó nem aktív   Vitye 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2012. április 17. - 12:46:49

Sziasztok!
Én múlt héten voltam Az Emberi Test kiállításon és nagyon tetszett! Vannak sokkoló testrészek is a kiállításon, de nagyon tanulságos, úgyhogy szerintem minden korosztály okulhat belőle! És a biológiát is könnyebben tanulja majd a gyermek és nagyobb élvezettel:)
0

#2 Felhasználó nem aktív   Nagyancsi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2012. április 17. - 11:27:13

szia Gigabo! én is épp vmi jó kis programon gondolkodom, mindig ki kell találni vmi újat, hogy tágítsam a kis világképét:) de hát nem egyszerű..
az én kislányom most kezdte el a sulit, és arra gondoltam hogy elvinném az emberi test kiállításra. de nem tudom nem túl fiatal-e hozzá, mert mégiscsak emberi testekről beszélünk, na...szval biztos sokat tanulna belőle, meg talán később jobban kedvelné a biológiát is. vagy megrémülne? nemtom, ti mit gondoltok?
0

#3 Felhasználó nem aktív   Geri55 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2012. március 22. - 15:10:55

Május 17-20. között a Cirque du Soleil az Alegríával lép fel Magyarországon, kitűnő program nem csak a gyerekenek de az egész családnak is :)
További infok az előadásról és a jegyekről
0

#4 Felhasználó nem aktív   WeiserD 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. november 24. - 11:00:55

Szia Gigabo!

Ha nem is anyuka vagyok,de sorstárs igen :)
Nekem is fiam van,8 éves,múlt héten vittem el a minicitybe.Nagyon élvezte,azóta is az élményeit meséli mindenkinek. Azért ajánlom mert hasznos dolgokat ismer meg miközben játszik.Lehet autószerelő,rendőr, vagy tv bemondó,de el is mehet bevásárolni ha éppen ahhoz van kedve.Mindenképpen érdemes ellátogatni oda. A honlapon minden információt és képeket is találsz.
Jó időtöltést kívánok!
0

#5 Felhasználó nem aktív   Gigabo 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. november 22. - 15:47:38

Anyukák segítsetek! A nejem elutazik, nekem kell programot kitalálnom, csinálni a gyerekkel!
Mivel a feleségem szokta ezeket kitalálni, így most tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Mit javasoltok? Vevő vagyok minden ötletre! (Ja, 6 éves fiam van)
0

#6 Felhasználó nem aktív   nora 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011. augusztus 17. - 21:15:52

Szeretettel várunk mindenkit Pécsett az új hangversenyterem első operett gálájára!
A Kodály Központban augusztus 27-én 19 órakor Peller Károly lemezbemutató koncertje lesz együtt Oszvald Marikával, Kalocsai Zsuzsával, Fischl Mónikával és Kékkovács Marával. Közreműködik az Operettszínház tánckara és a Pannon Filharmonikusok Szimfonietta zenekara, vezényel Silló István. Koncert után dedikálás!
Ha elsőként szeretnétek Károly új lemezének dalait hallani, ha még nem jártatok Pécs csodálatos új hangversenytermében, gyertek el!
Info: link, jegyinfo: 72/500-300, jegymester.hu, a helyszín: link
0

#7 Felhasználó nem aktív   Judyka76 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2011. április 30. - 08:48:23

Sziasztok!
Találtam egy nagyon hasznos oldalt, ha kirándulóhelyet, gyerekprogramokat, koncertidőpontokat, fa gyerekjátékokat keresel -szeretném megosztani, mert úgy örülök, hogy rátaláltam - elevengyerekek.hu az oldal címe, és még nyertem is egy játszóházi belépőt a nyereményjátékukban :)
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. december 06. - 15:25:59

Mi most hétvégénvoltunk a Szépművészetibe, báboztunk, ki kellett történeteket találni aztán eljátszani. Nagyonmegmozgatta a kicsik fantáziáját. Egyébként most hétvégén is lesz, montázsokat fogunk készíteni:)
0

Elküldve: 2010. december 05. - 09:59:50

Sziasztok! Olyan kulturális programot keresnék 8 éves kislányomnak, ami leköti, jól érzi magát, vannak gyerekek, akikkel játszhat... Valaki tud ajánlani valamit?
0

Elküldve: 2010. november 24. - 15:03:31

Persze, ez mindenkire évényes. 5óra ingyen parkolás :)
0

Elküldve: 2010. november 16. - 11:53:05

Ez mindenkire érvényes, szóval ha csak leteszem az autót és nem megyek moziba, akkor sem kell fizetnem?
0

Elküldve: 2010. november 05. - 11:22:27

december 31-ig az első 5 óra ingyenes!
0

Elküldve: 2010. november 04. - 16:58:35

A corvin alatt nyílt egy parkoló, azt hiszem az első 3 vagy 5 óra ingyenes. Ebben nem vagyok biztos. :)
0

Elküldve: 2010. november 04. - 13:05:47

Szió! Én is elvinném unokatesómat erre az x-boxozásra. parkolásról tudsz valamit, hogy hol érdemes corvin környékén megállni?
0

Elküldve: 2010. november 03. - 12:12:13

hát azért én inkább maradnék az xboxozásnál,( főleg ha mozivásznon lehet játszani vele:D ) de amugy ez a cirque du soleil sem hangzik rosszul.. :)
0

Elküldve: 2010. október 28. - 11:55:03

a cirkusz is lehet fiús program :P sőőőőt!!!! általában a fiúkat jobban lenyűgözi az ilyesmi, mint a lányokat :P
0

Elküldve: 2010. október 28. - 10:26:28

cirkuszos ajánló után egy kis fiús program: xbox mozivásznon a corvinban!!
0

Elküldve: 2010. október 21. - 11:05:05

A sportarénénak van parkolója, és azt olvastam, hogy a parkolási díj 1000 ft/alkalom (előadások alatt).
Remélem belefér majd anyagilag a dolog!
0

Elküldve: 2010. október 20. - 10:55:27

Köszi az infót! megnéztem én is pár videót, elég jónak tűnik a dolog. persze még azért meglátjuk,hogy alakul a hónap, hogy egyáltalán beleférne-e anyagilag! egyebként azt tudjátok, hogy Arénánál parkolás hogy működik?
0

Elküldve: 2010. október 19. - 15:09:47

hmmm ez a kis leírás után még izgalmatosabbnak hangzik ez a cirkuszi móka :)
zsolti21: én azt olvastam a neten, hogy ezt a saltimbanco előadásukat direkt a nagy arénák technikai lehetőségeit kihasználva alkották meg, úgyh elvileg akkor nem fognak elveszni a térben :D
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó