Tapasztalatok, élmények - aupair voltam / leszek
Elküldve: 2012. április 05. - 14:28:03
Én a Babaklub.com-mal voltam kint Németorzságban, 1,5 év után jöttem haza, most Angliába szeretnék menni, de nem választanék másik irodát.
A német család 2 héten belül megvolt, a papírok leadása után. De hallottam olyan lányról aki kint volt és már a második család zavarta el, mert nem volt hajlandó elmosogatni maga után. Ha megfelelő a nyelvtudásod, jók a referenciáid, esetleg még végzettséged is van, akkor már csak alkalmazkodni kell tudni a családhoz. Lehet erre is születni kell, de én nagyon jól éreztem magam és könnyen megszereztem a német felsőfokút. Most angolra gyúrok. Kint találkoztam egy magyar lánnyal, Ő már a 3. nyelvnél tart, ha összejön még spanyolt szívesen megtanulnám. Üdv. Barbi
Elküldve: 2010. december 31. - 18:47:13
Készül valaki aupair-nek Angliába februárban, márciusban? Én akkor tervezek menni és brick ügynökségre gondoltam. Ha valaki szintén menne, akkor vegyük fel a kapcsolatot, mert jobb lenne nem egyedül.
katalinregina@gmail.com
Elküldve: 2010. szeptember 05. - 17:40:19
Ha au pair szeretnél lenni Angliában, INGYENES és MEGBÍZHATÓ KÖZVETÍTŐT szeretnél akik LEINFORMÁLJÁK A CSALÁDOKAT akkor látogasd meg a link -t!
Érkezésedkor a továbbiak várnak:
- minimum £70-100 heti zsebpénz
- 24 órás telefonos ügyelet
- ajándék angol feltöltős SIM kártya (kedvező külföldi percdíjakkal)
- ingyenes hozzáférés az Au Pair Friends weblaphoz
- iroda által szervezett kirándulások
- és még sok más...
Olvasd el az au pairek tapasztalatait, látogasd meg a Facebook oldalt!
link
NEM CSAK A MEGHIRDETETT CSALÁDOK VANNAK!!
link
Elküldve: 2010. augusztus 27. - 15:36:58
Még csak most csatlakoztam ehhez a fórumhoz, de látom már elég régen feltetted a kérdést, nem láttam még választ, azért gondoltam h visszaírok. Szóval nekem egy közeli ismerősöm a Brick-en keresztül volt kint, és abszolút pozitív tapasztalatai voltak :) Remélem még nem későn írtam ezt a kis infót. :)
Sok szerencsét!
Üdv: Anikó
Elküldve: 2010. augusztus 24. - 18:18:03
Elküldve: 2010. augusztus 24. - 18:02:50
Barcelonában, vagy környékén van esetleg olyan aupair, aki szívesen eltöltené a szabadidejét?? :) Ha van kedved, írj!
Elküldve: 2010. július 20. - 14:36:47
Augusztus közepétől Walesben Swansea közelében fogok Aupairkedni,ha valaki arrafelé van és van kedve írjon!
E-mail: kr-eni@freemail.hu
Elküldve: 2010. július 16. - 10:48:45
Valaki megy a Brick Au-pair ügynökséggel ősszel (szeptember környékén) Angliába? Tud valaki valamit róluk? Elég megbízhatónak tűnik, de hát sosem lehet tudni...
Köszi
Kátya
Elküldve: 2010. július 10. - 13:21:56
E-mail: kata0412@freemail.hu
Elküldve: 2010. június 13. - 12:05:06
Én szeptembertől fogok au pairkedni Párizshoz nagyon közel. Szeretnék ismerkedni a környéken lakó sorstársakkal!:)
Ha van kedvetek írjatok!
hege-baby@freemail.hu
Elküldve: 2010. május 30. - 09:38:34
Nem találtam megfelelő fórumot de remélem itt is tud valaki segíteni!
Tud valaki olyan magyar ügynökséget ajánlani aki USÁ-ba közvetít munkát (minden félét) és megbízható! Esetleg rajtuk keresztül ment ki vagy az ismerőse !?
köszönöm előre is a segítséget!
Ide írhatsz: bagoly19@freemail.hu
Elküldve: 2010. április 16. - 02:03:33
Utódomat keresem München mellé, nagyon rendes korrekt családhoz. (7 éves ikerpár, akik nagyon jól neveltek, az anyuka tanítónő, szóval nyelvtanulás szempontjából elég jó.) Ha érdekel írj, Emese (pappmesi@gmail.com)
Elküldve: 2010. április 04. - 14:39:08
a csaladok maguk jelenkeztek nalam---ez realis?
koszonom
Elküldve: 2010. április 02. - 22:39:42
Segítségre lenne szükségem, mert Au-Pairként szeretnék dolgozni külföldön, de nem tudom, hogy melyik irodában bízhatok. Találtam egy egész jó ajánlatot a BABAKLUB.COM-nál, de nem tudom, hogy mennyire bízhatok meg bennük. Van valaki esetleg aki rajtuk keresztül ment ki? Vagy bármilyen vélemény?? Pozitív és negatív véleményeket is várok. Ha nem akarod itt felvállalni a véleményed kérlek akkor is segíts, és írd meg nekem a privi címemre: rizen@citromail.hu
Mindenki segítségét előre is köszönöm! :)
Elküldve: 2010. március 25. - 17:05:51
Elküldve: 2010. március 13. - 16:17:27
Nagyon-nagyon fontos lenne beszélnem olyan emberrel,aki az Au Pair Hungary Kft.-n keresztül volt kint külföldön dolgozni. Elsősorba olyanok érdekelnek,aki Olaszországban voltak kint,de ha úgy általában a cég korrektségéről,ilyesmiről írnátok,azt is nagyon megköszönném! ;)
Elküldve: 2010. január 14. - 09:42:33
danra@freemail.hu
Elküldve: 2010. január 08. - 15:23:49
Szeretettel meghívok minden kedves au-pair lányt az Egyesült Királyság bármely pontjáról az általam szervezett, márciusban tartandó londoni au-pair találkozóra. Február közepéig várom a jelentkezéseiteket az itt megadott email címre vagy a következő blogon található bármely elérhetőségre link Bővebb tájékoztatót email formájában elküldök minden résztvevőnek.
Melinda :)
Elküldve: 2009. december 05. - 15:33:38
én jövő szeptembertől szeretnék au pair lenni angliában esetleg irországban. tudtok ajánlani jó ügynökségeket? esetleg van valaki aki csatlakozna hozzám szivesen? :))
irjatok nyugodtan. nagyon mehetnékem van de előtte még be kell fejeznem a főiskolát :)

Súgó