Pearl Nails workshop és díszítőtanfolyam július 10.-én Vác.
Ha kérdésed van, érdeklődhetsz / regisztrálhatsz: kormosfutar@gmail.com .
9-11-ig
1. Majsa Ágnes műköröm szakoktató, körömépítés a Pearl Nails-el, a Pearl alapanyagok használata a mindennapos gyakorlatban, saját tapasztalatok átadása első kézből.
2. Molnár Hajnalka porcelánfestő, hajócsipke elkészítése különböző technikákkal (ecset, toll)
-Nyitott tégelyek, próba lehetőség mindenkinek!
-Vásárlási lehetőség a Pearl Nails termékekből 11-12-ig, + rendkívüli akció + ajándék.
-Ha kérdésed van, érdeklődhetsz / regisztrálhatsz: kormosfutar@gmail.com.
12-16-ig
- Pearl Nails Díszítő tanfolyam Vácon (5000ft) 2in1, 2 oktató 1 helyen:
Majsa Ágnes és Molnár Hajnalka műköröm díszítési minták 2 profitól (3d-s zselés díszítések, akril minták, csipkedíszítések).
Ha kérdésed van, érdeklődhetsz / regisztrálhatsz: kormosfutar@gmail.com / 30/5363590-n
-Vásárlási lehetőség a Pearl Nails termékeiből+AKCIÓ + ajándék (www.korombolt.hu )
15.3-16-ig
Tombola sorsolás: a résztvevők közül, 2 szerencsés műköröm díszítést kap ajándékba oktatóinktól ( feltétel, előkészített műköröm! ).
A helyszínen már megveheted a Körömzápor magazint is!
Üdvözlettel a Szervező ( www.kormosfutar.hu ).
Oldal 1 / 1
Programajánló
Elküldve: 2010. június 17. - 18:52:07
Akár anyukáknak akár nőknek egy kis tippet szeretnék adni: ha férjetek nagyon elfoglalt a vb miatt, vagy bármi más ami leköti épp és van szabad időtök akkor csak ajánlani tudom, hogy nevezzetek be egy jó kis fotózásra.
Nemrég jártam egy fotós csajnál, Köő Adriennél és nagyon élveztem, újra elégedett nőt faragott belőlem, miután láttam hogy a képeken milyen jól nézek ki:) Gondolhatjátok hogy vidult a fejem amikor a képen nyoma sem volt a kisebb nagyobb zsírpárnácskáknak, és még párom hogy örült. Főleg ha valaki bevállalósabb akár félaktot is lehet kérni. Ha meg inkább kisebb nagyobb gyermekkel fotózkodnátok, vagy az egyszeri pillanat a terhesség megörökítését szeretnétek ízlésesen az is nagyon jó.
Bocsi a lelkesedésért de nekem nagyon tetszett, itt a link: link
Krisz
Nemrég jártam egy fotós csajnál, Köő Adriennél és nagyon élveztem, újra elégedett nőt faragott belőlem, miután láttam hogy a képeken milyen jól nézek ki:) Gondolhatjátok hogy vidult a fejem amikor a képen nyoma sem volt a kisebb nagyobb zsírpárnácskáknak, és még párom hogy örült. Főleg ha valaki bevállalósabb akár félaktot is lehet kérni. Ha meg inkább kisebb nagyobb gyermekkel fotózkodnátok, vagy az egyszeri pillanat a terhesség megörökítését szeretnétek ízlésesen az is nagyon jó.
Bocsi a lelkesedésért de nekem nagyon tetszett, itt a link: link
Krisz
Elküldve: 2006. február 17. - 11:15:37
Weblap készítő tanfolyam, folyamatos munka lehetőséggel !
Cégünk, weblapok készítésével, Online marketingel, és oktatással foglalkozik.
Weblapkészítő tanfolyamunkon kiemelten végzett tanulóinknak, folyamatos munka lehetőséget tudunk biztosítani.Weblap Készítő Start: Vizuál szerkesztő, FTP, Domain reg., Pixel grafikus programok, képvágás, kép konvertálás, mozgókép szerkesztés, táblázatok, HTML alapismeretek, Linkek, Űrlapok, Komlex website tervezés, szerkesztés.
2006.02.21-ig 18% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam díjából
Bővebb info a: link
E-mail: info@web-excel-word-tanfolyam.hu
Tel:06/1- 266-84-71 Mob:06/70-37-20-138
Cégünk, weblapok készítésével, Online marketingel, és oktatással foglalkozik.
Weblapkészítő tanfolyamunkon kiemelten végzett tanulóinknak, folyamatos munka lehetőséget tudunk biztosítani.Weblap Készítő Start: Vizuál szerkesztő, FTP, Domain reg., Pixel grafikus programok, képvágás, kép konvertálás, mozgókép szerkesztés, táblázatok, HTML alapismeretek, Linkek, Űrlapok, Komlex website tervezés, szerkesztés.
2006.02.21-ig 18% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam díjából
Bővebb info a: link
E-mail: info@web-excel-word-tanfolyam.hu
Tel:06/1- 266-84-71 Mob:06/70-37-20-138
Elküldve: 2006. január 10. - 02:47:39
egyiket sem, menjük táncolni,az mozgat ki mindent a legjobban,én legalábbis ezt imádom,csak már nem tudok hova mert, mindenki azt hiszi, pasit akarok fogni,pedig csak egy jót akarok táncolni,valakivel.
Elküldve: 2006. január 08. - 10:08:45
Hová menjünk hétvégén kirándulni? Mit játszanak a mozik? Vagy egy jó színdarabot nézzünk meg?
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó