Akár anyukáknak akár nőknek egy kis tippet szeretnék adni: ha férjetek nagyon elfoglalt a vb miatt, vagy bármi más ami leköti épp és van szabad időtök akkor csak ajánlani tudom, hogy nevezzetek be egy jó kis fotózásra.
Nemrég jártam egy fotós csajnál, Köő Adriennél és nagyon élveztem, újra elégedett nőt faragott belőlem, miután láttam hogy a képeken milyen jól nézek ki:) Gondolhatjátok hogy vidult a fejem amikor a képen nyoma sem volt a kisebb nagyobb zsírpárnácskáknak, és még párom hogy örült. Főleg ha valaki bevállalósabb akár félaktot is lehet kérni. Ha meg inkább kisebb nagyobb gyermekkel fotózkodnátok, vagy az egyszeri pillanat a terhesség megörökítését szeretnétek ízlésesen az is nagyon jó.
Bocsi a lelkesedésért de nekem nagyon tetszett, itt a link: link
Krisz
Oldal 1 / 1
Háziasszonyoknak
Elküldve: 2008. április 12. - 18:21:59
Szépségszalonunk ötödik éve várja egyedülálló környezetben, képzett szakemberekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal kedves régi és új Vendégeit! Célunk, hogy vendégeink megtalálják testi és lelki jólétüket, és mindez alatt még szebbé varázsoljuk őket! A szépségszolgáltatások szokásos skálájával kényeztetjük Vendégeinket, és folyamatosan keressük az új szolgáltatási területeket, utakat, hogy Vendégeink elégedetten tázozzanak tőlünk.
Szépségvarázs
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4.
Szépségvarázs
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó