Startlap fórum:: képzés, tanfolyam - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

képzés, tanfolyam

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. július 18. - 14:47:46

Én csak hobby szinten űzöm.15 éve volt a tanfolyam a Gödöllői egyetem szervezésében.A szóbeli kérdések egyszerűek voltak a tanfolyam anyagából.Akit egy kicsit érdekelnek a virágok az első hallásra megjegyzi.Gyakorlati vizsga 3 témakörben zajlott.Kellett készíteni egy élővirág alkotást,egy szárazkötészetit,s egy szabadon választottat.Ezek egyben a tanfolyam résztvevői közötti verseny is volt.
0

Elküldve: 2005. július 06. - 07:47:30

Sziasztok!
Virágkötő tanfolyamra szeretnék jelentkezni, lehetőleg Budapesten. Szinvonalas helyre mennék igazán.Ha valaki tud ilyet kérem írjon: horvath_zsu@freemail.hu.
Köszönöm
0

Elküldve: 2005. július 01. - 19:57:16

Virágkötő tanfolyamot keresek Budapesten,olyat ahol magas szinvonalú az oktatás,továbbképzés is érdekel ahol
nagyon sok ötletes kreativ dolgot tanulhatunk.
0

Elküldve: 2005. június 11. - 13:32:48

Sziasztok! Virágkötő tanfolyamot keresek Budapesten, esetleg Budakeszin vagy Budaörsön. Aki tud segíteni, kérem, írjon a bogolykati@galamb.net címre. Nagyon köszönöm!
0

Elküldve: 2005. április 17. - 15:27:28

Sziasztok! szerintetek érdemes elvégezni virágkötő tanfolyást? El lehet helyezkedni? És a nagyobb virágkötészetek is keveset fizetnek? Mert ötszáz forintot a mcdönci is fizet bár oda nem mennék. És akik elvégeztek tanfolyamot azoktól kérdem a vizsgák milyen nehezek voltak?
Üdv
0

Elküldve: 2005. március 23. - 16:24:08

Sziasztok! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében induló virágkötő tanfolyamot keresek, de még Debrecen is belefér... Ha hallotok ilyet, írjatok nekem legyetek Kedvesek! Köszönöm!
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó