hol vagytok virágosok??
Elküldve: 2010. szeptember 09. - 13:43:40
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU
Regisztráció: link
Bövebb infok:
link
Sprint Wealth - A "pénzgyár"
Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)
A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre
Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link
PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !
Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
Elküldve: 2010. szeptember 03. - 13:53:46
Móni vagyok!Látom Te se nagyon találsz munkát:)Még én is próbálkozok!Sok sikert!
Elküldve: 2010. augusztus 17. - 19:18:20
22 éves, vidám, csapatban jól dolgozó, rugalmas, munkáját komolyan végző, virágkötő-berendező és kereskedő végzettséggel keres állást. Két éves képzésben végeztem el a szakmát. Ebben az időszakban többször is részt vettem versenyeken,(Szlovákiában, Szombathelyen...) Olaszországban 5 hetes virágkötészeti gyakorlaton vettem részt. Elsősorban Budapesten, de pest megyében is keresek munkát.
E-mail.:lizcsillag@vipmail.hu
Tel.:0620/298-18-49
Elküldve: 2010. június 24. - 15:50:01
Augusztustol viraguzletet nyitunk.Keresek egy vegzetseggel rendelkezo tapasztalt vagy tapasztalatlan viragkotot, aki rugalmas kreativ , lelkes es mosolygos:)
Elküldve: 2010. május 03. - 13:31:40
23 éves, munkájára és munkakörnyezetére igényes virágkötő-berendező vagyok, múlt nyáron végeztem el a két éves okj tanfolyamot. Szigetszentmiklóson és környékén (Szigethalom, Soroksár, Budafok, Csepel stb) keresek a szakmában állandó, vagy alkalmi munkát. Elérhetőség: 06-20-206-19-45, kicsizuzu@index.hu
Elküldve: 2009. november 14. - 16:40:11
Virágboltba állást keresnék Győr,ill. Győr környékén.Megbizható,fiatal,kreativ,lelkes,talpraesett..volnék,másfél éves gyakorlattal rendelkezem.
r.betty88@freemail.hu
Elküldve: 2009. november 08. - 17:32:27
Beugró állást keresek.Első sorban rendezvények és esküvők virág dekoráció készítésében,19 éves gyakorlatom van.Jogosítvánnyal rendelkezem.Kreatív és igényes munkát adok ki kezem közül.
Üdvözlettel:Ibolya
nagytothibi@gmail.com
Elküldve: 2009. október 30. - 19:01:22
ttp://httpeskuvo.blog.hu
Elküldve: 2009. október 29. - 11:53:43
Szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy állásportált, ahol mindenki talál a neki megfelelő munkát.Én itt találtam magamnak egy nagyon jó munkát, és még külföldre is közvetítenek ki embereket, abszolút megbízható a cég én nem csalódtam bennük,nagyon segítőkészek .
Sok szerencsét mindenkinek. link
Elküldve: 2009. október 26. - 18:08:49
Még sosem írtam erre a fórumra, nem is ismerek senkit de olvasom a beszélgetéseiteket és látom hogy nagyon otthon vagytok a virág bizniszben ezért gondoltam, hogy megkérdezem a véleményeteket!
A történet ott kezdődik, hogy egy városi temető mellett forgalmas helyen van egy 50nm-es üzlet helységem. Szeretném ezt valahogyan hasznosítani és a temető közelsége miatt arra gondoltam, hogy egy virágbolt nem lenne rossz ötlet! Mivel nem vagyok virágkötő ezért úgy tervezem a felállást, hogy egy állandó alkalmazottal (akit nagyon megfizetnék) és pár beugróssal (a nehezebb napokra) indítanék! Természetesen én is ott lennék az üzletben és intéznék minden olyan dolgot ami nem a virágkötőm feladata(neki szinte csak a csokrokkal és koszorúkkal kellene foglalkozni) és az sem árt ha felügyelem a dolgokat! Mivel családi házas övezetről van szó szeretném később bővíteni az üzletet, hogy ne csak csokrokat, koszorúkat stb-t lehessen vásárolni nálam hanem mindent ami egy kert rendben tartásához és szépítéséhez kellhet (ásó, kapa, fűnyíró, tuja stb)! Pozitív, hogy nem kell horrorisztikus bérleti díjakat fizetnem, továbbá fiatal vagyok (23férfi:) ), tele energiával és ötletekkel! :)
Hát el is érkeztünk a kérdésekhez (vagyis a töredékéhez): Ti mint tapasztalt, nagy bölcsességgel :) rendelkező, évek óta virággal foglalkozó szakemberek :) láttok ebben a dologban fantáziát vagy felejtsem el az egészet és fektessem másba az energiát? Mennyit keres egy jól megfizetett virágkötő? Ha én nem szeretnék csokrokat kötni akkor is végezzek el egy tanfolyamot vagy elég ha az alkalmazott (aki legalább 10-15éves tapasztalattal fog rendelkezni) szabad órákban korepetál??
Szívesen fogadok minden tanácsot, véleményt (negatívot is) és nagyon meg is köszönöm!
Huh, majdnem elfelejtettem a piszkos anyagiakat! Mennyiből lehet elindítani egy ilyen projektet? Én 2-2,5m-ra gondoltam a berendezésre és az árukészletre! Elég?
Ha nem elég akkor mennyi? Mennyibe kerül egy átlagos árukészlet?
Jah és bocsánat a laikus kérdésekért de senki nem születik virágboltosnak... Remélem felkaroljátok az új generációt.
:)
Elküldve: 2009. szeptember 26. - 20:56:02
Ide egy éve nem írt senki. Pedig mikor, ha most nincsenek jó témák a válság kellős közepén.
Elküldve: 2008. június 02. - 14:51:49
Egy pici segítségre lenne szükségem: virág dekoratör céget keresek Csopak környékén, akik virágból ki tudnának rakni egy céglogót az egyik rendezvényünkre.
Köszönöm!
Elküldve: 2008. április 05. - 00:56:40
Már végzett, lelkes, ambíciózus fiatal virágkötőt (esetleg kivételesen tehetséges diákot) keresünk. Szép hajakkal, érdekes frizurákkal foglalkozó hobbi-honlapunk részére kellene speciális haj-virág kompozíciókat alkotni, negyedévenként egyet-kettőt. Honoráriumot nem áll módunkban fizetni, de honlapunk mintegy havi 12000 látogatója révén nagy nyilvánosságot tudunk biztosítani, az ötleteink és az elkészítendő alkotások pedig akár szakmai körökben is használhatók lesznek referenciaként. A jelentkezéseket a haircut@haircut.hu címre várjuk.
Elküldve: 2008. április 01. - 11:42:15
Fiatal pesti virágkötő vagyok, jó ízléssel és szakértelemmel. Állást keresek. Hobbim a szobanövények gondozása. Profi virágboltban dolgoznék. Robi
Elküldve: 2008. március 31. - 11:56:31
Kérdezném jön valaki a virágkötészeti bemutatóra 04.01.
kedden a Sum nagykereskedésbe.Volt már valaki ilyen bemutatón milyen szokot lenni én vidékről mennék érdemes 200km autózni?
Üdvözlettel:tikitaki
Elküldve: 2008. március 12. - 15:58:05
Az álláshirdetéses témakörben biztosan találsz valakit,aki megfelelő volna számodra!Örömmel látom,hogy kezdőt is alkalmaznál!Kicsit fel van amúgy is fújva az a dolog,hogy kezdőkkel nem lehet boldogulni!Dehogy nem!Sokkal több bennük a lelkesedés és ha ügyes,kreatív is(mért ne lenne,hiszen virágot kötni nem nagy kunszt,azt meg midjárt látod ízléses-e amit csinál),akkor nincs probléma!Ráadásul kisebb az esélye annak,hogy átver!Én kezdőként rögtön vállalkoztam és láss csodát,a magam kárán néha,de rájöttem az okosságokra!Hajrááááááááááá!
Elküldve: 2008. március 08. - 12:42:08
Örömmel értesítem Önöket, hogy cégünk megkezdte a Verdissimo cég tartósított
növényeinek kiskereskedelmi értékesítését Magyarországon.
Mik is azok a tartósított növények?
A tartósított növények, élő, zöld növényekből egy terrmészetes, egyedi és
környezetkimélő eljárás során nyert termékek. Amelyek lehetnek pálmák, tuják,
kisebb méretű fák, rózsák, orchideák, és a virágkötészetben használt zöldek.
A tartósítási eljárás során a növény saját nedvességtartalmát helyettesítik egy
glicerin alapu vegyülettel, amely lehetővé teszi, hogy a növény megőrizze
természetességét, ruganyosságát és puha tapintását. A termék élő, illetve frissen
vágott növény látszatát kelti, amit éveken át meg is tart.
Hogyan használhatjuk fel a Verdissimo cég termékeit?
A Verdissimo cég termékei és a belőlük készített kompoziciók ideálisak lehetnek
bármely belső tér - akár természetes fényforrás nélküli is - díszitésére, (hotelek,
éttermek, irodák, bankok, korházak, lakások, kirakatok, kiállítások, esküvők..)
Díszcsomagolásu rózsáink, és kisebb előregyártott kompozióink szép és „örökéletű”
ajándékok lehetnek bármely alkalomra ( Karácsony, Anyák Napja, Valentin Nap,
Születésnap, Névnap, Évfordulók...)
Többet szeretne megtudni a termékekről és a vásárlás feltételeiről?
Kérjük látogasson el a ceg honlapjára: www.verdissimo.com, vagy kérjen
információt Belovárecz Gabriellatól, e-mailben: belovarecz@tin.it.
Üdvözlettel:
Belovárecz Gabriella
Üzletvezető
Belcat Bt.
Asz: 22316884-1-02
7691 Pécs, Parcsin u. 33

Súgó