Startlap fórum:: hol vagytok virágosok?? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

hol vagytok virágosok??

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 28. - 13:31:59

Sziasztok!
Én hobbi szinten kötök virágokat magamnak meg a családnak de most megkértek, hogy csináljak egy élő virág girlandot. Kb.1.5 méteres lesz. Adnátok tanácsot, hogy hogyan csináljam meg úgy, hogy a közepe felé vastagodjon? Csináljak egy hosszút uténa két rövidebbet maj a végén két még rövidebbet és ezt fogassam össze? Szerintetek? Remélem szépen sikerül. Várom a tanácsaitokat.
0

Elküldve: 2007. szeptember 27. - 18:31:10

Sziasztok csajok !
Örülök hogy írtatok,több vidéki hozzászólót is várok ! Én ahogy már írtam vidéki vagyok kom-egom megyében vagyok alkotó. Azért vidéken egy jól menő virágbolt saját maga készít koszorút,több árkategóriában a törzsvevőréteg elvárja.Meg igazábol preztizs is ki milyen igényeset csinál,beszélnek róla stb. Igen ám de vannak olyan kókánymesterek is hogy az vmi iszonyat. Mindenki pénzt akar belőle a szinvonal meg a béka segge alatt van ( piac,multik stb.. )Pedig ennek is van egy kulturája,mert azért vannak negyon igényes emberek is ( jelzem nem csak pénz kérdése )Mi nem csak koszorúkat csinálunk hanem tűzött tálakat is,igaz nem olcsó de gyönyörű. Várom a további hozzászólásokat !!!!
0

Elküldve: 2007. szeptember 26. - 16:37:39

Benne van az is, de ez egy lassú folyamat.Meg ahhoz kéne jó pár céges ismeretség. De majd csak lesz valahogy. Egyenlőre keresgélek valamit, mert már hiányzik a metszőolló.
0

Elküldve: 2007. szeptember 26. - 16:16:02

Mi sem teszünk nagy energiákat a koszorúkba, tekintve, hogy viszonylag közel van a temető, így vagy ott veszik meg a delikvensek, vagy ahogy Gyöngyös is írta, a multiknál. A mécsesekkel szintén ez a helyzet, fogunk venni egy pár darabot, aztán hello.
Gyöngyös, az esküvőszervezést ha kiegészíted a sima rendezvényszervezéssel az nem megoldás esetleg? Én is töröm a fejem mindenen...
0

Elküldve: 2007. szeptember 26. - 07:37:47

Hosszú évekig "pücskörésztem" velük, nálunk szeretik a szárazos koszorúkat, de soha nem tudtam annyi félét csinálni, amennyitt kellett volna. Vagy ha csináltam, akkor a haszon benne maradt a megmaradt szárazakban. Pár éve rászoktam a készen vett koszorúkra (a Szentlaciban az emeleten van egy csajszi, aranyból van a keze) nem volt sokkal drágább mint ha én raktam volna össze. De évről évre egyre kevesebb koszorú megy, a multik ebbe is belenyúltak. Hogy idén mi lesz azt még nem tudom, egyenlőre még munkahelyem sincs.
0

Elküldve: 2007. szeptember 24. - 13:09:47

Sziasztok virágkötők gyöngyei!
Na végre egy kicsit megmozdult valami.
Örülök hogy a nyáron nem unatkoztatok. A kérdésem mindenkihez.Felétek milyen koszorút visznek jobban? Fenyős-tobozos,mohás -szárazzal,olcsobbat drágábbat szeretik esetleg az exkluzív kompozíciókat?Mikor fogtok hozzá? Nagyrészt hol szerzitek be az alapanyagokat? Jó így tájékozódni hogy kis országunkba mi a menő! Magatok csináljátok vagy van esetleg segítség meg ilyenek?VÁROM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT?ORSZÁGOS SZINTEN!!!!!
0

Elküldve: 2007. szeptember 23. - 13:57:03

Köszi Gyöngyös, hogy lereagáltad helyettünk is mortgage rendkívüli befektetési lehetőségét:)
Nálunk is érezni, hogy lassan lecseng az esküvői szezon, de a nyárra nem panaszkodhatunk. Totális ubiszezonra számítottunk, de voltak esküvőink bőven. A Mária nap nem remekelt, teljesen leutánozta a tavalyi forgalmat. Az októbertől rettegünk....
0

Elküldve: 2007. szeptember 22. - 14:18:44

Kedves mortgage!
A rekiddel menj oda ahol erre vevő valaki. Nem kell az összes fórumot szétlőnöd. Köszönjük!
De ha beleolvastál volna akár csak egy hsz-ba, rájöhettél volna, hogy itt a megélhetésért küzdő virágosok vannak. Ebből is látszik, hogy téged nem nagyon érdekel merre jársz és hova teszed be a rekidet. Amúgy elhiszed, hogy ilyen létezik? Ez leglább annyira vicces mint az a körimél, hogy ezt most tényleg küldd tovább és akkó majd a mikrosoft ímélenként akárhány centet fizet a számládra, blablabla........
0

Elküldve: 2007. szeptember 22. - 11:59:30

Befektetőknek!!!!!!
Szeretné egy biztosabb politikai háttérrel rendelkező országba invesztálni a pénzét??Remek itt a lehetőség 12%-20% között.Ingatlan fedezet,teháta pénze biztosítva van.Ami azt jelenti,hogy széljegyzésbe kerűl a befektető neve egy adott ingatlanon.Ha felkeltette az érdeklődését küldjön egy e-mailt és én bővebb tájékoztatást küldök.
0

Elküldve: 2007. szeptember 22. - 10:08:57

Hali lányok!!!
Vége a nyárnak, tessék felébredni!!! Kinek milyen nyara volt? Mármint munka szempontjából? Az enyém elég mozgalmas, főleg a hétvégék miatt. Sok esküvőm volt, de "lecsengett" a szezon és jó lenne valami satbil meló ősztől. Milyen volt a Mária nap? Írjatok, írjatok!! Olyan jó kis pörgős topic volt ez, rázzuk fel újra!
0

Elküldve: 2007. augusztus 15. - 16:45:01

Sziasztok!
Gyöngyös igazad van mindig a virágon spórolnak!Én adok bérbe székszoknyát is abbol is mindig alkudozni akarnak,meg occson dekorálj de szép legyen ám!Nem azt mondom,hogy olyan legyen mint amerikába,de ha más baromságon megspórolnák a szép dekoráció és virág árát,az visszaköszönne a fotókon videon is és nem lenne néhány pár a végén csalódot. Sokszor utólag jönnek rá csak kellet volna többet adni a külcsínyre is.
0

Elküldve: 2007. augusztus 14. - 19:34:29

Pontosan úgy van, ahogy mondod. Utolsó pillanat, nagy legyen, különleges, dekoratív, de olcsó. A vacsora nem baj ha másfél milla, de a virág ne legyen drága. Elég sok maszek esküvőm volt a nyáron és nagyon lehangoló a véleményem. Tíz megrendelésből 8 xarakodik 100-200 forinton. Rosszul tudok lenni a krizis asztaldíszektől, mert ha pár száz forintot még rászánnának akkor lehetne szebb virágokból is csinálni. De hát nálunk még ez van. Remélem még az én életemben eljön az az idő mikor a virágnak legalább olyan fontos szerepe lesz az esküvőkön mint a székszoknyának vagy a sok százezer forintos menyasszonyi ruhának.
0

Elküldve: 2007. augusztus 14. - 13:28:27

Kedves Mindenki!

Igaz bár, hogy a meleg tombol, de lassan tényleg magunkra találhatnánk annyira, hogy folytassuk a "beszélgetést". Zárva voltunk júliusban három hetet, de már vágytunk vissza, valahogy hiányzott az üzlet. Szerencsére a pangós időszakból kihúz néhány esküvő. Nálatok mi a tapasztalat, tényleg az utolsó pillanatra hagyják a párok a virág leszervezését? És mintha itt akarnák az esküvő minden költségét behozni... Nálatok mi a tapasztalat az esküvői szezonnal kapcsolatban?
Gyöngyös, üdv Neked, a szabadúszáshoz nagyon sok sikert!Szeretettel várunk!
0

Elküldve: 2007. augusztus 14. - 11:56:02

Sziasztok lányok!
Ennyire azért ne nyaraljatok, mindjárt vége a nyárnak. Jelentem, mostanában szabadúszóként ténykedek, az okokat most inkább nem sorolom, de tény, hogy az ex főnököm egy minősíthetetlen alak volt. Így is tovább dolgoztam neki ingyen mint kellett volna. Eredmény: nincs fix munkahelyem és futhatok a pénzem után. Na erről ennyit, nézzük a dolog jó oldalát. Megint tanultam valamit és mondhatom, hogy mozgalmas, tartalmas nyár áll mögöttem :-))) Remélem ti is jól vagytok, feltöltődtetek kellőképpen. Shape bocsika hogy ígéretemmel ellntétben mégsem jártam feléd, de végre kihasználtam az alkalmat és a családdal próbáltam minden percet eltölteni. Nem vagytok elfelejtve, alkalomadtán bepótoljuk :-))
0

Elküldve: 2007. július 10. - 20:54:32

:)
Ahogy elnézem mindenki nyaralni ment:)

Istenem de jó, nektek:)(irigykedem)
0

Elküldve: 2007. június 19. - 14:01:09

Sziasztok!

Mi is meg vagyunk elégedve, ez a ballagás most nem volt rossz, mindenképpen jobban sült el, mint az anyák napja.Most viszont hosszú csend lesz, július végéig ubi szezon:( Mit csináltok a nyáron?
0

Elküldve: 2007. június 18. - 20:25:42

Sziasztok csajok!!
MI újság kellőképpen elfáradtatok az általános ballagáson? Volt valami extra,szerintem jó volt. Bár én is elfáradtam, de legalább voltak extra kérések,lehetett brillirozni,ennek örülök.
0

Elküldve: 2007. június 08. - 12:14:45

Sziasztok!Június végétől én is mindíg szabin vagyok három hétig.Utána már csak jön egy kis Anna,Magdolna
névnap,ennyi pihenés nekünk is kell,és a vevők is várnak már akkorra.Januárig úgysem pihenhetünk,kikell
használni a nyári szabit.Sziasztok.
0

Elküldve: 2007. június 08. - 08:17:26

Okés, várni foglak. Délelőttös leszek, kettőig leszek bent.
0

Elküldve: 2007. június 08. - 05:53:06

Baj? Ahogy vesszük......jövő héten valamikor arra csámborgok és mesélek. Elég izgalmas a sztorim.
0

Topik megosztása:

• 10 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.