hol vagytok virágosok??
Elküldve: 2007. szeptember 28. - 13:31:59
Én hobbi szinten kötök virágokat magamnak meg a családnak de most megkértek, hogy csináljak egy élő virág girlandot. Kb.1.5 méteres lesz. Adnátok tanácsot, hogy hogyan csináljam meg úgy, hogy a közepe felé vastagodjon? Csináljak egy hosszút uténa két rövidebbet maj a végén két még rövidebbet és ezt fogassam össze? Szerintetek? Remélem szépen sikerül. Várom a tanácsaitokat.
Elküldve: 2007. szeptember 27. - 18:31:10
Örülök hogy írtatok,több vidéki hozzászólót is várok ! Én ahogy már írtam vidéki vagyok kom-egom megyében vagyok alkotó. Azért vidéken egy jól menő virágbolt saját maga készít koszorút,több árkategóriában a törzsvevőréteg elvárja.Meg igazábol preztizs is ki milyen igényeset csinál,beszélnek róla stb. Igen ám de vannak olyan kókánymesterek is hogy az vmi iszonyat. Mindenki pénzt akar belőle a szinvonal meg a béka segge alatt van ( piac,multik stb.. )Pedig ennek is van egy kulturája,mert azért vannak negyon igényes emberek is ( jelzem nem csak pénz kérdése )Mi nem csak koszorúkat csinálunk hanem tűzött tálakat is,igaz nem olcsó de gyönyörű. Várom a további hozzászólásokat !!!!
Elküldve: 2007. szeptember 26. - 16:37:39
Elküldve: 2007. szeptember 26. - 16:16:02
Gyöngyös, az esküvőszervezést ha kiegészíted a sima rendezvényszervezéssel az nem megoldás esetleg? Én is töröm a fejem mindenen...
Elküldve: 2007. szeptember 26. - 07:37:47
Elküldve: 2007. szeptember 24. - 13:09:47
Na végre egy kicsit megmozdult valami.
Örülök hogy a nyáron nem unatkoztatok. A kérdésem mindenkihez.Felétek milyen koszorút visznek jobban? Fenyős-tobozos,mohás -szárazzal,olcsobbat drágábbat szeretik esetleg az exkluzív kompozíciókat?Mikor fogtok hozzá? Nagyrészt hol szerzitek be az alapanyagokat? Jó így tájékozódni hogy kis országunkba mi a menő! Magatok csináljátok vagy van esetleg segítség meg ilyenek?VÁROM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT?ORSZÁGOS SZINTEN!!!!!
Elküldve: 2007. szeptember 23. - 13:57:03
Nálunk is érezni, hogy lassan lecseng az esküvői szezon, de a nyárra nem panaszkodhatunk. Totális ubiszezonra számítottunk, de voltak esküvőink bőven. A Mária nap nem remekelt, teljesen leutánozta a tavalyi forgalmat. Az októbertől rettegünk....
Elküldve: 2007. szeptember 22. - 14:18:44
A rekiddel menj oda ahol erre vevő valaki. Nem kell az összes fórumot szétlőnöd. Köszönjük!
De ha beleolvastál volna akár csak egy hsz-ba, rájöhettél volna, hogy itt a megélhetésért küzdő virágosok vannak. Ebből is látszik, hogy téged nem nagyon érdekel merre jársz és hova teszed be a rekidet. Amúgy elhiszed, hogy ilyen létezik? Ez leglább annyira vicces mint az a körimél, hogy ezt most tényleg küldd tovább és akkó majd a mikrosoft ímélenként akárhány centet fizet a számládra, blablabla........
Elküldve: 2007. szeptember 22. - 11:59:30
Szeretné egy biztosabb politikai háttérrel rendelkező országba invesztálni a pénzét??Remek itt a lehetőség 12%-20% között.Ingatlan fedezet,teháta pénze biztosítva van.Ami azt jelenti,hogy széljegyzésbe kerűl a befektető neve egy adott ingatlanon.Ha felkeltette az érdeklődését küldjön egy e-mailt és én bővebb tájékoztatást küldök.
Elküldve: 2007. szeptember 22. - 10:08:57
Vége a nyárnak, tessék felébredni!!! Kinek milyen nyara volt? Mármint munka szempontjából? Az enyém elég mozgalmas, főleg a hétvégék miatt. Sok esküvőm volt, de "lecsengett" a szezon és jó lenne valami satbil meló ősztől. Milyen volt a Mária nap? Írjatok, írjatok!! Olyan jó kis pörgős topic volt ez, rázzuk fel újra!
Elküldve: 2007. augusztus 15. - 16:45:01
Gyöngyös igazad van mindig a virágon spórolnak!Én adok bérbe székszoknyát is abbol is mindig alkudozni akarnak,meg occson dekorálj de szép legyen ám!Nem azt mondom,hogy olyan legyen mint amerikába,de ha más baromságon megspórolnák a szép dekoráció és virág árát,az visszaköszönne a fotókon videon is és nem lenne néhány pár a végén csalódot. Sokszor utólag jönnek rá csak kellet volna többet adni a külcsínyre is.
Elküldve: 2007. augusztus 14. - 19:34:29
Elküldve: 2007. augusztus 14. - 13:28:27
Igaz bár, hogy a meleg tombol, de lassan tényleg magunkra találhatnánk annyira, hogy folytassuk a "beszélgetést". Zárva voltunk júliusban három hetet, de már vágytunk vissza, valahogy hiányzott az üzlet. Szerencsére a pangós időszakból kihúz néhány esküvő. Nálatok mi a tapasztalat, tényleg az utolsó pillanatra hagyják a párok a virág leszervezését? És mintha itt akarnák az esküvő minden költségét behozni... Nálatok mi a tapasztalat az esküvői szezonnal kapcsolatban?
Gyöngyös, üdv Neked, a szabadúszáshoz nagyon sok sikert!Szeretettel várunk!
Elküldve: 2007. augusztus 14. - 11:56:02
Ennyire azért ne nyaraljatok, mindjárt vége a nyárnak. Jelentem, mostanában szabadúszóként ténykedek, az okokat most inkább nem sorolom, de tény, hogy az ex főnököm egy minősíthetetlen alak volt. Így is tovább dolgoztam neki ingyen mint kellett volna. Eredmény: nincs fix munkahelyem és futhatok a pénzem után. Na erről ennyit, nézzük a dolog jó oldalát. Megint tanultam valamit és mondhatom, hogy mozgalmas, tartalmas nyár áll mögöttem :-))) Remélem ti is jól vagytok, feltöltődtetek kellőképpen. Shape bocsika hogy ígéretemmel ellntétben mégsem jártam feléd, de végre kihasználtam az alkalmat és a családdal próbáltam minden percet eltölteni. Nem vagytok elfelejtve, alkalomadtán bepótoljuk :-))
Elküldve: 2007. július 10. - 20:54:32
Ahogy elnézem mindenki nyaralni ment:)
Istenem de jó, nektek:)(irigykedem)
Elküldve: 2007. június 19. - 14:01:09
Mi is meg vagyunk elégedve, ez a ballagás most nem volt rossz, mindenképpen jobban sült el, mint az anyák napja.Most viszont hosszú csend lesz, július végéig ubi szezon:( Mit csináltok a nyáron?
Elküldve: 2007. június 18. - 20:25:42
MI újság kellőképpen elfáradtatok az általános ballagáson? Volt valami extra,szerintem jó volt. Bár én is elfáradtam, de legalább voltak extra kérések,lehetett brillirozni,ennek örülök.
Elküldve: 2007. június 08. - 12:14:45
névnap,ennyi pihenés nekünk is kell,és a vevők is várnak már akkorra.Januárig úgysem pihenhetünk,kikell
használni a nyári szabit.Sziasztok.
Elküldve: 2007. június 08. - 08:17:26
Elküldve: 2007. június 08. - 05:53:06

Súgó