Startlap fórum:: virágüzletek lenyűgöző weboldalai - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

virágüzletek lenyűgöző weboldalai

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 25. - 01:08:13

Kedves cirbolya34!

Megnéztem az általad oly tökéletesnek hitt weboldalt.
Én mint a szakma kritikus,nem voltam tőle elájulva,ne haragudj ezért. Szerintem ettől van tökéletesebb. Azok a munkák amik nem katalógusból lettek kimásolva,egyszerüen katasztrófálisak.Ahogy olvastam,állandóan képzik a virágkötőket,hogy minél szinvonalasabb munkát adjanak ki a keük közül..Hát!!! Őszintén? Van miért képezni őket,mert egyszterüen rémálmomlesz a munkáktól,ha rájuk nézek.
Amit indítok műsort az egyik kereskedelmi csatornán - Design magazin - ,épp erről fog szólni,hogy bemutassam az ország üzleteit. Természetesen nem a rosszakat,hanem akikre büszkék lehetünk,mi szakmabeliek,de nem lenne helyénvaló a jókkal szemben,ha az ellenpéldát nem mutatnám be. Az első műsorok a megyék üzleteit mutaják majd be,ezek után a környező országokból is lesznek majd hasnló üzletek.
Természesen az én oldalam se tökéletes,egyik sem - ezt nem is vitatom.

De,ez a weboldal a www.romaivirag.hu egyszerűen a "giccs" !!!!!!!!!! határát surolja....

Na de mi lenne velünk ha mindenki egyformán dolgozna,nyilván vannak olyan emberek,akiknek az amunka megfelel... Kicsit olyan Moszkva téri aluljáros stilus..Elnézést a weboldal megálmodójától,ezeket csak jó tanácsként írtam le...

Üdv.

Pierre
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 20. - 19:24:39

Nézzétek meg a www.romaivirag.hu weboldalt. Magáért beszél! Egyszerűen tökéletes!
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó