Startlap fórum:: Alkalmazotti bérek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Alkalmazotti bérek

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 26. - 08:16:24

Szia mild g!

Ha dobnál az e-mailemre egy email címet, ha még nem késő, tudnék segíteni pár dologban.
Üdv:
link
0

Elküldve: 2010. január 14. - 15:39:40

Otthon végezhető Internetes munka!
heti akár 25.000 Ft-t is megkereshet!
csupán E-mailokat kelll Küldenie napi 1-2 órában!
ne hagyja ki!
e-mail:garfield555css@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. október 29. - 11:54:20

Sziasztok!
Szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy állásportált, ahol mindenki talál a neki megfelelő munkát.Én itt találtam magamnak egy nagyon jó munkát, és még külföldre is közvetítenek ki embereket, abszolút megbízható a cég én nem csalódtam bennük,nagyon segítőkészek .
Sok szerencsét mindenkinek. link
0

Elküldve: 2009. október 26. - 13:16:42

Sziasztok Virágkötők, Üzlettulajdonosok, Alkalmazottak és a Többiek!

Még sosem írtam erre a fórumra, nem is ismerek senkit de olvasom a beszélgetéseiteket és látom hogy nagyon otthon vagytok a virág bizniszben ezért gondoltam, hogy megkérdezem a véleményeteket!
A történet ott kezdődik, hogy egy városi temető mellett forgalmas helyen van egy 50nm-es üzlet helységem. Szeretném ezt valahogyan hasznosítani és a temető közelsége miatt arra gondoltam, hogy egy virágbolt nem lenne rossz ötlet! Mivel nem vagyok virágkötő ezért úgy tervezem a felállást, hogy egy állandó alkalmazottal (akit nagyon megfizetnék) és pár beugróssal (a nehezebb napokra) indítanék! Természetesen én is ott lennék az üzletben és intéznék minden olyan dolgot ami nem a virágkötőm feladata(neki szinte csak a csokrokkal és koszorúkkal kellene foglalkozni) és az sem árt ha felügyelem a dolgokat! Mivel családi házas övezetről van szó szeretném később bővíteni az üzletet, hogy ne csak csokrokat, koszorúkat stb-t lehessen vásárolni nálam hanem mindent ami egy kert rendben tartásához és szépítéséhez kellhet (ásó, kapa, fűnyíró, tuja stb)! Pozitív, hogy nem kell horrorisztikus bérleti díjakat fizetnem, továbbá fiatal vagyok (23férfi:) ), tele energiával és ötletekkel! :)
Hát el is érkeztünk a kérdésekhez (vagyis a töredékéhez): Ti mint tapasztalt, nagy bölcsességgel :) rendelkező, évek óta virággal foglalkozó szakemberek :) láttok ebben a dologban fantáziát vagy felejtsem el az egészet és fektessem másba az energiát? Mennyit keres egy jól megfizetett virágkötő? Ha én nem szeretnék csokrokat kötni akkor is végezzek el egy tanfolyamot vagy elég ha az alkalmazott (aki legalább 10-15éves tapasztalattal fog rendelkezni) szabad órákban korepetál??
Szívesen fogadok minden tanácsot, véleményt (negatívot is) és nagyon meg is köszönöm!
Huh, majdnem elfelejtettem a piszkos anyagiakat! Mennyiből lehet elindítani egy ilyen projektet? Én 2-2,5m-ra gondoltam a berendezésre és az árukészletre! Elég?
Ha nem elég akkor mennyi? Mennyibe kerül egy átlagos árukészlet?
Jah és bocsánat a laikus kérdésekért de senki nem születik virágboltosnak... Remélem felkaroljátok az új generációt.
:)
0

Elküldve: 2008. július 21. - 21:14:01

Helloka!

Most tényleg kéne valami jó állás közelebb.Nem tudna valaki?9 éves gyakorlat,munkaszerető,kedves,aranyos.Lecsökkent a munkaidőm és sokat kell bejárnom Pestre már nem éri meg.Szívesen dolgozom napi 12 órákat (havi 15-18 napot).Hétvégén is bármeddig.Két hétvégét bevállalok,de minden megeggyezés szerint.E-mail fentebb olvasható.Szívesen küldök referenciát.Munkába állás szeptember 1-től.Köszike
06-20-969-28-23
0

Elküldve: 2008. július 12. - 17:28:46

Sok a dolgom (na nem virágkötés -sajnos) de ha minden igaz megoldódik az alkalmazotti problémánk.
Kedves- aranyos-dolgozni szerető-vásárlókkal jól bánó-
lelekiismeretes-és becsületes VIRÁGKÖTŐT találtunk!!!!.
Neve és címe nem publikus ( különben jól megfizetjük)Szerencsénk van, nagyon ritka (sajnos)
0

Elküldve: 2008. július 08. - 17:36:09

Hello Bukivi !
Na végre valaki. Ezt mindenki csak olvassa,vagy téma hiányában olvasná,de senki nem szól semmit. Na mivel rég voltál,kérdem milyen volt anyáknapja ballagások stb... Ja és hogy vészeled át a nyári heteket ? Üdv
0

Elküldve: 2008. július 04. - 20:48:12

Nem Tüntem el csak a dolgaim súrúsödtek őrületes mértékben össze és így nem volt időm a "szórakozásra". Ha valaki itt van és olvassa válaszoljon mert így a keresőben előrébb kerülünk. Most van időm csevegni. sziasztok
0

Elküldve: 2008. április 16. - 20:29:40

Sziasztok Mindenki!!
Mi van mindenkivel? Bukovi te tényleg eltűntél!
Én mint írtam már kom-egom megyei vagyok,itt ápr 30.-án van nagyon sok helyen a ballagás felétek hogy megy ez?
Írjatok !!! A fővárosban is utolsó pillanatban rendelnek,mert itt mostanában ez a szokás!
0

Elküldve: 2008. március 27. - 23:29:47

Hali!

Bukovi nagyon eltűntél.Kéne egy jó állás:))
Egyébként 600-as órabérért dolgozom.Az utazást úgy oldom meg hogy olcsóbb legyen,hogy 12 órát melózom és havi 15 napot.Pesti bérletet szerencsére még fizetik.Ráadásul nekem még Máv és Volán is kéne de sokkal olcsóbban jövök ki ha csak havi 15 napot utazom fel.Hétvégente meg Édesanyám bérleteivel járok.Tehát tulajdonképpen 8 nap amire fizetnem kell.Ha valaki vidéki érdemes lenne ilyen helyet keresnie.
Főnökasszony most szereltetett kamerát a "lopások miatt".Nagyon érdekes,mert amikor eltűnt valami,mondom nézzétek már meg hogy ki vitte el? a válasz az volt hogy pont nemlátni mert a dekoráció a plafonról!! belelóg.Érdekes mert ugye az fej felett lóg,hehe.Egyébként meg hamar megszoktam,nemérdekel hadd nézegesse.Szerencsére aránylag jólmegy a bolt nem sokat lehet pihenni.Tiszta lelkiismerettel zárom a boltot este,egy rossz szava nemvolt ha leültem kajálni vagy csak pihentem.Egyébként meg mindenkinek ilyen főnököt kívánok!!!
0

Elküldve: 2008. március 27. - 20:02:41

hát évekkel ezelőtt történt ez, és a tulajvirágod, azt mondta, hogy valami szalagnyomóhoz viszik ezért várni kell ráé pár napot...

de azt tudom hogy léteznek iylen szalagnyomó gépek...

valószínű hogy nem szeretett irogatni a hölgy, de amúgy nagyon ügyes

lehet azóta már ő is áttért a kézire, nem tudom
Vagy csak épp akkor nme nagyon ért rá mert készülhetett valamire?
Hm? Sosem tudom meg de így történt.:)
0

Elküldve: 2008. március 26. - 11:11:29

Halihó!

Most regiztem és próbálok bekapcsolódni a fórumokba.Elmondanám hogy én hogy dolgozom,ha érdekelne esetleg valakit.ha nem ne olvassa el:)
Gombán lakom 4 hónapja.Munkahelyem ugyanaz 4 éve.Naponta 2-2,5 órát utazom oda és ugyanennyit vissza a napi 12 óra meló mellett.Budán egy aránylag elit helyen dolgozom.Tudjuk minnél elitebb annál sznob egy vásárló.Kell a munka,muszáj utazni.Manapság meg kell becsülni egy jó helyet.A fizetésem 4 éve ugyanaz sőt! jutalmak miegymás sincs már.A vidéki élet miatt már a Máv is hozzájön azt sem fizetik.Tehát szinte fele annyit keresek,de a vásárlókkal ugyanúgy kedves vagyok este fél 9-kor is,mert abból kapok pénzt amit Ő a boltban hagy.Minden köszönés mellé szép napot, kellemes napot, jó hétvégét akármit kívánok.Ez csak így működhet különben nincs bevétel elszoknak a vásárlók nincs fizetésem és aztán munkahelyem sem.Sokan nem értik.Nagy napokon 18 órát melózom este is köszönök.Volt olyan vásárló,hogy nem talált semmit,akkor is kedvesen mondtam,hogy sajnálom majd legközelebb biztos lesz kedvére való és kész.Nem orroltam meg mert nem vett semmit.Csak ennyit szerettem volna.
Zeba:
Nálunk minden azonnal működik,írtad a szalagírást.Nem is hallodtam még olyat hogy mással iratják:)
0

Elküldve: 2008. február 07. - 22:00:23

...az pedig külön jó volt, hogy egyik helyen a hirtelen halálesetkor azonnal megítra a virágboltos a temetési szalagot, és nme kellett egy hetet várni rá mire lenyomtatják valamelyik vállalkozónál.
0

Elküldve: 2008. február 07. - 21:58:13

Szia jászmarika!
Neked is igazad van én szintén nem úgy gondoltam, hogy mindegyik virágüzletben ilyen eladókat találunk , nekem csak az volt feltűnő, hogy nálunk a 3 belvárosiból 2 ilyen volt. A többire meg nme jutott időm, mert azok nem központiak, mindensetre ez őket minősíti.

Teljesen más a remélhetőleg többségben lévő olyan virágüzlet, vagy árusító hely, ahol az eladók kivételesen nagyszerűen bánnak minden odatévedővel, és őket ezért természetesen dícséret és elismerés illeti. Ilyenben is voltam már és nagyon elégedett voltam.:)
0

Elküldve: 2008. február 06. - 20:36:32

Szia zeba!Teljesen igazadvan abban hogy köszönni kell a vevőnek és foglalkozni vele,csak azt kértem volna,hogy ne egy virág üzlet miatt büntesd a többit.Ahol igenis udvarias eladók vannak,szép áruval,és nekik is az az érdekük hogy fogyjon az áru,és örömmel menjen haza a vevő.
0

Elküldve: 2008. február 05. - 23:39:24

Szia!
Nem azért írtam én sem, mivel nagyon is jól tudom milyenek tudnak lenni a vevők: kiállhatalan, undok, követelőző, idegesítő, jópofa, értetlen, bunkózó, nagymenőző stb. is van köztük, (a lopósokról nem is beszélve)

De az eladónak nem kellene és nem szabad felvennie minden rossz vevő hangulatát még akkor is igyekezni kell elfelejteni ha nagyon mély és rossz benyomást tett rá valamiért, mert ezt a következő megérzi, netán meg is kapja, aki lehet hogy jó kedvvel és kedvesen érkezik aztán még azt sem mondják neki hogy "dögölj meg!" bocsánat aki fejezésért!:( Így csalódottan, rossz kedvvel távozik és netán úgy felhúzza magát, hogy maga sem tudja miért lett mérges.
Szerinted milyen benyomása van egy vásárolni szándékozónak akit így fogadnak?
Nem mondom, tudom azt is lehet mondani ilyenkor, hogy akkor menjek másik boltba ha nem tetszik, de aki nem járt évek óta ott az szerinted hogyan vélekedik erről. azt hiszi jobb szebb minden és tessék... Én is azt gondoltam, hogy szép ott minden kedves eladók várnak, aztán meg....

Megyek is máshová, igazad van. Eddig is azt hallottam mindenkitől mennyire megy lefelé ezen az üzleteknek a színvonala, most be is bizonyították miért, nem volt téves infó. Pedig én hittem a csodában nem véletlenül mentem be oda hanem nagy reményekkel.

A vásárlóval fel kell venni a kapcsolatot akkor is ha nme akarjuk. (ha meg nem akarjuk akkor mért üzemeltetünk virágboltot?)
Alapvető dolog, hogy üdvözlöm ha már bejött!
Nekem ennyi volt az elvárásom semmi több, mert amúgy nme volt problémám senkivel mikor beléptem.
De tényleg, hagyjuk, igazad van.
0

Elküldve: 2008. február 05. - 20:59:30

Sziasztok!Kicsit furcsának találom azt ami az eladókról itt terjeng.Mintha minden vevő egy angyal lenne, az eladók meg hűha de borzasztóak.Ha nem tetszik egy virág üzlet menj egy másikba.Gondolom nektek csak szép és víg napjaitok vannak.
0

Elküldve: 2008. február 03. - 03:27:22

hát a nagykerben különb kiszolgálás van, mint amit némely virágboltban tapasztaltam
0

Elküldve: 2008. január 27. - 14:40:19

Szép és jó napot kívánok,minden eladónak!
Az lehet,hogy más a kisker folyamatai mint a nagykeré,de a vevőcsalogató(ennyi drágaság mellett),udvarias kiszolgálás mindenhol kötelező lenne elvileg,aztán mint tudjuk a tapasztalat...Sok a flegma,nem törődöm eladó(minimálért nem elég,hogy bent vagyok egész nap),amit ráadásul a vevő is megérez mikor bemegy az akármilyen üzletbe,és egy vásárlónak se mindegy milyen a fogadtatás.Mert hát ugye amilyen az adj Isten olyan...
0

Elküldve: 2008. január 24. - 00:14:46

gondolom is hogy más a folyamat...
0

Topik megosztása:

• 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.